10 tane transfer olsa 11.nerede diyen taraftara sahibiz Salibur nerede kaldı hadi Baskan Saliburu getir bize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun cora'dan neden bir Sergio ramos çıkmadığı iyice irdelenmelidir
Yorum
-
Olcay Visca'dan daha iyi oyuncu bana göre .Gerçekten oyun içinde çok faydalı .
Ayrıca Volkan'a maç başı ağırlıklı ve garanti ücreti 900 bin euro civarlarında bir sözleşme yapılmalı.
Kulübeyi geçtim kafa yapısını değiştirirse çok farklı şeyler konuşulur burada .
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
Tottenhama haber gönderildi ayni anda Fransiz kanatin menejeriyle de görüsülüyor Volkan da bizi cok istiyor Ersunda Volkana okay demis yani Transfer bitmedi arkadaslar Sissoko, Salibur, Volkan artik kismet hangisiyse.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonusulan 800k fazla degil piyasaya gore ama Volkan oynayacagina Castillo oynasin Theo oynasın
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten Salibur veya o menvalde birini alamıyacaklarsa Volkan Şen hamle oyunu için çok iyi olur en azından ayaklarına hakim Yusuf gibi basıp gidip ilerde sürekli top kaybı yapmıyor duygusal bakılmadığında o paralara Volkan iyi olur ses çıkarmam...-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]14390[/ATTACH]
Dayım havalimanında çalışıyor yakalattım onaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyoruz ne anlıyorlar, fahiş paralar verip 30 yaşında adam almak yerine kendi alt yapından çıkardığın adamlardan en üst düzeyde nasıl verim alırım onu hesaplamamız gerekiyor diyorum.
Bazılarının kafasının basacağı şekilde yazdım daha nasıl anlatayım bilemedim.
Altyapıdan Gökdeniz ve Fatih dışında kayda değer bir topçu çıkmadı
En yetneklileri sayalım
Alisen kandil, barış memis ve Yusuf Erdoğan peki ne oldu? Zerre ilerleme kaydedemeden çöp
Şenol gunesi sevmem ama bir sözü var barış memis idmanda bir çalışıyorsa song 5 çalışıyor diye
Burda suç kimin bizim mi yoksa iş ahlakı olmayan bu futbolcuların mi
İnsaAllah Yusuf yazıcı böyle olmaz diye sözümü bitireyimNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildigim 8tasli..
Edit:8jklıymış. Teşekkürler düzeltme için
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Ömer Keskinsoy tarafından düzenlendi; 08.09.2017, 12:02.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTottenhama haber gönderildi ayni anda Fransiz kanatin menejeriyle de görüsülüyor Volkan da bizi cok istiyor Ersunda Volkana okay demis yani Transfer bitmedi arkadaslar Sissoko, Salibur, Volkan artik kismet hangisiyse.
Yorum
-
Sosa Burak Olcay Volkan...
ŞG ilk fırsatta kendini Trabzonspor'a atmak için Fatih Terim usulü yerel medyadaki tüm kozlarını yıl boyunca kullanacaktır.Trabzon camia olarak büyük bir sınav verecek.2010''da yapılanlar misliyle yapılacak Ersun Yanal'a kolay gelsin.
Bu arada en fazla kasım ayında ŞG ile Fiko birbirine girerİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica Mustafa Yumlu'yu Puyol olma yolunda kimler engelledi, hepsi ifsa edilmeli!NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
Yorum