Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acilen dinsiz imansız bir forvet lazım Kadıköyde lazım olacak..
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acilen dinsiz imansız bir forvet lazım Kadıköyde lazım olacak..
      Hatta putperest,münafık tam bir ebu cehil lazım.Bunun dışında Medel alınırsa ben şansımızı yüksek görüyorum bu sene ligde.

Yorum

• İlk olarak A.K.Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hatta putperest,münafık tam bir ebu cehil lazım.Bunun dışında Medel alınırsa ben şansımızı yüksek görüyorum bu sene ligde.
        Hah yaşaaa ! Söylemek istediklerimi yazdın adamsın..
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Transferde biraz daha çabuk hareket etmeliyiz şu fikstürden sonra.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çaykaralı bir arkadaş yaşça biraz büyük ve şehringeçmişinden bahsettiğinde istanbul beyoğlu tarzı bir yer olduğundan bahsetti. okuyan,bilgili,kültürlü insanların yaşadığı bir şehir olduğunu söyledi

geçen şeenol hoca da benzer şeyler söyledi. heralde rahmetli kazım koyuncu o neslin son örneklerinden di yaş olarak.

ne değişti yeni nesil için bilmiyoum
            Ben yazmıştım bir şeyler ama yaşça o kadar büyük değilim
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Cok kotu fikstur sansımız yok

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hadi ya, bunu bende bilmiyordum. Desene daha çok yanmıştır azizenin canı.
                Merak ettim acaba biz kimi istedik?
                Onu bir türlü hatırlayamıyorum. Şimdi yeniden kadrolara baktım, bir çağrışım yapmıyor, Uğur Boral diye tahmin ediyorum ama ne desem yanlış olur
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cok kotu fikstur sansımız yok
                  Hiç katılmıyorum. Gayet iyi fikstür.
                  En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 16:44.
                  Fatih Tekke

Yorum

• HEY YAVRUM HEY........Geliyorum Konya macina.......Allah izin veririse ailecek gelecegiz......Cok sevindim....

Yorum

• İlk 10 hafta sık dişini sonra arkana yaslan
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk 10 hafta sık dişini sonra arkana yaslan
                        Rahatlayinca sapitiyor bizim takim.

Yorum

• Forvet transferi Ağustosa sarkab..... Fikstürden sonra biri daha şu cümleyi kurarsa ağır konuşurum Feneri ancak böyle durumda yenebilirsin elimizi kolumuzu bağlayıp keyif bekleyecek halimiz yok ilk 3 haftayı en az 7 puanla kapatmamız lazım içerde puan bırakmak yok

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammet mental acidan çok kirilgan oyuncu. Cok buyuk bir ozvuvenle sahaya çikmasi lazim. Yedekten gelip oyunu zorlayacak motivasyonu hiç goremedik. Kariyeri bir anadolu takiminin banko golcusu olarak geçecek en iyi ihtimalle. Rekabet etmeyi sevmiyor gorduğum kadariyla.

güzel tespit..o eski gözünden ateş çıkan Muhammet..bizde eli ayağı titreyen,ayakta duramayan çocuk oldu..Kendisine başarılar diliyorum..bizim maçlar haricinde

Yorum

• Bu fikstüre Medel+Sag acik+Santrafor transferleri sart.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Şu fener maçına lütfen forvet transferi yapılmış olarak çıkalım.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X