İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir oyuncu alınmadı şu ana kadar ama hoca belli olduğu an özellikle bonservisi elinde olanlar alınmaya başlar.
Bu da öyle olmadığına göre Serdar Bali yanılıyor ya da sadece listedeki isimlerden biridir.
''1 ila 10 gün arasında hoca işi netleşecek'' ne demek,
isim ver demiyorum,kafama takılan 2 soru var hoca konusunda,
ilgili başlıkta da konuşulmuş ama ben malum sizden 1 kuşak eski olduğum için mesajları algılamakta güçlük çekiyorum,
netlikten kasıt:
1- Hoca belli ama imza atılmadı,malum her an her şey olabiliyor transfer piyasasında, son dakka aksiliği olabilir diye mi 1-10 gün arası netleşir dedi,
2- Hoca belli değil,adaylar var,1-10 gün arası ona karar verip imzalatacağız mı,
aldığın izlenimi soruyorum,sana zahmet.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetinim,sayın Avukatım,benim de bir sorum olacak,
''1 ila 10 gün arasında hoca işi netleşecek'' ne demek,
isim ver demiyorum,kafama takılan 2 soru var hoca konusunda,
ilgili başlıkta da konuşulmuş ama ben malum sizden 1 kuşak eski olduğum için mesajları algılamakta güçlük çekiyorum,
netlikten kasıt:
1- Hoca belli ama imza atılmadı,malum her an her şey olabiliyor transfer piyasasında, son dakka aksiliği olabilir diye mi 1-10 gün arası netleşir dedi,
2- Hoca belli değil,adaylar var,1-10 gün arası ona karar verip imzalatacağız mı,
aldığın izlenimi soruyorum,sana zahmet.
Yani 2-3 aday var, 1'i ile anlaşmaya yakınız, o olmazsa da diğerleri ile 10 gün içinde imza atmak istiyor çünkü süre dar.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
ipucu yok dimi
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-10 gün şöyle abi, biri ile görüşülecekti, o olursa hemen olacak bu 2-3 gün içinde. Olmazsa da toplam 10 gün içinde kim olacaksa olacak manasında dedi.
Yani 2-3 aday var, 1'i ile anlaşmaya yakınız, o olmazsa da diğerleri ile 10 gün içinde imza atmak istiyor çünkü süre dar.ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-10 gün şöyle abi, biri ile görüşülecekti, o olursa hemen olacak bu 2-3 gün içinde. Olmazsa da toplam 10 gün içinde kim olacaksa olacak manasında dedi.
Yani 2-3 aday var, 1'i ile anlaşmaya yakınız, o olmazsa da diğerleri ile 10 gün içinde imza atmak istiyor çünkü süre dar.
1-10 makul bi süre,bu şekilde olursa ben razıyım,
isim,ip ucu falan da istemiyorum,
lig bitmeden veya biter bitmez hocamız şu,yolumuz şu dendiği sürece sorun yok,
eğer aksi olursa başkan 3-0 geriye düşer maçı çevirmesi de imkansız olurŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleipucu yok dimiBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
dedigin sürelerde olur da inşallah hem başkan ve yönetim yıpranmaz hemde planlama erkenden başlayabilir
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok maalesef.ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
Bahsedilen oyuncu %90 Adebayor hem sözleşmesi bitiyor hem yönetimin bir yıldız düşüncesi var. Mario Gomez gibi yeniden var olmak için gelirse her türlü başarılı olur son paramı vurayım psikolojisiyle gelir bir de ödemeleri geçikirse (büyük ihtimalle gecikir) bir an önce gitse de kurtulsak psikolojisine gireriz
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsedilen oyuncu %90 Adebayor hem sözleşmesi bitiyor hem yönetimin bir yıldız düşüncesi var. Mario Gomez gibi yeniden var olmak için gelirse her türlü başarılı olur son paramı vurayım psikolojisiyle gelir bir de ödemeleri geçikirse (büyük ihtimalle gecikir) bir an önce gitse de kurtulsak psikolojisine gireriz
Yorum
-
Gazetelerin hepsi Besnik Hasi yi yazdı.Tam isabet olur.Genc takım yapan,hırslı bir hoca.Tam istedigim adam.Hem altyapı harekete gecer,hem de genc oyuncular transfer ederiz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
savas,abdulkadir,ramazan ciddi potansiyeli olan isimler.Melih,yusuf yazısı icin aynı seyleri soyleyemem.Besir cok iyi basladı sagolsun hami yuzunden formayı unuttu.
1461 de ugurcan,batuhan,abdülkadir parmak,yuksel sisman yine potansiyelli isimler.Yedek klubesinde cuvalla para alan yeteneksiz isimler yerine bu adamlar olmalı.Yavas yavas formaya ısınmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
savas,abdulkadir omur,abdulkadir parmak,ugurcan,batuhan,ramazan,yuksel sisman bu adamlar onumuzdeki sene yedek klubesinde olmalı.Yedek klubesine 1 milyon alan bir ismi koyacak kadar zengin degiliz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
-----abdulkadir omur-----batuhan-----abdulkadir parmak----
ramazan----------------------------------------------savas
------------------muhammet besir-------------------------------
al sana yedek kadro.Gereksiz tum isimler gonderilmeli bu cocuklar ciddi sureler almalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazetelerin hepsi Besnik Hasi yi yazdı.Tam isabet olur.Genc takım yapan,hırslı bir hoca.Tam istedigim adam.Hem altyapı harekete gecer,hem de genc oyuncular transfer ederiz.
sadece 10 numara için biraz paraya kıyalım ki kesinlikle yıldız falan olmasın,işini iyi yapan bi 10 numara olsun, Hoca ve 10 numara ile sorunun yarısı halledilmiş olur,
gerisi genç 14 lü gibi uşaklarla hallolur,
ama tabi futbol alt yapısı olan,kafasının içinde beyin olan gençler,
benim gibi kafası kıt çalışanlarla olmaz,olsa da anca M.Yumlu kadar olur
(Severim Mustiyi,3. stoper olarak kalmasını isterim)
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 02.05.2016, 11:27.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum