Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    San marino nun yazdiklarini okudum. Konuya vakif degilim. Hani menajerler ne kadar yuzde alir, bonservis uzerindenmi oyuncunun maasi uzerinden mi hesaplanir. Lakin menajerlere cok para verdigimiz asikar. Kulubun borcunun arttigi asikar. Kulubun iyi yonetilmedigi asikar. Hocanin takima kucuk geldigi asikar. Burak disinda alinan yuksek maliyetli transferlerden beklenen katkiyi alamadigimiz asikar. Herseye ragmen sol acik ve stoper de alinirsa kadronun kagit uzerinde zirveye oynamasi gerektigi asikar.
    ücretler kucka transferi disi hepsi fifanin önerdigi düzeyde

avrupa kulüplerine göre yapilan tek yanlis toplam menajer ücretinin pesin ödenmesi, bu avrupada sadece bonservissiz transferlerde kismen oluyor

normalde sezon baslangici oyuncu transfer olmasa menajere yillik payi ödenir
    malesef bu daha Türkiyede isleme alinmamis bir sistem

tabiiki oyuncunun maasina göre menajerlik ücreti hesaplanir, cünkü menajer oyuncunun menajeri ve oyuncunun haklarini koruyor...

İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jester ve f1 bekir msjina rastlamadim forumda.eski uyelermi acaba.
    evet
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ileri ucumuz iki sene önceki beşiktaştan iyi değil ancak beşiktaşın iki sene önceki defansı da bizim şu anki defansımızdan da iyi zaten anlatmaya çalıştığım şey de bu zaten.ileri ucumuz sol kanat bölgesi iyi olsa çok daha güzel işler yapabilriiz tabi bu ayrı bir konu ama defansımız o kadar rezil ki ön taraf iyi olsa bile kurtarması zor
      İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Savunman kötü ise, ileri ucun iyi olacak bunun bahanesi yok.

Beşiktaş 2 sene önce o saçma sapan savunma ile nasıl şampiyon oldu ? 2 yedi 3 attı. 3 yedi 3 attı.

Gol yiyorsan, atmak zorundasın bu kadar basit. Futbol oynayamıyorsun bir tarafa suçu yüklüyorsun. Ben buna karşıyım.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Remy video var twitter da....Trabzonspor diyor İspanya diyor koşu bandında....Geliyor galiba .....

Yorum

• Sanki bilmediğimiz bişey anlattı şu sanmarino mudur nedir. Allahın trolü, sabahtan beri galeyana getiriyor insanları.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• gelsin reis
            İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Remy video var twitter da....Trabzonspor diyor İspanya diyor koşu bandında....Geliyor galiba .....
            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Remy video var twitter da....Trabzonspor diyor İspanya diyor koşu bandında....Geliyor galiba .....
              Instagramda story e atmış ama trabzonspor diye bi kelime duyamadım ben, ben mi anlamadım acaba

Yorum

• link atarmisiniz lütfen, merak ettim
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  link atarmisiniz lütfen, merak ettim
                  Twittera remy yaz popülerde en başta çıkıyor. Ya da link bu bak https://twitter.com/61Sefa67/status/954085887599575040

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçtiğimiz 1.5 yıllık sürede yapılan transferlere baktığımızda ciddi bir başarı yüzdesi var. Şu aşamada güvensizliğe gerek yok. İzleyip sonra yorum yapmak lazım.

Fifa'nın mobil oyununda 71 ratingi var. Danimarka oyuncusu için oldukça yüksek, takımının da en iyisi. Güzel istatistikleri de varmış birkaç paylaşımda gördüğümüz kadarıyla. Hiç orta yapmamış olması beni korkutan şey. Yalnız stoper oynattılarsa anlaşılabilir.

Mas'tan iyi olması zor değil. Yaşı biraz daha genç, bonservisi ve yıllık ücreti biraz daha düşük.

Sanırım 1.5 yılda en çok eleştirilen transfer Hubocan olmuştur. Adamı neredeyse amatör kümeye gönderecektik. O kadar da yedek bekledi ama muazzam oynuyor.
                    Ersunun Gecen sene devre arasindan itibaren aldirdigi adamlardan ise yaramaz cöp yok, hepside belli ölcüde katkida bulundu bizim esas problemimiz Iyi bir Hocaya denk gelemefmdik su takimin üstüne 2-3 kaliteli takviye ile 2 sene icinde samoiyon olur bu takim.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Instagramda story e atmış ama trabzonspor diye bi kelime duyamadım ben, ben mi anlamadım acaba
                      Renktaş https://mobile.twitter.com/61Sefa67/...575040/video/1 burada Trabzonspor diyor sanki ....

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanki bilmediğimiz bişey anlattı şu sanmarino mudur nedir. Allahın trolü, sabahtan beri galeyana getiriyor insanları.

Zaten baskan bazi oyunculardaki menejerlik ücretlerinin bir kismini cebinden ödedigini söylemisti zaten bu Kucka ve Sosa olmali.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ne Trabzonspor demesi ya dalga mı geçiyosunuz siz.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Twittera remy yaz popülerde en başta çıkıyor. Ya da link bu bak https://twitter.com/61Sefa67/status/954085887599575040

Bana daha çok İstanbulspor diyor gibi geldi. Video analizcilerini alalım lütfen, yazın Kucka'da da yapmıştık iyice dinleyip analiz edin bagayım bekliyorum...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zaten baskan bazi oyunculardaki menejerlik ücretlerinin bir kismini cebinden ödedigini söylemisti zaten bu Kucka ve Sosa olmali.
                              Biz zaten aylardır menajer muhabbetini tartışıyoruz. Kalkmış yeni bişeymiş gibi büyük olay varmış gibi milleti beklentiye sokuyor ona sinir oldum. İnsanların aklıyla dalga geçiyor. Umarım cezası sonsuza dek olur.
                              Başkan cebinden ödesin ödemesin bu menajer ücretlerinde nasıl düşük tarifeyi bulabiliriz onun peşine düşmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana daha çok İstanbulspor diyor gibi geldi. Video analizcilerini alalım lütfen, yazın Kucka'da da yapmıştık iyice dinleyip analiz edin bagayım bekliyorum...
                                Ya adam Fransızca başka bir şey diyor alakası yok.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X