Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    a.madrid çok mu iyi paslaşıyor, rakip kaleyi abluka altına mı alıyor, müthiş yetenekli oyuncuları mı var? 300 spartalı gibi doğru yerde durup, savunma planına sadık kalarak, mesafeleri açmadan omuz omuza savaşıyorlar.o seviye için bir tane çok yetenekli hücum oyuncuları var.bulduğunu atıyor.tüm ekstralara duran topara çok çalışıyorlar. bunu uygulamak için zeki hırslı çalışkan samimi olmak gerek. hocadan başlıyor tabi bu işler.
    Bu sözleriniz istismar edilebilir:

- Zeki, hırslı, çalışkan, samimi...

- Zeki? ZEKİ? ZEKİ YAVRU!

Elbette yardımlaşma, takım disiplini önemli ama yetenek, futbol bilgisi, akıllı futbol oynamadan Atletico da başaramazdı
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sözleriniz istismar edilebilir:

- Zeki, hırslı, çalışkan, samimi...

- Zeki? ZEKİ? ZEKİ YAVRU!

Elbette yardımlaşma, takım disiplini önemli ama yetenek, futbol bilgisi, akıllı futbol oynamadan Atletico da başaramazdı
      Kesinlikle.

Örneğin Atletico Madrid'in stoperleri dahi top ayaklarındayken titremiyor.

Biz de zannediyoruz ki çok düz topçular ama takım olduklarından yeniyorlar. Hayır efendim, ortalama üstü topçular ve müthiş bir taktikle oynuyorlar.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• çokta iyi yapmışız menejer transferi yok artık demekki başkan doğru konuşuyor.
        İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'la ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı! Galatasaray'ın peşine düştüğü Michel Babatunde'nin Trabzonspor'un kapısından döndüğü ortaya çıktı. Futbolcunun menajeriSezer Özkan sosyal medyada yayınladığı belgeyle futbolcuyu bordo mavililere önerdiğini belirtti.

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Nijeryalı oyuncu Michel Babatunde' nin ara dönemde Trabzonspor'a bonservis bedelsiz önerildiği ortaya çıktı.

Oyuncunun haklarını elinde bulunduran Menajer Sezer Özkan sosyal medya hesabından yayınladığı yetki belgesiyle Muharrem Usta'ya seslendi.

Özkan, Raja Casablanka'da oynayan Nijeryalı futbolcu Michel Babatunde'nin yetki belgesini yayınlayarak,"Sayın Muharrem Usta sana yalvardım al bunu Trabzonspor'a diye..Ayağına kadar getirdim. Galatasaray'a başarılar.." ifadelerini kullandı.

Babatunde'nin Sarı Kırmızılı kulübe transferinin gündeme geldiği ve tarafların anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Michel Babatunde kimdir?

Nijerya'da doğan Babatunde, profesyonel futbol kariyerine 2010'da Nijerya ekiplerinde Heartland'da başladı. Yalnızca bir sene sonra Avrupa'ya açılan Babatunde, 2011'de Ukrayna ekiplerinden FC Kryvbas Kryvyi Rih' e imza attı.
        ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
        Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çokta iyi yapmışız menejer transferi yok artık demekki başkan doğru konuşuyor.
          Kaç yaşında bu saçma sapan nijeryalı
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• hayır ona bakıyorum şimdi 23 yasında ama istatistik olarakta bişeyi yok nerde boş adam var menejerler dayıyo bize bide haber yaptırır duruma geldiler jan van staa'da da öyle olmuş öyle demişti başkan hatta aynı adamın bide oyuncu önerdigini
            İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaç yaşında bu saçma sapan nijeryalı
            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayır ona bakıyorum şimdi 23 yasında ama istatistik olarakta bişeyi yok nerde boş adam var menejerler dayıyo bize bide haber yaptırır duruma geldiler jan van staa'da da öyle olmuş öyle demişti başkan hatta aynı adamın bide oyuncu önerdigini
              Bizim başkan akıllı adamdır böyle ucuz oyunlara gelmez. Belki futbolcu iyi özelliklere sahiptir fakat başkan risk almamış doğru olanı yapmış.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Antrenman fotoğraflarına bakıyorum, Onur dışında futbolcu göremiyorum. Bitmişiz biz, dibi görmüşüz, daha da aşağıyı eşeliyoruz.

Yorum

• Bal yapmayan arılara bile razıyım. Fakat bizim futbolcular yaban arısı

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bal yapmayan arılara bile razıyım. Fakat bizim futbolcular yaban arısı
                    Ne yabanı eşek arısı bunlar.

Yorum

• İnşallah Besnik Hasi doğru değildir. Gönlüm Fonseca,'dan yana plasem magath.

Yorum

• Bir soru 14 macta 9 galibiyet Alan Deli Ibo. Hami'nin yerine gelseydi zamaninda sizce bizim durumumuz daha farkli olur muydu? tamam Hami vasifsiz da Ibo'dan da vasifsiz degildir herhalde. öyle bir oyuncu topluluguna sahipiz ki, ruhen ve bedenen sifiri tüketmisler.
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir soru 14 macta 9 galibiyet Alan Deli Ibo. Hami'nin yerine gelseydi zamaninda sizce bizim durumumuz daha farkli olur muydu? tamam Hami vasifsiz da Ibo'dan da vasifsiz degildir herhalde. öyle bir oyuncu topluluguna sahipiz ki, ruhen ve bedenen sifiri tüketmisler.
                          Belki 1-2 galibiyet fark ederdi. Maksimum.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tanimadigin halde yine burun kivirdin ve hocayi ve calistirdigi takimi kücümsedin...bu saglikli bir tutum degil redbul abi.
                            kardes ben hocayı küçümseme dim sadece tanımıyorum ayrıca Anderlecht çok ta avrupada söz sahibi bir takım değil

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardes ben hocayı küçümseme dim sadece tanımıyorum ayrıca Anderlecht çok ta avrupada söz sahibi bir takım değil
                              bizde degiliz. Anderlecht nereden baksan bizden daha iyi ve profesyonel bir takim. Bizde güzel ve basarili futbol oynuyorlar, bizden cok daha az bir bütceyle her sene güclü bir takim kuruyorlar. Her sene avrupanin büyük takimlarina en az bir tane oyuncu satiyor büyük paralara. Keske bizi Anderlecht gibi bir kulüp yapsa, ama zor. Anderlecht su an en az 1-2 basamak bizim üzerimizde bir takim.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizde degiliz. Anderlecht nereden baksan bizden daha iyi ve profesyonel bir takim. Bizde güzel ve basarili futbol oynuyorlar, bizden cok daha az bir bütceyle her sene güclü bir takim kuruyorlar. Her sene avrupanin büyük takimlarina en az bir tane oyuncu satiyor büyük paralara. Keske bizi Anderlecht gibi bir kulüp yapsa, ama zor. Anderlecht su an en az 1-2 basamak bizim üzerimizde bir takim.
                                Sonuna kadar katlıyorum Anderlecht sportif ekonomik kurumsal anlamda bizden üstte. Sadece taraftar sayısı olarak onlardan üstünüz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X