İlk olarak Burak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Everton diye biliyorum.İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaça, kime, nereye, hangi takıma bitmiş?
Bu arada Mraz diye bir oyuncu varmış listemizde Burak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İsmi nedir Oğuz? Slovak mı bu da?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEverton diye biliyorum.
Bu arada Mraz diye bir oyuncu varmış listemizde Burak.
Yorum
-
Facebookta bir iki sayfa ve Emre Vural man city dedi. 38milyon tl civarıymış. Yaklaşık 7.2m Euro yapıyorİlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaça, kime, nereye, hangi takıma bitmiş?En son CasTo tarafından düzenlendi; 09.06.2018, 11:41.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Aklı başında yönetimin ilk yapacağı iş rodellaga’yı göndermekİlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklı başında bir yönetim olsa Rodellaga yi göndermez.
Ama burda kriter aklı başında bir yönetim olmak.
Saçmalığa bakar mısınız sanki elde 4 tane üst düzey forvet var rodellaga yi Alanyaya gönderiyorlar
Bu kadar amatör kafa olamaz ama TS olarak bunların müptelasıyiz
Yorum
-
Transfer politikamız genelde bonservisi elinde olan oyuncular üzerine kurulu fakat bu durum istenilen tarzda oyuncu bulmayı daha da güçleştiriyor seçenek sayısı azalıyor ve genelde kulübüyle anlaşamayıp bonservisini eline alan oyuncular sorunlu oyuncular oluyor arada nadir işe yaracak bonservissiz oyuncular piyasaya düşüyor ama onunda taliplisi çok oluyor ve şuan bizi diğer kulüplerin önüne geçirecek bir albenimiz de yok ne avrupa da varız ne de şehir avantajımız var ayrıca ekonomik yapı da sorunlu olunca oyuncunun gelme olasılığı çok düşük oluyor.
Elimizdeki oyunculardan gelir elde edebilirsek o zaman daha somut adımlar atabiliriz.
Özellikle merkez orta sahaya alacağımız oyuncunun topla buluşma sayısı ve pas yüzdesi çok yüksek olmak zorundaki takımın temposu da onla beraber yükselsin bunu da 30 yaş üstü bir oyuncunun başarma ihtimali yok o yüzden 25 ila 28 yaş bu ihtiyaçlara hem fiziksel hemde mental olarak cevap verebilecek en uygun yaş.
Açıklara gelirsek sağ taraf çok sorunlu sayılmaz fakat sol açık almadan lige girmek çok büyük hata olur transfer de önem derecesine göre iki stoperden sonra sıralamaya koyacağımız ikinci bölge sol açık olmalı.
Transfer politikamızın başarıya aç hedefi olan oyuncular üzerine kurulu olması gerektiğini söylemeye gerek bile yok.
Son olarak elimizdeki mevcut oyuncularla ilgili geçen sezon takıma en çok katkı sağlayan oyunculardan ilk beş sıralaması yaparsak; 1-burak,2-yusuf,3-abdülkadir,4-okay,5-ndoye olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
aga yönetim uyuyor mu anlamadım.
bonservisi elinde olanlara ulaşmadılar
yazıcı ve ömürün sözleşmelerinin iyileştirilmesi için bir adım yok
okay ın çıkış maddesini konuşmuyorlar mı? sadece bizim için değil ülke içinde zarar.döviz girdisi bakımından.
manageri ilede konuşarak halledilir aslında.
bana öyle geliyorki şu anda çaresiz bir ruh durumu var yönetimde.TEKKEBALL
Yorum
-
Haklı bir eleştiri, katılıyorum. 1 milyon € civarı bonservisten bahsediliyor. Onu da taksite bölerler. Ne fayda? Sanırım Burak'ın gitmesine göre gidip gitmeyeceği belli olacak. Burak'ın da gideceği yok, biraz dürtüklenmeliİlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodellega evet gitsinde yerine kim gelecek ? O maliyete yerine birini bulabilecek miyiz? Burağın durumuda belirsiz.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Das sind die Leistungsdaten von Willian Arão vom Verein FC Santos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
ilgileniyormuşuz.istatistikleri fena değil.kiralık formulü ideal yöntemlerden biri şu anda.
proje takımı olsaydık(eğitici bir teknik adam şart bunun için) avrupanın ilk 10 takımından gençleri kiralamak işten bile olmazdı.kasımpaşa bile çelsi den omerou yu kiralıyor.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum