Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Eğer Kuçka ve Medel alındıysa zaden düşünülen transfer parası bitiyor diğer düşünülen topçuları alabilmek için sanırım Onaziyi okutmak zorunda kalacaklar oradan gelen parayla Ndiaye alınır Yusuf Ramazan Aytaç gibi takasta para edecek topçularla da alınabilirse visca alınır aslında başakşehir anlamıyorum Yusuf ve Aytaç çok rahatlıkla o takımda oynar ben bizim takımın yerinde olsam Ramazanı bir yıl daha kiralık verirdim çünkü o çocukta farklı bir şeyler var bir gün patlayacak avucumuzu yalayacağız@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.... siyaseti bi kenera koyarsak para harcamaktan önce gelen çok şey var bir takım kurmak için.
Reis ve Blatter kardeşler kapalı kapılar ardında misket oynuyordu.
Zaten Trabzonspor da siyaset üstüydü!
Ne siyaset, ne çok büyük paraların desteği.
Hırsızlık aleni olduğunda bile, hırsızların kazancı ancak alın teriyle kazanılan kadar. (82/82)
Yeter ki Biz hep bir şampiyon gibi dik oynayalım/oynayacak kadrolar kuralım... Varsın şeref bizim teneke onların olsun....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi, Mas, Perreira, Durica ve Olcay'ın takım üzerindeki birleştirici etkisini görmezden gelmek de bana çok tuhaf geliyor.
Özellikle Onazi, takım içerisinde arkadaşlığın müthiş bir sembolü. fb maçında ıslıklandığının ertesi günü taraftara küsmeden kucaklaşmış adam. He derseniz ki bize Volkan gibi sahada zırlayıp soyunma odasına giden, Aytaç gibi Twitter'dan trip atan ama sahada futbolunu oynayan adam lazım, onu bilemem; ama bu futbol denen meret, sadece sahaya çıkıp, 90 dakika boyunca top oynamak değil ki! Sokakta çocuklarla top oynayan, tüm takım arkadaşlarınla müthiş samimiyet kuran, sosyal medyadan taraftarını kucaklayan birleştirici bir karakteri tek kalemde silip atmak ayrıca mantıksızlık.
Bu scout raporları düzenlenirken sadece topa iyi vuruyor, iyi pas atıyor, süper koşuyor gibi argümanlar ile mi düzenlendiğini zannediyoruz? Hani transfer yaparken karakter de arayan arkadaşlar nerede?
Kimya kolay tutmuyor dostlar. Her sene sil baştan yaparak olmaz bu işler. Biz Küçükparmakkapıspor değiliz, bir kıvılcım çakan oyuncuyu ertesi sene haraç mezat okutalım...Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
1603498_Trabzonspor.jpg
Yoksa Hocanın aklındaki kadro bu mu? Defansif olarak gözükse de bekleri oyuna doğru şekilde katabilirsek oyunu rakip sahaya yıkabiliriz. İleriye bu kalibrede 1 veya N'Doye giderse 2 adam alabilirsek çok iyi kadro oluyor. 13/14 sezonunda Ersun Hoca fbyi bu taktikle rahat rahat şampiyon yaptı.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Kuçka ve Medel alındıysa zaden düşünülen transfer parası bitiyor diğer düşünülen topçuları alabilmek için sanırım Onaziyi okutmak zorunda kalacaklar oradan gelen parayla Ndiaye alınır
Gardaş sıcaklardan mı?.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
medel ve kucka ikisi birden alınırsa Onazi iyi bir rakama satılabilir.Visca konusunda da 2 milyon + Yusuf Erdoğan dan daha fazlası verilmemeli.Son olarak forvete takımında fazla şans bulamayan yıldız bir ismi satın alma opsiyonlu kiralık alarak transfer bitirilebilir.
W8081H7_LF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
Biraz konu disi ama sunu diyeyim gs'nin aldigi maicon tam bir balon, pasaport ve isminden dolayi sisirilmisin teki, "auauu moykono oldok sopor tronsfor" desin dursun gsli hiyarlar... aldiklari en iyi adam gomis, digerleri soru isâreti, belhanda da sagi solu belli olmayanin teki yoksa yetenek var o ayri... ama is yapacak ve kagit üzerinde en iyi transfer açik ara gomis su anTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepkilerin doğal olduğu için bazen ben kızdırıyorum bilerek uzun uzun yazıyorsun
sinirli sinirli
Farkındayım arada takıldığının, hazır transfer de yokken güzel oluyor
Yorum
-
Yorum