Sosa'nın hatun ne yapıcak nerde kalıcak gelicek mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kulüp çok büyük maliyet ve taahhütlerin altına imzasını attı. alınan risk sportif başarıya dönüştürülemezse çok ciddi bunalımlar yaşanması işten değil. taahhüt edilen meblağların herşeyden önce ödenebilir olması gerekiyor. ağırlığı yabancı olan oyuncu grubu ödemelerdeki aksama durumunda kulüp menfaatine refleks göstermeyecektir doğal olarak.
riskin alınmasından ziyade zamanlaması konusunda ciddi endişelerim var. umarım bu haftadan itibaren "yeni takım" mazeretinin arkasına sığınılmadan maliyetlerin karşılığı sahada alınmaya başlanır.
maliyet boyutuyla eleştiren arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum ama ortada da hali hazırda kurulmuş iyi bir kadro var artık elde.
başarı için fikir üretelim, yapıcı eleştirilerle gelişime katkıda bulunalım. zannedersem bu aşamada taraftara çok önemli bir görev düşüyor. klişe söylem hiç bu kadar yerinde olmamıştı: Destek zamanı...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallahta sosa caymak isterse ne olcakmilyonluk sözleşmeler, transferler bunlar. ffp ye uydurmak için böyle bir kiralık kurgusuyla yapılmış. yönetim düşünmedi mi sizce bunları.
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani yıllık 6 falandıbütün spor programları bizim için seferber olmuşken bu rakamlar düşük geldi
O değil de fena algimizla oynandi. 3,2 ucuz demeye başladik.
Burak yüzünden oldu biraz da. 3.5 alip 100 dakikada 3 gol atinca kabullendik.
Bu iki oyuncunun gol asist toplami 50 olursa içim anca soğur, hararet yapti. Bir de bonservis ödedik bir sürü. 14 milyon euro uçtu gitti.
Yorum
-
Bütün transferlerimiz hayırlı olsun umarım en iyi katkıyı verirler. Konuşulan seviyelerin altında kalması sevindirici. Sabır söyleminin içi şuan da dolmuş oldu çok kızdık yönetime fakat haklı olunca da söylemek gerekiyor. Bir transfer sezonu da bitirdik. Herkes hakkını helal etsin 3 ay çok uğraştıkTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Aykut + Ibanez + Sefa'nın maaşına Sosa işte yıllık 3.25 alacak.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık 3,2 maaş
4,75 bonservis (kiralama dahil)İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallahta sosa caymak isterse ne olcak
Milan ile bizim aramizda sözleşme.
Sosayla zaten 3 yillik anlasip imzalari atip kapa bildirdik.
Yani korkulacak hicbirsey yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak son_mesaj tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara smek Gökdeniz Fatih
Castillo sosa yazıcı burak
Yanlış anlaşılmasın üsttekiler için diyorum.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa'nın hatun ne yapıcak nerde kalıcak gelicek mi ?En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 08.09.2017, 23:33.
Yorum
-
Normalde bu konuda yazmayacağım dedim ama dayanamadım
Şimdi bu yıllık Bizim için normalde fazla.
Gönül isterdi ki daha uygun olsun ya da daha uyguna kaliteli oyuncu bulunsun.
Ayrıca taraftara ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler resmen.Burak için bu paralar geçtiğinde kıyamet kopmuştu.
Velhasıl olmadı, bulunmadı vs. artık bir önemi yok.
Şimdi destek zamanı.
Sosanın bu paraların karşılığını vereceğine inanıyorum.
Volkan Şen konusunda maddi olarak sadece yorum yapacağım.
2 yıl olması ve yıllık 850,000 gayet makul.
İnşallah her ikiside hayırlı olur.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok be kardeş adamlar daha antrenmana çıkmadıpazar günü tirübünde olurlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda sürekli sakin olun bekleyin dedim işte sonuç "Pöyük Başgan" biraz da ben öveyim kendimiŞaka maka neşem yerine geldi
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
Yorum