Acilen dinsiz imansız bir forvet lazım Kadıköyde lazım olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen dinsiz imansız bir forvet lazım Kadıköyde lazım olacak..
Yorum
-
İlk olarak A.K.Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta putperest,münafık tam bir ebu cehil lazım.Bunun dışında Medel alınırsa ben şansımızı yüksek görüyorum bu sene ligde.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçaykaralı bir arkadaş yaşça biraz büyük ve şehringeçmişinden bahsettiğinde istanbul beyoğlu tarzı bir yer olduğundan bahsetti. okuyan,bilgili,kültürlü insanların yaşadığı bir şehir olduğunu söyledi
geçen şeenol hoca da benzer şeyler söyledi. heralde rahmetli kazım koyuncu o neslin son örneklerinden di yaş olarak.
ne değişti yeni nesil için bilmiyoumSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ya, bunu bende bilmiyordum. Desene daha çok yanmıştır azizenin canı.
Merak ettim acaba biz kimi istedik?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok kotu fikstur sansımız yokEn son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 16:44.Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 10 hafta sık dişini sonra arkana yaslan
Yorum
-
Forvet transferi Ağustosa sarkab..... Fikstürden sonra biri daha şu cümleyi kurarsa ağır konuşurum Feneri ancak böyle durumda yenebilirsin elimizi kolumuzu bağlayıp keyif bekleyecek halimiz yok ilk 3 haftayı en az 7 puanla kapatmamız lazım içerde puan bırakmak yok
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet mental acidan çok kirilgan oyuncu. Cok buyuk bir ozvuvenle sahaya çikmasi lazim. Yedekten gelip oyunu zorlayacak motivasyonu hiç goremedik. Kariyeri bir anadolu takiminin banko golcusu olarak geçecek en iyi ihtimalle. Rekabet etmeyi sevmiyor gorduğum kadariyla.
güzel tespit..o eski gözünden ateş çıkan Muhammet..bizde eli ayağı titreyen,ayakta duramayan çocuk oldu..Kendisine başarılar diliyorum..bizim maçlar haricinde
Yorum
Yorum