Holmen gibi Castro gibi mücadele gücü yüksek, sırıtmayan, sürekli belli bir kapasiteyle oynayan oyunculara her takımın ihtiyacı var, bizim ise kat kat var. Borce gibi bir adam bile müthiş bir futbolcu gibi gelmişti gözümüze hatırlayın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. Ama bu sene Kasımpaşa'yı da sağlam doğradılar bizim gibi. Etkisi var bence.
Bu sene transferde ki sloganımız belli, hedef IQ seviyesi yüksek futbolcular.)
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Scarione'yi ben de isterim ancak 30 yaşında olması kafamı biraz karıştırıyor.
Bu sezon 25 maçta 7 gol atmış, fena bir istatistik değil ancak önceki yıla göre düşüşte olduğu da bi gerçek.
Gerçi bu sene Kasımpaşa da katliama maruz kaldı onu da gözardı etmemek lazım.
Valla ben tıpkı Atiba-Oğuzhan-Sosa gibi bir orta saha üçlüsü istiyorum. Çok iyi pas yapan kaliteli, mücadeleci ve teknik becerileri yüksek futbolcular.
İki senedir Beşiktaş'ın bu üçlü önderliğinde göbekten tek paslarla kaleye gittiğini izlerken mest oluyorum tv başında.
Sonra aklıma bizim Okay, Aytaç falan geliyor. Her hafta değişen orta sahamız...
Yorum
-
Bedava Scarione 750 Bin Euroya gelsin oynasın. Kaymak gibi transfer olur.
Stoperda Aykut Akakpo ve Uğur rotasyon olmalı 2 Stoper alınmalı.
Emmanuel Mas çok iyi olur.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas 2.5 milyon euroya S.Lizbona satilmis.
adamın belli bir kalitesi ve piyasası varmış,ben hiç göremedim
sat sat sat demek lazım,
Daglıs ile birlikte Sefa ve Özer de yollanabilirse çok fazla zarar etmeden,takım bence komple temizlenmiş olacak,diğer isimleri dert etmeyin onları elemek zor değil. Ondan sonra işimize gücümüze odaklanalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Boşta olan Türkiyeden bence sadece Scarione alınabilir.
İleriye bir yıldız alınacaksa boşta olan Ben Arfa çok iyi olur.
Caceres,Neustadter,Nordtveit,Huddlestone,Roncaglia ,Emmanuel Mas,Vilhena,Hector Canteros da sözleşmesi biten oyuncular.
Özellikle Mas ve Vilhena alınabilir.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Ben saga kanat icin Arjantinden Cristian Espinozayi istiyorum:
Cristian Espinoza, 30, aus Argentinien ➤ San Jose Earthquakes, seit 2019 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 03.04.1995 in Buenos Aires, Argentinien
Bu da iki gün önce Libertadores Kupasinda attigi gol:
Bizde kanatdan böyle ceza sahasina girecek oyuncu yok. Wyscout'dan bir cok vidyosunu izledim ve benim icin mükemmel bir kanat oyuncusu.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle Neymar'ın ufaklığı gibi hareketli gole yatkın bir kanat bulacaksın. 14 - 15 gol atacak sana.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle Neymar'ın ufaklığı gibi hareketli gole yatkın bir kanat bulacaksın. 14 - 15 gol atacak sana.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi bitecek olan Ben Arfa'yı alabilir miyiz acaba?Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi bitecek olan Ben Arfa'yı alabilir miyiz acaba?
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZlatan'ı alabilme ihtimalimiz daha fazladır heralde
Yorum
Yorum