Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okay hakkında atıp tutan arkadaşlar çok komik,adamı üst düzey diyebileceğimiz en az 5 takım izlemiş,
    bazı özellikleri yetersiz olabilir iyi bir takımda çok daha iyi oturur
    güya kötü dediğiniz oyuncuya kim 7.5 verir hele avrupadanö boş adamlar boş yorumlar...
    sakin olun...

Yorum

• Okay kendini çok iyi gelistirdi. Bir ara epey formsuzdu ama kendine geldi ve Takimin vazgecilmezi oldu... Stoper dediler oynadi, Orta Saha dediler süpürdü... Hatta arada güzel Golleri de oldu... Kimse hakkini yemesin o yüzden... Sakat sakat Milli Takimda oynamasi bence Ingiltere Ligine gideceginin Habercisi... Umarim Yönetim bir sekilde ikna eder ve Sözlesme yeniler... Önceki Sayfalarda yazan Renkdasima katiliyorum... Ndiaye bile 16 Milyona transfer oldu... Konulan madde yüzünden 7-8 Milyon a transfer olursa cok yazik olur...
      En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 09.06.2018, 16:49.
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Kulüp menfaatine sözleşme yapmayı beceremiyoruz. Oyuncular bizi zıplama tahtası olarak kullanıyor. Bu Okay istanbul takımlarının hangisinde bu fırsatı bulabilirdi? Sazan yöneticilerimiz sağolsun. Taraftar da Burak gitmez, Selçuk adamdır demeye devam... Kulüp lehine opsiyonlu sözleşme yapacaksın kardeşim!! Futbolcu gelmiyor mu, tükürdüğümün kariyer planı mı var ? Bırak Kayseride yapsın planını...

Yorum

• Madem Alanya Rodellega'yı istiyor takas olarak bizde J.Fernandesi alalim onlardan

Yorum

• su an u20 milli takimi toulan turnavasinda iskoclara karsi 3.lük maci oynuyor

abdrrahimde sahada

livetvcdn.net , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, livetvcdn.net tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Junior Fernandes harika olur Castillo'dan sonra ilaç gibi gelir
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o kadar değil, sadece fransa'dan okay'dan iyi 10 tane önlibero bulursun. türk futbolcusunun kaderi bu, asla tam potansiyele ulaşıp tartışmasız bir noktaya gelemiyorlar.
                Okay bizim yerli Krychowiak'ımız idi.
                Fransa'da da , 5-6 milyona öyle 10 tane falan bulamazsın.
                Eğer elinde 15 milyon € yoksa , o Fransa'dan alacağın 10 tane topçuya da iki sezon sabır çekersin.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.06.2018, 17:31.

Yorum

• Willian Arao ile dalga geçiyor Flamengo taraftarları.
                  Artık transferde 1 hata bile yapma lüksümüz yok.
                  „Choose a lazy person to do a hard job.
                  Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                  BILL GATES

Yorum

• abdurrahim turnava boyunca performansini her mac yukari tasidi, suan da bayaga iyi bir ilk yari oynadi, bu kadar iyi oynayabildigini düsünmezdim gercekten...
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay bizim yerli Krychowiak'ımız idi.
                      Fransa'da da , 5-6 milyona öyle 10 tane falan bulamazsın.
                      Eğer elinde 15 milyon € yoksa , o Fransa'dan alacağın 10 tane topçuya da iki sezon sabır çekersin.
                      Kesinleşti mi ki Okay’ın gidişi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Strasbourg'dan Aholou, Okay giderse al koy yerine oynasin, tam olarak ayni tarz degil ama is yapar, Terrier ile döktürdüler bu sene...
                        aslinda çok ise yarayacak topçu var o takimda, bakmayin siralamada çok da iyi olmadiklarina...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abdurrahim turnava boyunca performansini her mac yukari tasidi, suan da bayaga iyi bir ilk yari oynadi, bu kadar iyi oynayabildigini düsünmezdim gercekten...
                          Ben Portekiz maçını izledim o maçta takımın bence en iyi oyuncusuydu, savunmasını baya geliştirmiş adamlar geçemedi neredeyse.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Willian Arao ile dalga geçiyor Flamengo taraftarları.
                            Ne diye geçiyorlar?

Yorum

Ahhhh ah. Allah bize sabır versin

Yorum

Marsilya taraftarıda hubocan için aynı şeyleri diyordu. Bazen bu tip transferler oyuncunun kendini göstermesi için önemli bir fırsat oluyor.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X