Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.lig final maçını izliyorum. Sakaryaspor’da mahir sağlık iyi bir futbolcu gibi duruyor bence takip edilmeli.
    adam 35 yaşındaymış pardon. )))
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hasan Batuhan'un taliplileri Bursa,Konya,Akhisar satmadılar çocugu çunku seneye oynayacak.
      Hiç zanetmiyorum, yaşi da 24 oldu..
      Hiç bir gelişim kaydedemedi maalesef..
      İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2.lig final maçını izliyorum. Sakaryaspor’da mahir sağlık iyi bir futbolcu gibi duruyor bence takip edilmeli.
      Kendisi 35 yaşinda

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç zanetmiyorum, yaşi da 24 oldu..
        Fırsat vermediysen nasıl gelişecek,Okay'ın yaptıgı hataları yapmasına fırsat verdilermi ki çocuk kendini ispat etsin?
        Batuhan mukemmel bir futbolcu.Çok guveniyorum.
        • Memento mori

Yorum

Fırsat vermediysen nasıl gelişecek,Okay'ın yaptıgı hataları yapmasına fırsat verdilermi ki çocuk kendini ispat etsin?
          Batuhan mukemmel bir futbolcu.Çok guveniyorum.
          Fırsatı yaratacak..
          1461 zamanından daha da geri gitti Batuhan..
          Madem öyle mükemmel bir futbolcu, bunu başaracak..
          Çalışmayı pek sevmeyen bir oyuncu kardeşimiz galiba..

Yorum

Fırsatı yaratacak..
            1461 zamanından daha da geri gitti Batuhan..
            Madem öyle mükemmel bir futbolcu, bunu başaracak..
            Çalışmayı pek sevmeyen bir oyuncu kardeşimiz galiba..
            Nasıl yaratacak?Okay gibi bir menejeri yok,guzel para verip almadıgın için de kimsenin umrunda degil oynaması,taraftar zaten alt yapıdan gelene duşman.
            Okay'ın yaptıgı hataların 10'da birini yapsa,sahaya çıkarmazlar.
            • Memento mori

Yorum

Nasıl yaratacak?Okay gibi bir menejeri yok,guzel para verip almadıgın için de kimsenin umrunda degil oynaması,taraftar zaten alt yapıdan gelene duşman.
              Okay'ın yaptıgı hataların 10'da birini yapsa,sahaya çıkarmazlar.
              Yusuf'un menejeri mi vardı, veya Abdülkadir'in?

İş futbolcu da bitiyor..

TS de çürümesine hiç gerek yok, oynayabileceği takıma gitmeli..

Yorum

Yusuf'un menejeri mi vardı, veya Abdülkadir'in?

İş futbolcu da bitiyor..

TS de çürümesine hiç gerek yok, oynayabileceği takıma gitmeli..
                Yusuf'un şansı Ekici'nin kadro dışı kalmasıydı,yoksa çocuga forma veren yoktu,başlıgında oynatılması için yalavarıyordum,gidip bakabilirsin.Abdulkadir'i de Rıza Hoca kesiyordu da taraftar ve basın kurtardı,ayrıca Abdulkadir'İn bir popueritesi vardı,beklenen yıldızdı.
                Batu için de yalvaıyoruz ama adamın oynayacagı yer kalabalık oldugu için şansı yok.
                Verseler,biraz guvenseler bedava bir yıldız daha olacak.
                En son sasone tarafından düzenlendi; 27.05.2018, 22:43.
                • Memento mori

Yorum

Yusuf'un şansı Ekici'nin kadro dışı kalmasıydı,yoksa çocuga forma veren yoktu,başlıgında oynatılması için yalavarıyordum,gidip bakabilirsin.
                  Batu için de yalavaıyoruz ama adamın oynayacagı yer kalabalık oldugu için şansı yok.
                  Verseler,biraz guvenseler bedava bir yıldız daha olacak.
                  Dediğim gibi bende beğeniyordum Batuhan'ı 1461 zamanında, ama kaç sene geçmiş hiç gelişim gösteremedi..
                  Şanlıurfa da olsun, TS de olsun..
                  Daha da hantallaştı..

Yorum

Dediğim gibi bende beğeniyordum Batuhan'ı 1461 zamanında, ama kaç sene geçmiş hiç gelişim gösteremedi..
                    Şanlıurfa da olsun, TS de olsun..
                    Daha da hantallaştı..
                    Tam tersi,Okay'dan da Kucka'dan daha hızlı,daha çevik ve çok daha teknik.
                    Tek sorun özguveni yok,yaparsın sen diye motive edeni yok.
                    Taraftarın da pek umrunda degil.
                    • Memento mori

Yorum

• Batuhan i çok fazla izledim.Oyun zelasi,oyun görüşü,top tekniği üst seviye.Fizik gücü yüksek.Belki biraz cabuklasabilir.
                      Üstelik stoper oynadığında da en az ortasahadaki kadar başarılı
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• futbolda torpil olmaz, yetenek varsa da kaybolmaz.

Yorum

• Okay kendi pozisyonunda ligin en iyi oyuncusu. Pek çok 28-30 yaşındaki orta saha futbolcusundan daha fazla müsabakaya çıkmışlığı var. Kıymetini , bir istanbul takımına gittiğinde anlarsınız.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.05.2018, 23:07.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Tekke takımın başına getirilirse Zenit'le olan iyi ilişkileriyle, Zenit'in şişkin kadrosunda bulunan kalitesi belli ama az forma şansı bulan oyuncuları kiralayabiliriz.
                            Gazprom yönetimi değişti , Kulüp yönetimi tamamen değişti , teknik ekip bir kaç kez değişti. Zenith tarafında bu tarz bir kurumsal ilişkiyi gerekli görüpte sürdüren kim kalmış olabilir ? Umarım söylediğiniz gibidir ...

Tekke gelecekse , ben yanında Gökdeniz olsun isterim , söylediğiniz tarzda bir bir ilişki oluşturabilecek bir antrenör olur.

Yorum

• Batuhan, Kucka'dan kötü oynayamaz. Boşuna para veriyoruz böyle adamlara.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...Gündemdeki isimleri değerlendirirsem Giray Bulakın futbola bakış açısını,düşünce yapısını beğenmiyorum.Fatih tekke nin de futbolcu yönetimi konusunda eksikleri olabileceğini düşünüyorum duygu kontrolü zor biri biraz daha tecrübe kazanmalı.Tamer Tunaya değinirsek daha mantıksal hareket eden biri futbolcularla diyaloğu iyi gibi duruyor t.direktörlüğe yeni başlangıç yapan bir hocaya göre başarılı bir grafik çizdi diyebilirim.Genel olarak hiçbiri beni tatmin etmiyor fakat bu üç isimden birini tercih etmek zorundasın diyorsalar o zaman Tamer Tuna yine en mantıklısı gibi duruyor.
                                Kemal Özdeş , bu sayılan hocalardan daha iyi bir antrenör. Ersun Yanal ile ilişkisi bir avantaj , takım hakkında kendisine söylenmeyecek, yaşayıp görmesi gereken şeyleri de erkenden öğrenebilme imkanı var. Bunun yanında iyi bir seçici , iyi bir ekip ile desteklenirse sahaya iyi futbol yansıtabiliyor. Lakin diğer isimler gibi , kemal hoca da sezon sonunu zor görür. Bu anlamda sadece Fatih Tekke bir adım önde , kredibilite açısından...

Yorum

Çalışıyor...
                                X