Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaça, kime, nereye, hangi takıma bitmiş?
    Kardeş ben duyumcu değilim. Sadece ts muhabirinden duydum. O yüzden sorduğun hiçbir bilgi yok bende. Heralde bugün yarın ayrıntılar netleşir

Yorum

Everton diye biliyorum.

Bu arada Mraz diye bir oyuncu varmış listemizde Burak.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Everton diye biliyorum.

Bu arada Mraz diye bir oyuncu varmış listemizde Burak.
        İsmi nedir Oğuz? Slovak mı bu da?
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Facebookta bir iki sayfa ve Emre Vural man city dedi. 38milyon tl civarıymış. Yaklaşık 7.2m Euro yapıyor
          En son CasTo tarafından düzenlendi; 09.06.2018, 11:41.
          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklı başında bir yönetim olsa Rodellaga yi göndermez.

Ama burda kriter aklı başında bir yönetim olmak.

Saçmalığa bakar mısınız sanki elde 4 tane üst düzey forvet var rodellaga yi Alanyaya gönderiyorlar

Bu kadar amatör kafa olamaz ama TS olarak bunların müptelasıyiz
            Aklı başında yönetimin ilk yapacağı iş rodellaga’yı göndermek

Yorum

• Okay’dan büyük zarar ettik

Yorum

• Rodellega evet gitsinde yerine kim gelecek ? O maliyete yerine birini bulabilecek miyiz? Burağın durumuda belirsiz.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• okay 7,5 milyon avroya giderse büyük zarar ve büyük enayilik olur.

7,5 milyon avro bonservis piyasasında çerez parası an itibariyle.ndiaye 16 milyon avroya gitti aga.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Transfer politikamız genelde bonservisi elinde olan oyuncular üzerine kurulu fakat bu durum istenilen tarzda oyuncu bulmayı daha da güçleştiriyor seçenek sayısı azalıyor ve genelde kulübüyle anlaşamayıp bonservisini eline alan oyuncular sorunlu oyuncular oluyor arada nadir işe yaracak bonservissiz oyuncular piyasaya düşüyor ama onunda taliplisi çok oluyor ve şuan bizi diğer kulüplerin önüne geçirecek bir albenimiz de yok ne avrupa da varız ne de şehir avantajımız var ayrıca ekonomik yapı da sorunlu olunca oyuncunun gelme olasılığı çok düşük oluyor.

Elimizdeki oyunculardan gelir elde edebilirsek o zaman daha somut adımlar atabiliriz.

Özellikle merkez orta sahaya alacağımız oyuncunun topla buluşma sayısı ve pas yüzdesi çok yüksek olmak zorundaki takımın temposu da onla beraber yükselsin bunu da 30 yaş üstü bir oyuncunun başarma ihtimali yok o yüzden 25 ila 28 yaş bu ihtiyaçlara hem fiziksel hemde mental olarak cevap verebilecek en uygun yaş.

Açıklara gelirsek sağ taraf çok sorunlu sayılmaz fakat sol açık almadan lige girmek çok büyük hata olur transfer de önem derecesine göre iki stoperden sonra sıralamaya koyacağımız ikinci bölge sol açık olmalı.

Transfer politikamızın başarıya aç hedefi olan oyuncular üzerine kurulu olması gerektiğini söylemeye gerek bile yok.

Son olarak elimizdeki mevcut oyuncularla ilgili geçen sezon takıma en çok katkı sağlayan oyunculardan ilk beş sıralaması yaparsak; 1-burak,2-yusuf,3-abdülkadir,4-okay,5-ndoye olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Okay, yıllarca niteliksiz, ufku dar insanlarca yönetildiğimizin en büyük kanıtı.

Yorum

• aga yönetim uyuyor mu anlamadım.

bonservisi elinde olanlara ulaşmadılar

yazıcı ve ömürün sözleşmelerinin iyileştirilmesi için bir adım yok

okay ın çıkış maddesini konuşmuyorlar mı? sadece bizim için değil ülke içinde zarar.döviz girdisi bakımından.

manageri ilede konuşarak halledilir aslında.

bana öyle geliyorki şu anda çaresiz bir ruh durumu var yönetimde.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rodellega evet gitsinde yerine kim gelecek ? O maliyete yerine birini bulabilecek miyiz? Burağın durumuda belirsiz.
                          Haklı bir eleştiri, katılıyorum. 1 milyon € civarı bonservisten bahsediliyor. Onu da taksite bölerler. Ne fayda? Sanırım Burak'ın gitmesine göre gidip gitmeyeceği belli olacak. Burak'ın da gideceği yok, biraz dürtüklenmeli
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Willian Arao mu? Elimizde bir tane Aytaç Kara var zaten.

Yorum

• Das sind die Leistungsdaten von Willian Arão vom Verein FC Santos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

ilgileniyormuşuz.istatistikleri fena değil.kiralık formulü ideal yöntemlerden biri şu anda.

proje takımı olsaydık(eğitici bir teknik adam şart bunun için) avrupanın ilk 10 takımından gençleri kiralamak işten bile olmazdı.kasımpaşa bile çelsi den omerou yu kiralıyor.
                              TEKKEBALL

Yorum

• burak için 5 milyon avro bonservis bedeli belirlemişisiz.keşke bir alıcı çıksa şu rakkama.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X