Ersun Hoca Zeki'yi ve Uğur'u gümüş 11'ine aldı.. Uğur hadi neysede Zeki'yi göndersek iyiydi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası - 11 -
Rybus için 1 milyon euro imza ücreti 1.4 milyon euro yıllık ücret uygundur bence. Vergi de düşük, Rybus için de uygun olabilir.En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:29.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTümer 3 büyük öpsün seni,hocaya sorduğu soruya bak.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 11 -
Önümüzdeki sezon tavan ücret 1.4 milyon € olsun. 1-1.4 milyon € arasında yıllık kazanan 5-6 oyuncu uygundur. Ve bu oyuncular kilit oyuncular olmalı, üst seviye verim almamız lazım.En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:29.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dedi? yine video yüklersiniz artık.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dedi? yine video yüklersiniz artık.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki yavru artık formayı kapmalı bırakın su yabancı seviciligini.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki yavru artık formayı kapmalı bırakın su yabancı seviciligini.
Saniyorum bunu yeterince macta teyid ettik. Hatta Kayseri`de oynadigi bazi maclarda da isabetsiz ortalari yuzunden elestirildi.
Ersun Hoca`nin ilk 11 icin dusunecegini sanmiyorum kendisini.En son Uluhan tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 21:39.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezon tavan ücret 1.4 milyon € olsun. 1-1.4 milyon € arasında yıllık kazanan 5-6 oyuncu uygundur. Ve bu oyuncular kilit oyuncular olmalı, üst seviye verim almamız lazım.
o bilen zor
700-800 bin ortalama olacak
simdiden bu rakamin üzerinde 6-7 oyuncu var %99 kalacak olan
ama iste her ücretli sattigimiz oyuncu o bütceyi büyütecek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Zeki ve yumlu kalirsa gecmis olsun zaten düsmemeye oynariz . Cok net . Sefa ve musa gibilerini saymiyorum bile . 40 yilda toparlaniriz belki . Zeki simarik yeteneksiz ve itici bir futbolcu , yumluda hain olan ve oyun zekasi hic olmayan bir oyuncu . Bunlari tutarsa ersun yanalada yaziklar olsun .
Yorum
Yorum