Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kilit nokta az bi para ve takasla bu işi becerebilmek. Mesela o haberde yazan gerçekleşirse, transfer tarihinin en büyük kazığını atmış oluruz.

Onca kullanmayacağın oyuncu ve onlara ödediğin bedelden tek kalemde kurtulmak müthiş olurdu. Bu durumda takasın yanına ödenecek paranın hiç bir önemi kalmıyor. Gidenlerin maaşlarının toplamından kurtulduğunda adam para kazandırarak gelmiş oluyor.

Hatta gidenlerin maaşlarının yarısını bile ödemeyi kabul edebiliriz.
    Anadolu takımlarına kazık atmak kolay değil. Kazık yemişliğimiz de çok. Osmanlı ndiaye'yi 300 bin euroya aldı. Git bul sen de al. Zor olmasa gerek. Osmanlının müthiş bir scout ağı olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anadolu takımlarına kazık atmak kolay değil. Kazık yemişliğimiz de çok. Osmanlı ndiaye'yi 300 bin euroya aldı. Git bul sen de al. Zor olmasa gerek. Osmanlının müthiş bir scout ağı olduğunu sanmıyorum.
      Bu yazdıkların bambaşka bir konu. Ben Ndiaye bizi uçurur demiyorum. Transferdeki takas olayının kulüp için faydasından bahsettim.

Onca adamı o şekilde gönderebileceksek kullanmayacağım oyuncuyu bile alırım.

Örnek olarak Güray Vural transferi. Hem alınırken kazandırdı ( takaslarla ), hem de satarken para aldık. Takım için bomboş bir transferdi ama maliyet olarak karlı bir işti.
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Kazık falan değil olay. Adı geçen oyuncular bizde iş yapmadı belki ama Osmanlısporda iş yapabilir. Biz hem istediğimiz 1 oyuncuyu alıyoruz hem de kadroda düşünmediğimiz 5 oyuncuyu gönderiyoruz. Bize göre biz kardayız, çünkü 4-4.5 milyon euro maaş yükünden kurtuluyoruz. Osmanlı da kendine göre karlı, 300bin euroya aldığı adamdan para+futbolcu kar ediyor.

Yorum

• Ndiaye olayi bu sefer dogru gibi. Hayirlisi

Yorum

• Ndiaye transferini 1 milyon artı takaslarla bitirebileceğimizi bilsem Ben de isterim tabiki. Ama osmanlının 3 milyondan az parayı kabul edeceğini sanmıyorım.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ndiaye transferini 1 milyon artı takaslarla bitirebileceğimizi bilsem Ben de isterim tabiki. Ama osmanlının 3 milyondan az parayı kabul edeceğini sanmıyorım.
              Bakanlar belki bu transferlerde ara bulucu olabilir gibi geliyor bana.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakanlar belki bu transferlerde ara bulucu olabilir gibi geliyor bana.
                Olmasınlar kardeşim. Siyaset uzak olsun bu kulüpten. Şikeye, her türlü zorbalığa göz yuman adamlar gelip transferde sözde ara bulucu olmasın.

Yorum

• Tahminim ndiaye ve taşçı bitti haftaya açıklanır gibi

Yorum

• 2 milyon euro + 2 oyuncuya bile ben kabulüm yeterki boş oyuncular gitsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      61MEDYA / NURGÜL GÜNAYDIN - Trabzonspor’un dış transferde öncelikli hedeflerinden olan Osmanlıspor’un yıldız orta sahası Ndiaye’nin transferinin bittiğinin gelecek hafta resmen KAP’a bildirileceği iddia edildi. Bordo-mavililer’in Ndiaye konusunda takas+futbolcu teklifine Başkent ekibinin kabul ettiği ve oyuncunun da transfere ‘evet’ dediği belirtildi. Trabzonspor’un 1 milyon EURO’nun yanında Muhammet, Aykut Demir, Sefa, Ramazan Övünç ve Ibanez’in takasta verileceği ifade edildi. Bordo-mavililerin bu transferi gelecek hafta resmen açıklayacağı ve yıldız oyuncunun imza için Trabzon’a geleceği belirtildi.
                      Bu oyuncularin hepsi bonservisleriyle gidecekse eger Osmanli'ya bonus olarak 1 yerine 2 milyon euro verelim hatta 2.5'ta olur
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tahminim ndiaye ve taşçı bitti haftaya açıklanır gibi
                        İnşallah, erken açıklanan transferleri çok severim
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 16:27.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Geçen hafta 90 dakika oynayan Badou Ndiaye ilk 18 de yok bjkye karşı hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Dossevi haberin kaynagi bu http://www.dhnet.be/sports/football/...70022543308a25

Feyenoord heeft zich volgens het Belgische La Dernière Heure gemeld bij Standard Luik voor Mathieu Dossevi. De Rotterdammers zijn echter niet de enige geïnteresseerde partij, ook Trabzonspor heeft zich gemeld in Luik. Naar verluidt vraagt Standard Luik vijf miljoen euro voor de buitenspeler, een bedrag dat voor zowel Feyenoord als Trabzonspor te hoog ligt.De 29-jarige Dossevi is een rechtsbuiten, die ook op de linkerflank uit de voeten kan. Met zijn eventuele komst speelt Feyenoord in op het naderende vertrek van Eljero Elia. Ook is het onzeker of Steven Berghuis volgend seizoen in De Kuip speelt. Hij heeft aangegeven graag te willen blijven in Rotterdam, maar is het nog afwachten of Feyenoord tot een akkoord komt met Watford.Dossevi werd in januari vorig jaar door Standard Luik definitief overgenomen van Olympiakos, nadat hij daarvoor op huurbasis bij de Belgische club speelde. In de winterse transferperiode wilde Club Brugge Dossevi graag overnemen, maar toen wilde Standard hem niet laten gaan. Het contract van de Franse aanvaller loopt door tot de zomer van 2020. Dossevi heeft overigens niet het beste seizoen uit zijn loopbaan achter de rug. In de Belgische competitie kwam hij twintig keer in actie en scoorde hij niet.

Az önce Hollanda basinindan okumustum buraya yazacaktim fakat arka sayfada paylasilmis. Oyuncuyu tanimiyorum bence gereksiz gibi duruyor. Feyenoord'da istiyormus oyuncuyu
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle bir şey olursa bence TS tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kitlemesi olur bu
                              adamlar para harcamadan yeni sezon kadrosunu kurmuş olacak kısmen. ben pek kitleme sanmıyorum
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ndiaye beşiktaş maçında ilk 18'de yok. neden ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Yükleniyor...
                                X