Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendimizi yüksekte görme olayımız da bir bitse iyi insanlarız aslında

Yumlu'nun hangi özelliği Serdar Aziz'den iyi ?
    Faruğum sen de iyi insansın da Serdar'ı çok büyütmüşsün gözünde
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bursa Serdar'ın bonservisini 8 milyon Euro olarak belirlemiş
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Futbolcu transfer ederken ''karakter'' meselesi ön planda tutulmalı... Biri sahtekar, diğeri gs alt yapısından yetişmiş adam gibi adam... Biri bjk şampiyonluğu kaçırırsa hak ettiği muameleyi görecek, şuan dişlerini sıkıyorlar. Diğeri alnı ak şekilde para kazanmaya devam edecek, bizde yada başka kulüplerde...

Sahtekar futbolcu almayalım. Özevlat Tolga ve Gs alt yapısı ürünü Uğur, bildiğim kadarıyla boşnak... Alın size adamlık farkı...
        bu resmin devamında zeki ve mustafa akbaş da var mı ya da Trabzonun çocuğu oğuzhan

Yorum

• besnik hasi ismi geçti akşam haberlerinde

büyük ihtimal buradan almışlar duyumu

ama aslında fena da olmaz

braga,dnipro,anderlet,basel gibi takımları yukarılara taşımış td ler bizim için mantıklı

maliyet, oyuncu seçimi,oyun anlayışı gibi konular da uyarsa olabilir. gelecek td nin mutlaka bir oyuncu havuzu olmalı ve bizi menajer kucağına bırakmamalı

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa Serdar'ın bonservisini 8 milyon Euro olarak belirlemiş
            Mal onların,istedikleri parayı belirleme hakları var,keşke düz 10 milyon euro deselerdi,
            8 i veren 10 u da verir

Aykut ve Mustafanın yerine Serdarın takımımızda olmasını ben de isterim,
            3. stoper olarak her ikisinden de faydalı olur,as stoperleri de tehdit eder,ama fazlası olmaz,
            Serdar'ın en büyük artısı forma aşkı ile oynuyor olması,hırslı bir karaktere sahip olması,
            hırslı derken Aykut efendinin bitirim halleri gibi değil,futbolcu hırsı.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mal onların,istedikleri parayı belirleme hakları var,keşke düz 10 milyon euro deselerdi,
              8 i veren 10 u da verir

3. stoper olarak her ikisinden de faydalı olur,as stoperleri de tehdit eder,ama fazlası olmaz,
              Serdar'ın en büyük artısı forma aşkı ile oynuyor olması,hırslı bir karaktere sahip olması,
              2 milyon euro bonservise gelecekse gelsin.Yıllıkta 500 bin euro veririz
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• yahu bursa da çıldırdı arkadaş. yabancı sınırı yok ve 8 milyon serdar için verilirmi

8 milyona git çok daha iyisini al. asla öyle bir transfer yapmamalıyız.

ha yabancı sınırı olsa al derdim ona da gücümüz yetmez

Yorum

8 i veren 10 u da verir

baskan olsam, kasada parada olsa
                  gönül rahaligiyla 8 milyonu verirdim serdara
                  süan ömerden sonra 2. iyi stoper dünyada Türk pasaportlu
                  ömere dortmund 25 teklif etmis
                  milli oynamamasina ragmen, yani ingiltereye gidemiyor ab pasaportu olmadigindan

serdar yasi, yetenegi ve sergilediginlen bu parayi degecek isim
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Biz 8 isteyelimde üçe beşe veririz mantığı
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendimizi yüksekte görme olayımız da bir bitse iyi insanlarız aslında

Yumlu'nun hangi özelliği Serdar Aziz'den iyi ?
                      Kardeşim yıllarca stoper oynadım ve hala oynuyorum. Az çok bu işi bildiğimi düşünüyorum. Serdar Aziz, tipik Türk stoper. Yetenekleri kısıtlı, gazla oynayan, ne zaman ne yapacağı belli olmayan, kademe bilgisi zayıf, hava topları iyi, sert bir oyuncu. Bizim takımda olsa kesinlikle bir fark yaratmaz. Bedava veya ucuza alırsın rotasyonda bulunsun dersin eyvallah. Ama şu an istesek en az 3 milyon €'dan kapıyı açarlar. Yumlu'yu da beğenen biri değilim, hemen hemen aynı kalibrede adamlar. Mustafa Akbaş bile aynı katkıyı verebilir. Zaten stopere yüksek bonservis verilmesine de karşıyım. Maddi durumumuz belliyken elimizdeki paranın çoğunu hücum oyuncuları için harcamalıyız. Serdar Aziz gibi sıradan bir stopere 3-4 milyon € vermek tam mallık olur.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu resmin devamında zeki ve mustafa akbaş da var mı ya da Trabzonun çocuğu oğuzhan

Akbaşla Zeki ikisi ayrı durdular haklarını yemelim şimdi

İkisi de bir sezon daha kiralansın kayseriye. Hocaları da kalsın istiyordu zaten. Bu sezon ikiside 32 maçta forma giymişler.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akbaşla Zeki ikisi ayrı durdular haklarını yemelim şimdi

İkisi de bir sezon daha kiralansın kayseriye. Hocaları da kalsın istiyordu zaten. Bu sezon ikiside 32 maçta forma giymişler.
                          Akbaş yedek olarak kalır takımda.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• zeki ve akbaşı 4 milyona satın alsın kayseri

sefa nın kazığı öyle çıkar belki

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akbaş yedek olarak kalır takımda.
                              Yumlu,Aykut,Akakpo var. Akakpo ile sözleşme yenilenir. Douglas satılır, Aykutu alan çıkmaz büyük ihtimal. Uğur geri döner. En azından bir de yabancı alınır. 5 stoper varken Akbaş geri dönse de oynayamaz zaten. Kayseride sürekli 11 başlaması daha iyi olur bence.

Bu arada şunu da şuraya bırakalım. Düşünebilmişler tebrik ediyorum.

( ゚д゚)

Yorum

Faruğum sen de iyi insansın da Serdar'ı çok büyütmüşsün gözünde
                                Mustafa Yumlu'dan iyi olması için çok da büyütülmeye ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.

1 hafta sadece koşu idmanı yapayım, Yumlu'dan iyi oynarım aha dayıya sor [MENTION=35561]Berat Akçay[/MENTION]
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Çalışıyor...
                                X