ne tıkırtı var ne sıkırtı var..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç maçını izlediniz? Vasatsa Fransa gibi bir ülkede tüm alt kategorilerde nasıl forma şansı buluyor? (Ciddi soruyorum, sataşma amaçlı değil)
Yorum
-
Liverpool maçına bakıyorum iki takım da it gibi koşuyor. Bizim Özer falan 13 koşuyorsa bu adamlar 15 20 koşuyordur diyorum kendi kendime izlerken..
Türkiye'de şu presi pasla savuşturacak herhangi bir takım yok. Gerek hocasının gerek oyuncularının yerinde duramadığı çılgın bir takım istiyoruz çok mu??( ゚д゚)
Yorum
-
Dünyanın en önemli oyuncularından biri haline gelmiş olan Kevin De Bruyne 5 yıl önce Genk kulübünden Chelseye 8 milyon euro bedelle transfer olmuş iken; transfer dosyamızda sürekli yazılan Leon Baileyin maksimum transfer bedelinin ne olabileceğini az çok tahmin etmek çok zor olmasa gerek, diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın en önemli oyuncularından biri haline gelmiş olan Kevin De Bruyne 5 yıl önce Genk kulübünden Chelseye 8 milyon euro bedelle transfer olmuş iken; transfer dosyamızda sürekli yazılan Leon Baileyin maksimum transfer bedelinin ne olabileceğini az çok tahmin etmek çok zor olmasa gerek, diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah bekliyoruz detayları
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba buyur. İki gündür uyumuyordum buna da şükür. İyi toparladım diye düşünüyorum : )
http://www.gazetemistanbul.com/spor/...ir-h28789.htmlSadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba buyur. İki gündür uyumuyordum buna da şükür. İyi toparladım diye düşünüyorum : )
http://www.gazetemistanbul.com/spor/...ir-h28789.htmlAyrıca ben bu kardeşlerin takibinde olacam bakalım adamın bahsettiği gibiler mi
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
-İlk 11 için kendini kanıtlamış bir stoper,
-Bir adet sol bek,
-2 tane fişek gibi kanat,
-Hücum aksiyonlarına da kısmen destek verecek bir defansif ortasaha,
-Forveti besleyecek bir ofansif ortasaha,
-Mauro İcardı veya Burak Yılmaz tarzı bir forvet.
Nokta atışı transferler yapılmalı ve takımın başına da sistem ve prensip sahibi bir genç hoca getirilmeli. Yeni stat, iyi topçular, güzel futbol=Taraftarın doldurduğu bir stat. Seneye şampiyonluğa oynamamak için hiçbir sebep yok. Trabzonspor aynı Beşiktaş gibi dirilebilir, şartlar daha elverişli. Muharrem Usta güzel umut dağıttı, 3 aylık yaz diliminde icraat zamanı.
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperler siyahi olmasın . Mümkünse İskandinav ülkelerinden birinden olsun. Siyahi bi stoper bizde şimdiye kadar iş yapmadı. Akakpo'yu saymasak.
Yorum
Yorum