Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 tane transfer olsa 11.nerede diyen taraftara sahibiz Salibur nerede kaldı hadi Baskan Saliburu getir bize
    2017/18 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR diye Sezona umutla başladım lakin DURİCA denen KATİLİ Hesaba Katmamışım geldiği güne LANET OLSUN....

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tayfun cora'dan neden bir Sergio ramos çıkmadığı iyice irdelenmelidir
      Ayrica Mustafa Yumlu'yu Puyol olma yolunda kimler engelledi, hepsi ifsa edilmeli!

Yorum

• Olcay Visca'dan daha iyi oyuncu bana göre .Gerçekten oyun içinde çok faydalı .
        Ayrıca Volkan'a maç başı ağırlıklı ve garanti ücreti 900 bin euro civarlarında bir sözleşme yapılmalı.
        Kulübeyi geçtim kafa yapısını değiştirirse çok farklı şeyler konuşulur burada .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Önümüzdeki seneler daha elimizdeki adamların maaşlarını ödeyemiyoruz nasıl transfer yapalım diyen yönetimlere söverken kendinizi de az çok içine katarak yorum yapın.

Yorum

• Tottenhama haber gönderildi ayni anda Fransiz kanatin menejeriyle de görüsülüyor Volkan da bizi cok istiyor Ersunda Volkana okay demis yani Transfer bitmedi arkadaslar Sissoko, Salibur, Volkan artik kismet hangisiyse.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Salibur'u alma şansımız varsa direk alalım.

Yorum

• volkan'ı bu yaz başında şenol güneş de çok istedi

Yorum

• İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konusulan 800k fazla degil piyasaya gore ama Volkan oynayacagina Castillo oynasin Theo oynasın

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten Salibur veya o menvalde birini alamıyacaklarsa Volkan Şen hamle oyunu için çok iyi olur en azından ayaklarına hakim Yusuf gibi basıp gidip ilerde sürekli top kaybı yapmıyor duygusal bakılmadığında o paralara Volkan iyi olur ses çıkarmam...
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]14390[/ATTACH]

Dayım havalimanında çalışıyor yakalattım ona
                    Yahu hafız, nerelerdesin sen
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne diyoruz ne anlıyorlar, fahiş paralar verip 30 yaşında adam almak yerine kendi alt yapından çıkardığın adamlardan en üst düzeyde nasıl verim alırım onu hesaplamamız gerekiyor diyorum.

Bazılarının kafasının basacağı şekilde yazdım daha nasıl anlatayım bilemedim.
                      Üstadım
                      Altyapıdan Gökdeniz ve Fatih dışında kayda değer bir topçu çıkmadı
                      En yetneklileri sayalım
                      Alisen kandil, barış memis ve Yusuf Erdoğan peki ne oldu? Zerre ilerleme kaydedemeden çöp
                      Şenol gunesi sevmem ama bir sözü var barış memis idmanda bir çalışıyorsa song 5 çalışıyor diye
                      Burda suç kimin bizim mi yoksa iş ahlakı olmayan bu futbolcuların mi
                      İnsaAllah Yusuf yazıcı böyle olmaz diye sözümü bitireyim
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bildigim 8tasli..
                        Sanırım kendi söylemişti fenerliyim diye ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

Edit:8jklıymış. Teşekkürler düzeltme için

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son Ömer Keskinsoy tarafından düzenlendi; 08.09.2017, 12:02.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tottenhama haber gönderildi ayni anda Fransiz kanatin menejeriyle de görüsülüyor Volkan da bizi cok istiyor Ersunda Volkana okay demis yani Transfer bitmedi arkadaslar Sissoko, Salibur, Volkan artik kismet hangisiyse.
                          Sisokko isi bitti bundan sonra olmaz daha

Yorum

• Sosa Burak Olcay Volkan...

ŞG ilk fırsatta kendini Trabzonspor'a atmak için Fatih Terim usulü yerel medyadaki tüm kozlarını yıl boyunca kullanacaktır.Trabzon camia olarak büyük bir sınav verecek.2010''da yapılanlar misliyle yapılacak Ersun Yanal'a kolay gelsin.

Bu arada en fazla kasım ayında ŞG ile Fiko birbirine girer
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrica Mustafa Yumlu'yu Puyol olma yolunda kimler engelledi, hepsi ifsa edilmeli!
                              Muzaffer bilazerin İbrahimoviç olma yolunda verdiği çabayı görmezden gelenler TS li olamaz
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Geldi taraftarla buluştu bu arada meşhur söyleme başladılar Sosa fenerin ...... demeye
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Yükleniyor...
                                X