İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bu arada Erkan meselesi ile alakali simdi puzzle in parcalari yerine oturuyor.
- erkan gönderiliyor.
- daha önceden teklif ettigimiz Ersun hocadan olumlu haber geliyor.
- hoca, erkan da planlarim arasinda, kalmali diyor.
- ardindan erkan ile tekrar anlasiliyor ve geri dönüyor.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bişi yaptıysa kızacakmıyız teşekkür mü edeceğiz
ben teşekkür edenlerdenim,
yerliyi ve yerli sevicilerini en az 10 sene gıkının çıkmayacağı şekilde gömdü,
Ersun hoca Hami ile,Giray ile,F.Tekke ile tehdit edilecekti artık edemezler,
gerçi şimdi de kendileri çok düzgün insanlarmış gibi özel hayatına saldıracaklar ama kervan yürüyecek Allahın izni ile.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ın takımda istemediği isimler; Özer, Aykut, Douglas, Esteban... Yusuf'u ise kesin istiyor...
Yumlu?-Yumli?-Yumlee?
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu N'Diaye arkadaşımız selçuk-Colman-Jaja üçlüsünden hangisinin karşılığı ???
bizde oynayabilecegi yer forvet arkasi
cok iyi bir önlibero alirsak belki 8de oynar
oyun stili gökdenize benziyor bence, okadar hizli ve akilli degil ama son vurusu daha iyi ve daha cevik
bence ndiaye yedek, hocada daha cok sikecilerdeki sow gibi kullanir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Türkiye'den N'Diaye, Atif ve alinabilirse Visca (ki mümkün degil gibi gözüküyor) hic kimse alinmamali. He bir de hücuma Rodellaga yi isterdim ama ona da fais fiyat cekerler. hele hele tüm yerlilerden uzak durmaliyiz. yerli isini alt yapidan halletmeliyiz.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
caner zorlanamaz mı
sol kanat 5 yıl oyuncu görmüş olur. transfer parasıda yok. maaşını yüksek verebilirizEn son legorakiss tarafından düzenlendi; 17.05.2016, 13:02.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Vicca'nin yerine Umar olabilir.Ayrıca Boffin de yedek kaleci olarak alinmali.Ryan Donk sanırım gönderilecek bence iyi bir stoper yanına Vukcevic yedek olarak Uğur ve yeni transfer.Solbek çok iyi defans yapmalı...Muhammet Demir iyi hir yedek buraya nokta transfer Rodellega gibi...7'n bitirdin beni...
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaner zorlanamaz mı
sol kanat 5 yıl oyuncu görmüş olur. transfer parasıda yok. maaşını yüksek verebiliriz
taraftarligimi gidene kadar askiya alirim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum