Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayern Münih de Julian Green kendine takım ariyor...1995 dogumlu ve yetenekli...Kıralik böyle gençler alinsin...Abd milli takımda hep yer buluyor...Belki bizde patlama yapar...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçukla okay kıyaslanamaz süper ligde okay mevkisindeki en zayıf ve yararsız adam.
      Kesinlikle katılmıyorum.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bjk samet aybaba ile feda sezonu geçirdi ve stadsız oynadı. biz ersun hoca ile yeni stadımızla başlıyoruz bu yolculuğa. bu süreyi en az bir sene kısaltacaktır. başkan kalitesine baktığımızda kesinlikle çok daha kaliteli geçecektir bu süreç. tek sıkıntı camia dağınıklığı ve lobi eksikliği. eğer akyazı'da farklı bir dünya oluşturursak, gelenler ulan nereye geldik böyle derse, iyi bir deplasman taktiği ile bunları da aşarız inşallah. ama önce samimiyet. burada birbirimizi yiyoruz ama yüzümüzü rakibe döndüğümüz zaman bir de yan gözlü birbirimizi kontrol etmek zorunda kalmayalım. dışarıya karşı birbirimizi satmayalım.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 22:10.

Yorum

• Sadece Satın almaya yönelik hamleler yapmak yerine Başarıya aç genç yıldız adaylarını kiralayarak da iyi bir kadro oluşturulabilir
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• Zeki ve mustafa akbaş maliyeti düşük futbolcular büyük ihtimal rotasyonda kullanma adına Ersun bu futbolcular kalsın der. Keza ugur demirokta kalsın diyecektir.

Bence banko kalacak futbolcular zeki, akbas, demirok, güray, okay, aytac, yusuf, muhammet. Onur ve ekici teklif gelirse satılır diye dusunuyorum ama acıkcası yönetim ne yaptırım uygular bilemiyorum. Genclerden yazıcı, ramazan, abdulkadir ömür kesin kalır gibime geliyor diğer 1-2 isim kim olur kestiremiyorum.

Sagbek, 2 stoper, 2 kanat, orta saha ve forvet olmak üzere ilk 11de oynayacak düzeyde 7 adama ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Büyük ithtimal yönetim ve Ersunda aynı şekilde düşünüyordur.
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Kale: Onur, Uğurcan, İbrahim
              Defans: Cavanda, Zeki, Akbaş, Yumlu (3'lü combo), Uğur, Akakpo
              Ortasaha: Aytaç, Okay, Ramazan, Ekici, Yusuf, Yazıcı, Güray, Erkan (inş. olmaz)
              Forvet: M. Demir, Ndoye

Transfer: 1 Stoper, 1 Sol bek, 1 ofansif orta saha, 1 sağ açık, 1 santrafor. (Ndoye giderse 2)
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şu futbolu bir biz biliyoruz herhalde...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• aykut, erkan, ndoye, cardozo, yatabare, sefa, douglas, özer. bu arkadaşlar toplam 10 milyon euro maaş alıyorlar. kılıçla aralarına dalacak usta.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aykut, erkan, ndoye, cardozo, yatabare, sefa, douglas, özer. bu arkadaşlar toplam 10 milyon euro maaş alıyorlar. kılıçla aralarına dalacak usta.
                    Aynen su gereksizler gitse zaten büyük bir boşluk acılcak

Yorum

• Erkan kalır,Ekici kalır,Yusuf kalır.

Cardozo en az 4 milyon euroya satılır.
                      Ndoye 1,5-2 ye satılır.
                      Yatabare 1,5-2 ye satılır.

Sefa elde patlar.
                      Özerin alıcısı çıkar.

Yorum

• Allah aşkına Erkan kalmasın, lütfen.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erkan kalır,Ekici kalır,Yusuf kalır.

Cardozo en az 4 milyon euroya satılır.
                          Ndoye 1,5-2 ye satılır.
                          Yatabare 1,5-2 ye satılır.

Sefa elde patlar.
                          Özerin alıcısı çıkar.
                          1.7 milyon Euro alan Erkanın takımda kalması imkansızdır Avrupa şampiyonasında bir orta açsa ve birde şut çekse yeter şampiyonadan sonra kesin gider.Sefanın maaşı yüksek ve takıma katkısı sıfır dolayısıyla takımda kalması imkansız bonservisiyle ya da takasta kullanılarak gider.Özer zaten kesin gidecek.Ndoye ve Yatabare dediğin gibi giderler.Yusuf kesin kalır.Ekicide iyi bir teklif gelirse satılır.

Takımın bütçesi 55 milyon Tl diyen Muharrem Usta istikrarı olmayan,ortasaha çizgisinden geriye dönmek dışında başka birşey yapmayan Erkanı takımda tutmaz hatta kovarak gönderir.
                          En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 23:34.

Yorum

• iyi 10 numara bulursak 4 3 1 2, bulamazsak 4 4 2 iyi taktikler. efsane gs takımının, milan takımının taktiği 4 3 1 2 idi. futbol o zamanlar güzeldi. kanat oyuncularından çok haz etmiyorum, niye bilmiyorum. paso orta yapmaya çalışan takımı da sevmiyorum. dikine ortadan duvar pasları ve ara pasları ile oynayacaksın işte. rakip çıkmıyorsa herşey mübah. o zaman karambol oluşturmak için yaparsın ortayı.

Yorum

• Biz bu kafa ile gidersek askere,ancak alırız tezkere.

Cardozo uuuu cok para alıyor gonderelim.

zeki,yumlu,akbas az kazanıyorlar kalsın.

Yahu adam yeteneksizin kralı olduktan sonra az kazansa ne cok kazansa ne?

Oldu olacak asgari ucretle top oynayacak adamlar arıyalım.

Tsl de bir galibeyete ne kadar para kazanıldıgını isterseniz tekrar gozden gecirin.

Ve akbas,zeki,yumlu ve turevleri yeteneksizde olsa kalmalılar cunku az para alıyorlar saplantısından kurtulun.

Kadroda yeteneksiz,isteksiz bir tane dahi adam kalmamalı.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• aykut cok kazanıyor diye gidecek,yetenek dusmanı yumlu az kazanıyor diye kalacak.

Sonra Antalyadan 7 tane yiyince gelip buraya aglıyacaksınız.

Sonra neymiş Trabzonspor taraftarı futbolu cok iyi biliyormus..
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                                X