Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Hoca Zeki'yi ve Uğur'u gümüş 11'ine aldı.. Uğur hadi neysede Zeki'yi göndersek iyiydi..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu arada mitroglou 7 milyona benficada
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

Rybus için 1 milyon euro imza ücreti 1.4 milyon euro yıllık ücret uygundur bence. Vergi de düşük, Rybus için de uygun olabilir.
        En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:29.

Yorum

• Tümer 3 büyük öpsün seni,hocaya sorduğu soruya bak.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tümer 3 büyük öpsün seni,hocaya sorduğu soruya bak.
            ne dedi? yine video yüklersiniz artık.

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

Önümüzdeki sezon tavan ücret 1.4 milyon € olsun. 1-1.4 milyon € arasında yıllık kazanan 5-6 oyuncu uygundur. Ve bu oyuncular kilit oyuncular olmalı, üst seviye verim almamız lazım.
              En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:29.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                taraftarium24den canlı izleyebilirsin abi

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konya'nın kadrosundan hangisini 3 büyüklerde oynatırsın diye soruyor.Bu arada Ndiaye yerine Selçuk Şahin garip oldu

Yorum

• zeki yavru artık formayı kapmalı bırakın su yabancı seviciligini.

Yorum

• Ersun Hoca Zeki'yi bir yerlere itelemek için piyasa oluşturuyordur belki [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zeki yavru artık formayı kapmalı bırakın su yabancı seviciligini.
                        adam sağ bek değil bir kere. atletizm yok, garip hatalar yapıyor, boyundan büyük işlere kalkışıyor.karakter olarak da sıkıntılı. sürekli bir agresiflik içerisinde. kabadayılık var. onbirde oynamaya başlarsa, arkasını sağlama almaya da başlar. klüpten sökemezsin sonra.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zeki yavru artık formayı kapmalı bırakın su yabancı seviciligini.
                          Yabanci seviciligi degil ama Zeki`nin sagbek performansi bizim kalibremizde bir takim icin yeterli degil.

Saniyorum bunu yeterince macta teyid ettik. Hatta Kayseri`de oynadigi bazi maclarda da isabetsiz ortalari yuzunden elestirildi.

Ersun Hoca`nin ilk 11 icin dusunecegini sanmiyorum kendisini.
                          En son Uluhan tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:39.
                          Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önümüzdeki sezon tavan ücret 1.4 milyon € olsun. 1-1.4 milyon € arasında yıllık kazanan 5-6 oyuncu uygundur. Ve bu oyuncular kilit oyuncular olmalı, üst seviye verim almamız lazım.
                            1,4 verebilirmiyiz
                            o bilen zor

700-800 bin ortalama olacak
                            simdiden bu rakamin üzerinde 6-7 oyuncu var %99 kalacak olan

ama iste her ücretli sattigimiz oyuncu o bütceyi büyütecek
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zeki ve yumlu kalirsa gecmis olsun zaten düsmemeye oynariz . Cok net . Sefa ve musa gibilerini saymiyorum bile . 40 yilda toparlaniriz belki . Zeki simarik yeteneksiz ve itici bir futbolcu , yumluda hain olan ve oyun zekasi hic olmayan bir oyuncu . Bunlari tutarsa ersun yanalada yaziklar olsun .

Yorum

• su ganso yeni stadın hediyesi diyen arkadaş kaynagın neydi acaba.

Yorum

Yükleniyor...
                                X