Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    atıf derhal transfer edilmeli topu ileriye süratle götürebilen oyuncu eksiğimiz var hucum yönümüz sıkıntılı bence en önemli transferimiz olur.cavanda kalmalı birde çok iyi santrafora ihtiyacımız var stoper de var ya ihtiyaç çok sanırım ersun bir şeyler yapar ama atıf gibi süratli şart kweuke alınabilir aminu alınabilir stopere iyi oyuncular şart
    Küme düsen takimlarin futbolcularini transfer etmekten vazgecmeliyiz diye düsüniyorum, kaldi ki sivaslilar bile performansindan memnun degil artik...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu arada Erkan meselesi ile alakali simdi puzzle in parcalari yerine oturuyor.

- erkan gönderiliyor.
      - daha önceden teklif ettigimiz Ersun hocadan olumlu haber geliyor.
      - hoca, erkan da planlarim arasinda, kalmali diyor.
      - ardindan erkan ile tekrar anlasiliyor ve geri dönüyor.
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle bişi yaptıysa kızacakmıyız teşekkür mü edeceğiz
        ben teşekkür edenlerdenim,
        yerliyi ve yerli sevicilerini en az 10 sene gıkının çıkmayacağı şekilde gömdü,
        Ersun hoca Hami ile,Giray ile,F.Tekke ile tehdit edilecekti artık edemezler,
        gerçi şimdi de kendileri çok düzgün insanlarmış gibi özel hayatına saldıracaklar ama kervan yürüyecek Allahın izni ile.
        sayet basari istiyorsak. yeni stadimiz da dahil 1 sene seyircisiz oynayalim. en kötü ücüncü oluruz.

Yorum

• Ersun Yanal'ın takımda istemediği isimler; Özer, Aykut, Douglas, Esteban... Yusuf'u ise kesin istiyor...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal'ın takımda istemediği isimler; Özer, Aykut, Douglas, Esteban... Yusuf'u ise kesin istiyor...
            Yumlu? Yumlu yok mu Yumlu? Onu bir daha sorun bence? Hatırlatın onu bence unutmuştur, soyadı Yumlu?

Yumlu?-Yumli?-Yumlee?

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu N'Diaye arkadaşımız selçuk-Colman-Jaja üçlüsünden hangisinin karşılığı ???
              hicbiri degil abi
              bizde oynayabilecegi yer forvet arkasi
              cok iyi bir önlibero alirsak belki 8de oynar

oyun stili gökdenize benziyor bence, okadar hizli ve akilli degil ama son vurusu daha iyi ve daha cevik

bence ndiaye yedek, hocada daha cok sikecilerdeki sow gibi kullanir
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Türkiye'den N'Diaye, Atif ve alinabilirse Visca (ki mümkün degil gibi gözüküyor) hic kimse alinmamali. He bir de hücuma Rodellaga yi isterdim ama ona da fais fiyat cekerler. hele hele tüm yerlilerden uzak durmaliyiz. yerli isini alt yapidan halletmeliyiz.

Yorum

• ________________Onur______________
                  Cavanda___stoper___stoper______Güray
                  __________Önlibero___Ekici__________
                  Visca___________N'diaye_________Atif
                  ____________Muhammet____________

Yorum

• Atıf ve Visca alınmalı kesinlikle

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• caner zorlanamaz mı

sol kanat 5 yıl oyuncu görmüş olur. transfer parasıda yok. maaşını yüksek verebiliriz
                      En son legorakiss tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 13:02.
                      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Vicca'nin yerine Umar olabilir.Ayrıca Boffin de yedek kaleci olarak alinmali.Ryan Donk sanırım gönderilecek bence iyi bir stoper yanına Vukcevic yedek olarak Uğur ve yeni transfer.Solbek çok iyi defans yapmalı...Muhammet Demir iyi hir yedek buraya nokta transfer Rodellega gibi...
                        7'n bitirdin beni...

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          caner zorlanamaz mı

sol kanat 5 yıl oyuncu görmüş olur. transfer parasıda yok. maaşını yüksek verebiliriz
                          sahsen o adami kaldiramam

taraftarligimi gidene kadar askiya alirim
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim ligden aminu+ndiaye haricinde kimse alinmamali visca olabilirdi ama sevilla ya gitmis heralde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• itici bir adam olduğunu biliyorum ama bize bir yanlış yaptığını hatırlamıyorum.

mustafa yumluyu ve fatih akyeli bu taraftar kaldırdı. canerin bunlardan fazlasının olduğunu düşünmüyorum
                              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Atıf,Ndiaye,Umar önüne Rodellega....

Stoper Donk,Vukcevic...

Kaleye karjemascas veya Boffin...

Cardozo,Erkan,Aykut,Yumlu,Sefa,Özer,Atik gönderilmeli..Eğer olabiliyorsa Cardozo Çin'e verilip Burak geri alınmalı takas gibi...
                                7'n bitirdin beni...

Yorum

Çalışıyor...
                                X