Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Morteza stoper tandeminde önemli bir parça..
    Mutlaka alınmalı, o veya onun ayarında biri.
    Oyun kuran denge stoperi şart.
    Pas oyununda etkili sorumluluk alabilecek bir orta saha ve kanat forvet de çok çok önemli.
    Bu 3 transfer ligdeki yerimizi belirler.
    Sosa veya onazi bi şekilde satılmalı.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Prcic i silin listeden. Levante ye gidiyormuş.
      tebrikler prçiç ahaha sevsinler senin kariyer mariyer planlamani,,, beyyug tagima gittun hee levante... hay ben senin
      İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ÖZEL // Başakşehir, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor ile 5 milyon euroya anlaşmaya vardı. 5 milyon euronun yarısı peşin, kalan tutar 2 yıl içerisinde ödenecek. Alanyaspor, sonraki satıştan %15 pay alalacak.
      oh iyi oldu gsye gidemesin ahaha... terim'in de ne zoruna gidiyordur simdi beh.... Cavusoglu sözünden dönme kakala basaksehir'e...
      İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ula Sefer. Ben de bizimkiler şikecilere sponsor olmuş sandım. Ali Koç un elindekini sikebahce formasi sandim. Ne var bunda adamlar ziyaret etmiş 1-2 topcu istemiştir.
      ya âbi birak yaa hayir gidip ziyâret etmese ölür mü ? o formalarin biri fb formasi ayrica...
      menfaatçiliklerine bilmem ne yapayim...
      bir de onur ergün denen ne oldugu belli olmayan topçuyu güyâ bize verecekleri için bize kiyak yaptiklarini saniyorlardi, hem tirt topçu hem de o is olmadi kaldi onlarda,,, iyi ki de öyle oldu... sonra senelerce ondan bahsederlerdi memleketimize kiyak yaptik diye, lâzim degil kiyaklari...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kesinlikle

cafer 1461 e gönderilmeyecek %90

ya kalir yada kiralanir...
        Cafer'i ben beğendim,takımda kalmalı ve atmosfere vs... alışmalı.

Yorum

• O kadar Rafet reklamı boşuna mı yapıldı yani getirsin artık kendisi.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadar Rafet reklamı boşuna mı yapıldı yani getirsin artık kendisi.
            Ben para vermedim demişti,versin işte tam zamanı.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cafer’i 1461’e göndermek O’nu direkt olarak kaybetmek demek olur.

Mutlaka kadroda tutulmalı, a takımla idmanını yapsın, 3dk-5dk maçlarda oyuna girsin, 2.devre mutlaka aldığı süreler uzayacaktır.

Ben kiralanmasına da karşıyım.
              İnşallah böyle yaparız.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cafer’i 1461’e göndermek O’nu direkt olarak kaybetmek demek olur.

Mutlaka kadroda tutulmalı, a takımla idmanını yapsın, 3dk-5dk maçlarda oyuna girsin, 2.devre mutlaka aldığı süreler uzayacaktır.

Ben kiralanmasına da karşıyım.
                sadece Türkiye kupasinda oynasada bana yeter, yeterki her gün as takimlan calisip fiziksel ve adim frekansindaki farki kisaltsin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sistemi 4-5-1 farzedersek bu eldeki kadrodan orta üçlüde kim oynamalı?Hepinizin fikrini çok merak ediyorum.Sadece orta üçlü.

Yorum

• Bu yıl Selçuk İnan, Okay gibi Anadolu takımından Türk yıldız adayı transferi yapmadık bu nedenle altyapıdan takımda kalması gereken isimlerin seçimi önem arz ediyor. Türkiyede yarın ne olacağı belli olmaz yabancı sınırının gelebilme ihtimali de göz önüne alındığında Hüseyin, Cafer ve Abdulkadir Parmak kalmalı. Batuhan dahil diğerleri 1.lig oluyorsa kiralanması olmuyorsa 1461'e gönderilip, 1461'in bir an önce tekrar birinci lige çıkmasını sağlanmalı.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene sosa kendine söylenenlere sahada cevap verecek.Ben sosa ya güveniyorum.Sadece kipirdansa bile takıma katkısı muazzam olur.Sosa için sekiz numarada ısrar etmeliyiz.
                      Eğer savunma hattımız sağlam olursa, geçen yıl ki gibi leş atmazsa bence de Sosa 8 numarada ısrar edilmeli.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadece Türkiye kupasinda oynasada bana yeter, yeterki her gün as takimlan calisip fiziksel ve adim frekansindaki farki kisaltsin
                        Evet kesinlikle.

Türkiye kupasında oynasa, takımla idman yapsa, ufak tefek de ligde süre alsa seneye taş gibi topçumuz olur.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Antremanlarda kivircik kafa görmeye alıştım gözüm ilk onu arıyor. Bu kadro yapısıyla şans da gelir belli olmaz. Ortasaha oyuncularımız güvenilir değil.

Yusuf Cafer ömür ortasahası ile bir kupa maçına çıksak fena mi olur?

Yorum

• Nakoulmayı alabiliriz...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• gs bizim akravayi almis Malik Karaahmet vay be

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• 2012 tazında yasini gençlerden aldığımızda adam yıllık 175 bin avroya imza atmıştı. Hala anlamıyorum nasıl imzalamıştır o sözleşmeyi. Aynı takımdan gelen sonere 1 milyon dolar vermişti bizimkiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X