Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kiralık giden oyunculardan sadece Uğur Demirok geri dönmelidir.

Uğur'u kiralık gönderip mustafa yumlu'yu oynatanları bu gözler gördü. Bundan daha aşağılayıcı utanç verici bir olay yaşanmazdı sanırım.. 3 hafta sonra mustafa yumlu başta olmak üzere diğer virüslerden kurtulacağız

Yorum

• türkiye liginden ilk castro'yu alırım.ne zaman izlesem hayran oluyorum. kasımpaşa'da oynayıp bu kadar maça asılmak, gönülden oynamak büyük iş. kendinden motivasyonlu. en büyük derdim de böyle olmayan oyuncular.beyefendiler için bir de taraftarın bağırması falan gerekiyormuş, gaza geleceklermiş.

Yorum

• rostov daki tesbihli adam da olabilir ama onun için ligin sonu beklenmeli galiba.

Yorum

• yıllık 700k-1m euro verip kulübeye, alternatif olarak adam alınmasına kesinlikle karşıyım. ilk 11 e 7-8 artık kaç adam lazımsa alalım alternatiflerini gençlerden oluştururuz. yılda 10 maç oynamayacak adamlara milyonlar dökmekten vazgeçelim artık.

ramazan, savaş ve 1461den oğulcan, batuhan, abdülkadir mutlaka değerlendirilmeli.

Yorum

• Herşeyden önce biri haminin kafaya bir odun atmalı kendine gelsin koysun forvete artık cardozoyu bir iki tane gol atsın adamın piyasasını bitiriyor abi yoksa satamayacağız adamı seneye
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Kadrolarda Uğur Demirok'u görmeye başlarız artık gibime geliyor
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadrolarda Uğur Demirok'u görmeye başlarız artık gibime geliyor
                neden senin için sakıncasımı var
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İyi performans gösterecek ve cidden hak ediyorsa sıkıntı yok. Lâkin sırf bu hareketinin yüzü suyu hürmetine kalacaksa en başta Salih'in bonservisi alınmalı.

Zaten konumuz da Uğur değil taraftarın tepkisi ...
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Arkadaşlar konu dışı olacak ama kulübümüz web site yenilemenin yanında mobil uygulama düşünüyor mu acaba? Eğer düşünmüyorlarsa ben bir uygulama yapmayı düşünüyorum. İçinde ulusal-yerel haberlerin olduğu, marşların dinlenebileceği, A takım-1461-Basket vs oyuncu bilgilerinin yer alacağı epey kapsamlı bir uygulama. Play storeden 4 uygulama indirdim. Biri web sitemizi uygulamaya çevirmiş, biri sporx-fanatik vs sitelerinin haberlerini çekmiş, biri sadece 5 marş koyup uygulama demiş, biri wallpeparlar koyup uygulama demiş. Hepsi birbirinden kalitesiz bu uygulamalar bile 10.000- 50.000 bandında indirilmiş. Ben daha iyisini yaptığımda 100.000'ini neden aşmasın?
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Mustafa - Aykut - Uğur üçlüsünün en iyisi Uğur Demirok zaten sezon başında üç oyuncudan biri gönderilmek istendi sadece Uğur Demirok'a talip bulunabildi diye gitti diye hatırlıyorum

Yorum

• Ne Uğur ne de Salih Trabzonsporda oynayacak topcular degiller maalesef..Ama topcu mu boksör mü olduğu belli olmayan karakter noktasinda sıkıntıları olan arkadas kalacaksa onun yerine Uğur kalsin..

Yorum

• Renktaslar yorumlarinizin cogunu okudum ugur demirok konusu var uguru neden begenmiyorsunuz cogunuz anlamis degilim ??

Ugur birke saglam trabzonsporludur iki dakika hakemler icin durusda bile takimina katilmayarak trabzonsporun yaninda oldugunu gösterdi

perfomansina gelince osmanlisporun her macinda ilk onbirde yer almiyormu ?? Ve osmanlisporun ligdeki durumuna bakarmisiniz önce ??

Ugur bizim stoperimiz olacak olmalida

ugur aykut akakpo ve yabanci bir saglam stoper alindimi stoper sorunumuz kalmaz ..

Ben almanyada yasiyorum ....felix magath cok cok cok iyi bir hoca diziplini kendi diziplinini takima otuturursa inanilmaz bir takim oluruz..

Felix magath gelirse inanin bana ruhsuz kalitesiz hic bir oyuncuya yer verilmeyecektir antromana bile aldirmaz

felix magath cok dobra bir adam halilhodzice sadece o yani benziyor taktik olarak benzerlikleri yok felix magath saglam bir takimla süper ligde sampion olur yeterki istedigi bir kac oyuncu alinsin

felix magathi begenmeyenler var ama ben diyorumki bu alman hoca gelmez keske gelse bedava para alan oyuncularimiz icin kötü olacak tabiki

son olarak felix magathla o ruh geriye gelecektir endiselenmeyin felix magaht eskiden ayrica almanya milli takimin en iyi on numarasiydi futboldan anliyor

bayern müncheni dahil calistirmis adam bayern müncheni siradan bir hoca calistiramaz almanya milli takim icin bile adi geciyordu o zamanlar

insallah gelir
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• 2 tane as takımda oynayacak birbirlerini iyi tamamlayacak kaliteli stoper alınmalı sonra yedekte kimin olacağına karar veririz.

Yorum

• özellikle 2.50

http://www.transfermarkt.com.tr/jeis...spieler/369564 amaç genç oyuncularsa kaçırılmamalı

]https://www.youtube.com/watch?v=mpppnmaxfRU

http://www.transfermarkt.com.tr/doni...spieler/196227 Schalke'nin devam etmek istemediği Donis Avdijaj kanat için düşünülebilir

Yorum

• visca mutlaka transfer edilmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X