Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zaha da zaten manchester city teklifini kabul etmeyip bize gelir.
    gelmeyeceğini biliyorum ama türkiye de visca için 8 milyon vermekte aptalallıktır bjk gomez için son sn ye kadar zorladı bedava kiraladı.
    bunun gibi kalite kokan adamlar almalıyız demek istedim. tunay tolga ndiaye kötü oyuncular değil ama şampiyonluk için ne kadar tecrübeliler! Derseniz "2 sene daha olgunlaşmalı takım" diye o zaman alalım bu oyuncuları.Tabi paramızda yok ama şu atmoferi hafif düşüşe geçmiş kalite oyuncuları kiralayabilirsek bence gelen oyuncular çoşar.

Yorum

• Kadioglu ajax a karsi...pismesi gerek ama süper yetenek...simdiden almak lazim yoksa cok gec olacak...yazici ömür kadioglu bizi 10 yil tasir
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Kadıoğlu gerçekten çok yetenekli.Merkez ortasaha ve sağ kanatta görev alıyor.Teknik kapasitesi,çabukluğu ve dribbling becerisi çok iyi.Oyun zekası,pas kalitesi ve ortaları da iyi denebilecek düzeyde.En büyük eksiği fizik güç ve kondüsyon bu konuda çok çalışması lazım.Yaşı çok genç ileride çok önemli bir oyuncu olacak potansiyeli Oğuzhandan daha büyük.Ferdi dışında altyapımızda oynayan bir oyuncu ile ilgili de birşey yazmak istiyorum.

Altyapımızda oynayan Murat Cem Akpınarın potansiyeli Football Manager oyunu tarafından 200 üzerinden 176 gibi olağanüstü bir rakama çıkarılmış bu oyuncu ile bir bilginiz var mı ?

Fm kolay kolay bir oyuncuyu wonderkid yapacak bir oyun değil hele hele türk bir oyuncuya bukadar yüksek bir potansiyel değer biçmiş olmaları beni çok şaşırtı.
        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 14:39.

Yorum

• schalkedeki franco di santo iki sene önce baya iyidi..bence kiralanabilinir...komple forvet...schalke zorluk cikarmaz...
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            schalkedeki franco di santo iki sene önce baya iyidi..bence kiralanabilinir...komple forvet...schalke zorluk cikarmaz...
            kesinlikle

franco di santo ayni castillo gibi finishing sorunu yasiyor
            onu atlattimi 20- 30 milyonluk oyuncu

ayrica mateta yida alabiliriz
            seneye drogba gibi patlayis yasayacagini düsünüyorum

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Altyapımızda oynayan Murat Cem Akpınarın potansiyeli Football Manager oyunu tarafından 200 üzerinden 176 gibi olağanüstü bir rakama çıkarılmış bu oyuncu ile bir bilginiz var mı ?

Fm kolay kolay bir oyuncuyu wonderkid yapacak bir oyun değil hele hele türk bir oyuncuya bukadar yüksek bir potansiyel değer biçmiş olmaları beni çok şaşırtı.
            sol acikta oynuyor

biraz top cambazi
            hareketleri cr7 nin ilk man u. zamanindaki gibi
            pek asiriya gitmiyor

top cambazi oyuncularda belli olmuyor
            instagrami mcem bisey, hemen bulursun, orada milleti nasil bakkala gönderdigi videolari var
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 14:57.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bize alternatif oyuncu lazım değil. olcay ı, castilloyu, onaziyi, uğur u, ndoyeyi alternatif konumuna düşürecek net 11 oyuncuları lazim bu yüzden şuana kadar ismi geçen özellikle
              ligimizde oynayan oyunculara pek ısınamadım

Yorum

• Orta sahamızda Castro gibi dikine gidebilen adamımız yok maalesef.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orta sahamızda Castro gibi dikine gidebilen adamımız yok maalesef.
                  yazici?

İlk olarak mustyde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya arkadaşlar allah aşkına stslden türk oyuncu önermeyin tunay munay bunlar hep boş topçu bizim yerli futbolcu kadromuzda sıkıntı yok kaliteli yabancı ve gurbetçi bakmamız lazım.
                  alpay kocakli

kubilay kanatsizkus
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 15:02.

Ünal Karaman

Yorum

• ya arkadaşlar allah aşkına stslden türk oyuncu önermeyin tunay munay bunlar hep boş topçu bizim yerli futbolcu kadromuzda sıkıntı yok kaliteli yabancı ve gurbetçi bakmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şampiyonluk için reçetemiz;

İlk 11 için;

1-)Onazi nin yerine oynayacak takımı yönlendirebilecek bir ön libero mbia, atiba, selççuk inan vb... Onazi yi satabiliriz bence.

2-)Castillo nun yerine gol sayısı fazla kanat forvet; burak, jaja, podolski vb.. Castillo da satılmalı.

3-) Yusuf yazıcının yerine daha tecrübeli takımı yönlendirebilecek ofansif ortasaha.

4-)Duricanın yanına hızlı ve ayağı sağlam bir stoper.

5-) Ndoye yollanıp yerine defans arkası koşu yapabilen yeri geldiğinde kanat oynayabilen bir forvet alınmalı. Rodellaga da yedeğimiz olmalı. Şampiyonluğu yedekten giren kaliteli oyuncular belirler.

Yedekler;

1-) Okay ve alınacak ön liberoyu yedekleyebilecek kaliteli bir orta saha. Onazi satılmalı çünkü 4-5 milyona satabileceğimiz bir adamı yedekte tutamayız.

2-) Forvet ve kanatlarda oynayabilen bir oyuncu yedek. Tunay çok uygun.

3-) MAliyeti az sağ bek ve sol bek için yedek.

Kadrom:
                      -----------------Onur-------------------------------------------------------------

Pereria(transfer)---durica(uğur)--------Transfer(uğur)-------Mas(transfer)

--------------Transfer(transfer)------Okay(TRansfer)-----------

-----------------------Transfer(Yusuf yazıcı)-------------------------

Olcay(transfer)----------------------------------------Transfer (transfer)

---------------------------------TRansfer(Rodallega)------------------------

Parantez içinde olanlar yedek oyuncular.

Söylediğim oyuncular büyük ihtimalle alınacaktır.
                      Alınacak olan oyuncuların kalitesi bizi ya şampiyon ya da ikinci yapacaktır.
                      ah mbia reyis gelse var ya okay mbia yazıcı maç kaybettirmez bize stsl de

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yazici?

alpay kocakli

kubilay kanatsizkus
                        alpayı hiç izlemedimde kubilay golcü felan değil sonunda muhammed beşir gibi 2.liglerde bank asyada takılır.

Yorum

• bu sene takımı yukarı taşıyan ekstra oyncuları herkes seneye yedek yapıyor

çok enteresan bir başlık buras

resmen içimizdeki fm boşluğunu burada değerlendiriyoruz

takım kurmak kolay mı arkadaşlar

castillo yu neden satıyor ya da yedekliyoruz

olcayı ya da yusufu

bu adamlar takım olgusu içinde olması gereken adamlar seneye

gönül isterki 8-10 milyon verip daha iyilerini almak ama öyle kolay değil

bize stoper, ekstra özellikli kanat, ofansif ortasaha ve forvet

4 net transfer. diğerleri yatırımllık olur

ndiaye elimizdeki fazlalılarla takasta kullanılabilir. sonuçta sefa,muhammet gibi takasta kullanılabilecek adamlar var

tunay ın sefadan çok bir artısını görmüyorum. bize ekstra adam lazım kanata. q7 gibi yattara gibi, bruma gibi

dolayısıyla böyle adamı ya çok para verip alırsın ya da iyi izleyip bilinmedik duyulmadık bi yerden alırsın biraz da şansa

yeni takım kuracak kadar da işbilmez değildir başkan

sonuçta bir takım oluştu ve rütuşlar yapılarak 2-3 sene sonra çok daha iyi oluruz

onur,mas,okay,onazi,castillo,yusuf şu an bizim önümüzdeki 5 yıllık dönemde takımımızın bel kemiği olmaya aday genç oyuncular

bunlara abdülkadir, batuhan gibi alttan 1-2 kişi eklenirse muhteşem olur

Yorum

• Yusuf Yazıcı'yı gelecek sene yedek olarak düşünmeyi doğru bulmuyorum. Bu çocuğu yedeğe koyarak nasıl kazanacaksın ? Aynı şey Okay için de geçerli. İkisi şampiyonluk kadrosunun orta sahasında olacak.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bu hafta maç yok, ersun hoca bi güney amerika yapabilir.

Yorum

• İlk olarak mustyde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alpayı hiç izlemedimde kubilay golcü felan değil sonunda muhammed beşir gibi 2.liglerde bank asyada takılır.
                                ok

bu coh enteresan

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X