Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4.5 milyon euro 30 yaşındaki birisi için bize yüksek maliyetli.. Aynı zokorada böyle transfer oldu.. Sonra yollayamadık..

Yazık bu paralara valla..

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben buldum bu az katılımın önüne geçmenin yolunu.

Trabzonspor Kimlik kartı yapmalı yönetim, bu kartı olmayan ben Trabzonsporluyum diyememeli fiyatı da 20 TL ideal bence.

Birisi ben Trabzonsporluyum dedi mi kimlik kartını göreyim diye sorma mesuliyeti üstlenmeliyiz hepimiz, bu kartı olmayanlar maçlara bile girememeli.Bir baba ailesinde sorumlu olmalı, hepsine kart almalı.

Kısacası bu kartı almayan ben Trabzonsporluyum demeye utanmalı, yüzüne vurulmalı, ayıplanmalı, hor hakir görülmeli, fikir belirtmeye kalktı mı sen sus lan sen kimsin denmeli, itin totosuna sokulmaktan beter edilmeli.

Bunun haricinde Trabzon'da yaşayanlara belediye toplu taşıma araçlarına binebilmek için bu kartlardan almayı mecbur etmeli.Hatta belediye bünyesinde görülen her türlü ihale, imar işleri gibi konularda bu kartlardan alınması mecbur edilmeli yoksa imar verilmemeli, su bağlanmamalı.Burası Trabzon abi işinize gelirse denmeli.Bunun gibi birçok şey yapılabilir.İsteyen yasal kılıfına da uydurur bir güzel, kimse demesin ki olmaz falan filan bal gibi de olur, ülkede herşey kuralına göre oluyormuş numarası yapmasın kimse.
      Şahane fikir
      Kardeşim,yeğenim,ben ve üç çocuğum olmak üzere 6 TS liye kefilim,
      paramın olduğundan değil de 20 tl den biraz fazla olsa daha iyi olur,
      40 olsun 50 olsun,iki senede bir de yenilensin,
      taraftara iyi anlatılırsa insan kendisini Trabzonsporun bir parçası gibi hissedecektir herkes gönülden destekleyecektir. Yönetime iletilse ne derler acaba ?
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sponsor olmadi, olmus gibi yapti. Imzalanmis bir sponsorluk anlasmasi yok ve dolayisiyla Trabzonspor'un kazandigi bir 5 Milyon euro da yok.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
        Adam bunu canlı yayında açıkladı ? Nasıl sponsor olmadı, kasaya giren 5 milyon euro yok ? Kendisi anlaşma koşullarını anlatmadı mı, sponsoru açıklarken ? Yoksa benim canlı yayında dinlediğim, twitterdaki muharrempaşa mıydı

Trabzonspor’un stadyum sponsoru, Başkan Muharrem Usta’nın CEO’luğunu yaptığı Medical Park oldu.
        Trabzonspor ile Medical Park arasında yapılan anlaşmaya göre sözleşme süresi 5 yıl. Bordo-mavili takım, 5 yıllık anlaşma için kasasına toplam 25 Milyon Dolar para koyacak.
        USTA, OLAYA EL ATTI
        Sponsorluk için en fazla yıllığı 3.5 Milyon Dolar civarında bir teklif alan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta yapılan araştırmalar ve görüşmelerden istenen netice elde edilemeyince devreye girdi ve Medical Park, yeni stadyuma yıllığı 5 Milyon Dolar’dan 5 yıl süreyle sponsor
        En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 30.06.2017, 09:22.

Yorum

• Transfer olacaksa bana göre en erken önümüzdeki hafta açıklanır gibi geliyor. Biraz daha sabır...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4.5 milyon euro 30 yaşındaki birisi için bize yüksek maliyetli.. Aynı zokorada böyle transfer oldu.. Sonra yollayamadık..

Yazık bu paralara valla..
            Hocam 4 milyon euro civarına hatta aşağısına avrupa' da kalbur üstü takımlarda oynayıp, kendi ülkesinin milli takımında da banko oynayan 30 yaş altı bir futbolcu biliyorsanız buraya yazın. Hemen bir şekilde yönetime iletilsin onunla ilgilenilsin... Osmanlı' dan ndiaye , başakşehirden viscayı istediğiniz de 4 milyon euro' dan aşağı istemiyorlar, milandan , kendi ülkesinin milli takım formasını da giyen birini alırken kaç para vermeyi düşünüyorsunuz ? Bunu ciddi anlamda soruyorum.

Yorum

• 5 milyonsa 5 olsun. 3,5 taksitlendirir, 1,5 'ini de çeşitli şartlara bağlarsın. Transferi geciktirmenin manasını anlamıyorum.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kel Egemen.
                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Net.
                Kel Egemen ise,net ise bir dakika bile zaman kaybetmeden bıraksınlar Serdarı alsınlar Pazdan'ı (kafiyeli gibi oldu )

yerli iskelet için,belli bir kalitesi olduğu için Serdar da Serdar dedik ama artık ismini duydukça sinir oluyorum uşağa,hatta gelmesin gayri nalet olsun diyorum.

Birde şunu söyleyim,
                dün Belhanda insanının gelişini izledim de,
                ne gıcık bi tip,ne yavşak bi tip o öyle aman diyim,
                ağzında sakız,bir de kocaman kocaman dolandırıyor onu ağzında,
                bizim Katara, Çin e baktığımız gibi bakıyor bu lavuklar Türkiyeye,
                aldıkları para,sergiledikleri vücut dili bunu ıspatlıyor.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Değerli kardeşlerim,

Günaydın, Cumanız mübarek olsun.

Doğum günüm olan 3 Temmuz günü senelik izine çıkacağım. 25'inde döneceğim.

1 hafta Kemer, 2 hafta memleketim Hopa'da olacağım.

Umarım beklenen transferlerimiz gerçekleşir.
                  kemere gelmişken buyur gel misafirim ol abi antalyada ağırlayayım seni ...
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kemere gelmişken buyur gel misafirim ol abi antalyada ağırlayayım seni ...
                    Emrullah Gözaçan var abimiz, neyin oluyor?

Sen de Trabzon'lusun galiba

Kemer'de katamaran otelde olacağız. İlk kez gidiyoruz, yanmayız umarım.

Kemer'de nasıl göreceğiz seni, nerdesin?
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kel Egemen ise,net ise bir dakika bile zaman kaybetmeden bıraksınlar Serdarı alsınlar Pazdan'ı (kafiyeli gibi oldu )

yerli iskelet için,belli bir kalitesi olduğu için Serdar da Serdar dedik ama artık ismini duydukça sinir oluyorum uşağa,hatta gelmesin gayri nalet olsun diyorum.

Birde şunu söyleyim,
                      dün Belhanda insanının gelişini izledim de,
                      ne gıcık bi tip,ne yavşak bi tip o öyle aman diyim,
                      ağzında sakız,bir de kocaman kocaman dolandırıyor onu ağzında,
                      bizim Katara, Çin e baktığımız gibi bakıyor bu lavuklar Türkiyeye,
                      aldıkları para,sergiledikleri vücut dili bunu ıspatlıyor.
                      Bu sene gs ile çok eğleneceğiz Ertan abi. Yazalım kenara.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam bunu canlı yayında açıkladı ? Nasıl sponsor olmadı, kasaya giren 5 milyon euro yok ? Kendisi anlaşma koşullarını anlatmadı mı, sponsoru açıklarken ? Yoksa benim canlı yayında dinlediğim, twitterdaki muharrempaşa mıydı

Trabzonspor’un stadyum sponsoru, Başkan Muharrem Usta’nın CEO’luğunu yaptığı Medical Park oldu.
                        Trabzonspor ile Medical Park arasında yapılan anlaşmaya göre sözleşme süresi 5 yıl. Bordo-mavili takım, 5 yıllık anlaşma için kasasına toplam 25 Milyon Dolar para koyacak.
                        USTA, OLAYA EL ATTI
                        Sponsorluk için en fazla yıllığı 3.5 Milyon Dolar civarında bir teklif alan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta yapılan araştırmalar ve görüşmelerden istenen netice elde edilemeyince devreye girdi ve Medical Park, yeni stadyuma yıllığı 5 Milyon Dolar’dan 5 yıl süreyle sponsor
                        Peki stadı devralmadan sponsorluk imzalanamıyor mottosu yalan oldu o zaman ya da bu sponsorluk mu yalan?

Yorum

USTA, OLAYA EL ATTI
                          Imzalanan bir anlasma yok. Mevzuyu bilmiyorsan gercekten uzatmanin bir anlami yok

Yorum

Hocam 4 milyon euro civarına hatta aşağısına avrupa' da kalbur üstü takımlarda oynayıp, kendi ülkesinin milli takımında da banko oynayan 30 yaş altı bir futbolcu biliyorsanız buraya yazın. Hemen bir şekilde yönetime iletilsin onunla ilgilenilsin... Osmanlı' dan ndiaye , başakşehirden viscayı istediğiniz de 4 milyon euro' dan aşağı istemiyorlar, milandan , kendi ülkesinin milli takım formasını da giyen birini alırken kaç para vermeyi düşünüyorsunuz ? Bunu ciddi anlamda soruyorum.
                            Son zamanlarda bu 30 yaş muhabbeti çok yapılıyor. Kendine bakan, piyasası olan adam için 30 yaş çok geç bir yaş değil. Zaten 21 yaşındaki Yusuf'a da genç pişmesi lazım deniyor. Sanki futbolcu 19'unda doğar 30'unda ölür gibi bri ön kabul var niyeyse. Millet 17sinde adamı sahaya sürüyor genç diye. BŞK. Emre çok mu genç? karakterini bri kenara koysak bugün Türkiye'de kim almak istemez ?

Elde patlayan topçularla ilgili sıkıntı yaşta değil verilen maaşlarda ve pazarlamada. Dediğin gibi bri futbolcu zaten Türkiye'ye gelmek istemiyor. Yada çok yüksek maaşlarla gelip elde patlıyor. O yüzden az ve öz transfer çokça altyapı ve kaliteli yerli her zaman iyidir.

GS'yi UEFA finaline taşıyan kadroda başka yabancılarda vardı ama sayın desek herkes Taffarel, Hagi ve Popescu'yu sayar. Bu üçlünün yaş ortalaması kaç tı? Bilen yazsın! Bu üçlüye dönemin şartlarına göre nispeten kaliteli yerliler eklenince başarı geldi. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Türkiye şartlarında başarının yolu belli...
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki stadı devralmadan sponsorluk imzalanamıyor mottosu yalan oldu o zaman ya da bu sponsorluk mu yalan?
                              O kısım konusunda bir şey diyemem çünkü bilgim yok. Bunun genel anlamda bir prosedürü vardır elbet. Bir ara stadın kullanım haklarını almak için uğraşıyorlardı. Sonrasında durumu pek takip edemedim.. 10 yıl için kiralayacaktık ne oldu o durum ?

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Imzalanan bir anlasma yok. Mevzuyu bilmiyorsan gercekten uzatmanin bir anlami yok

O zaman neye göre açıklama yapıldı bende onu soruyorum... Bilmiyorsam, siz bildiğinizi iddaa ediyorsanız bilgilendirebilirsiniz beni değil mi ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X