İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
-
Van Persie , ayaklarına son derece hakim ama daha önemlisi zeki bir hücum oyuncusuydu , oyun kurabilme takımın temposunu ayarlayabilecek becerileri vardı, Wenger ile birlikte pozisyonu santrafora doğru kaymaya başladı. EPL'de fizik gücünü ciddi arttırdı , Berkamp'ın ayak izlerinden ilerleyip sahte-9 , oyun kurucu santrafor derken bir kaç yıl içerisinde komple santrafora dönüşmüştü.
Yusuf Yazıcı'nın 2017/2018 kariyeri , bana fazlasıyla aynı ayak izlerini anımsatıyor.
Yusuf Yazıcı için bu gün 15 milyon € vermeye hazır ve Avrupa çapında en azından 2 kulüp var. Bunun temel nedeni işte bu versatilite/esneklik , tahmin ediyorum bir hocanın elinde geliştirmekten en çok keyif alacağı türden oyuncu modeli bu.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 22:13.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen fazla 5 olur, he biz o kadar parayi belki veremeyiz ama o kadar satistan sonra verilebilir yâni...
8 de merkez sayilir, skinti olmaz, su tehdidi olsa Emre 8 Abdül 10 olsun derdim ama Emre'nin gol atma ihtimâli daha fazla, 10 o olmali....
Cafer'e sira gelene kadar ohoo.. he diyelim geldi, hem 6 hem 8 oynar o, 10 oynamaz, yedekte de Batuhan'in yerine oturmus olur...
Kuçka Onazi gitmeli, Sosa maasini indirirse kalabilir yoksa o da gitmeli, bunlardan edilen kâr Emre'yi rahat aldirir, hiç de pisman olmayiz... ama Okay da kalmali, sözlesmesi uzatilmali uzatilmiyorsa da yine 2020'ye kadar kalmali ama iyilestirme yapilarak...
yerli yetenekli topçu diyorsak yapilacak olanlardan biri de budur, bunlara Ferdi Kadioglu da eklenmelidir, tam bir joker, kanatlarda da merkezde de oynar... Castillo'nun yerine gâyet oynar... olmuyorsa Kerim Frei yoklanmali, bizim sol tarafta is yapar süphem yok... sag tarafa Visça olabilir, Burak ile takas makasla falanOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim yazdiklarimla ilk 3 garanti, savunma biraz boslanmis olcak sâdece, basaksehir de o konuda çok iyi degil ama herifler sampiyonluga gidiyor 2 senedir...
heee bu yazdigim kadroya iyi hoca elzem, o kesin...
elde tutulacak takim yok aga, Olcay falan bunlar çöp, Onazi Kuçka da ayni sekilde, Rodallega Damdoy da ayni, gönder gitsin, Castillo da öyle...
Küçülme ile eş değer fikirlerim bunlar.
Castillo'ya bir şans tanınabilir. Düşen Osmanlıspor'dan Umar alınabilir. Defans için Mustafa Akbaş elimizdeki en iyi defans oyuncusu. Kendisi düzgün yapılanma ile kazanılabilir. Kafası futbola verilebilir. Belirsizlikleri kaldırırsak çok kötü olacağını düşünmüyorum. Burak Yılmaz'a karşılık Tolgay alınabilir, kendisini inanılmaz beğeniyorum.
--------- Roda - Yusuf
Castillo --------------- Abdül
------- Kuco - Tolgay
Benim kadro yapılanmamda bu olur.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Samimiyetimle dile getiriyorum Castillo'dan Rodriges çıkartabilmek çok olası. Sadece birazcık beyin kazandırmak gerekiyor Topçuya. Basit futbol, basit asistler çok rahat kazanılır özellik bu.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamimiyetimle dile getiriyorum Castillo'dan Rodriges çıkartabilmek çok olası. Sadece birazcık beyin kazandırmak gerekiyor Topçuya. Basit futbol, basit asistler çok rahat kazanılır özellik bu.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Yusuf Yazıcı tamamen forvet bölgesine uyumlandırılacak ise bana göre gelecek yıl bir santraforla birlikte çift forvet oynamalı.
Yusuf'un son adam olması için topu ısrarla yere indiren ve gerekli pas organizasyonuna sahip takımı kurabilmek bir yıldan uzun vakit alabilir.
Dahası markaj altında ve yüksek fiziksel temas ile oynamak Yusuf'un henüz tecrübe etmediği bir oyun şekli. Şu an skorer yönünü deplase kalmanın avantajı ile gösteriyor.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet oyuncusu olmak için sadece sezgilerin olması yetmez. Yusuf orada top tutabilir mi ? Takımı rahatlatabilir mi ? Set kurabilir mi ? Kafa topu alabilir mi ? Servis yapabilir mi ? Yusuf eğer ki sahaya forvet olarak çıkarsa harcanır gider. Kaliteli bir son vuruşa sahipte değil. Nereden tutsak elimizde kalacak bir fikir. Benim görüşümdür, ufacık bir ışık görsem size haklı olduğunuzu yazarım ama alakası yok. Sol kanat olur Sağ kanat olur Forvet olmaz Yusuf'tan.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle............okay
.........ozan..ömür
..visca.....yazıcı.....umar
üç kuruşluk takım. şu visca'yı da salsınlar artık. bize gelirse gökdeniz gibi 37 yaşına kadar oynar, maç da kaçırmaz, sağbek yaparız son senelerinde.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan kim?eleştirileri şimdiden kabul ediyorum. ama hızlı atağa çıkan bir takımda benzer bir sistemde çok iyi gözükmüştü. o olmasa da ona benzer sürekli koşu atan iki yönlü fizikli bir oyuncu lazım.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı tamamen forvet bölgesine uyumlandırılacak ise bana göre gelecek yıl bir santraforla birlikte çift forvet oynamalı.
Yusuf'un son adam olması için topu ısrarla yere indiren ve gerekli pas organizasyonuna sahip takımı kurabilmek bir yıldan uzun vakit alabilir.
Dahası markaj altında ve yüksek fiziksel temas ile oynamak Yusuf'un henüz tecrübe etmediği bir oyun şekli. Şu an skorer yönünü deplase kalmanın avantajı ile gösteriyor.
Yorum
Yorum