Bartosz Kapustka, Patryk Lipski ve Mariusz StÄ™piÅ„ski izleniyorlarmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
serdar Bali 360 sky türkte suan ndoyeyi neden aldik dedi gibi tam net dinleyemedim simdikte cristel palacin golcüsünü alacaksin dedi ??
bildigi bisey var kim bu golcü adebayormu acaba ??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAatıf boşa çıkarsa ya da küme düşülmesi halinde ucuza alınabiiyorsa alınsın iyi oyuncu ama 2-3m euro isterseler kalsıntrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar Bali 360 sky türkte suan ndoyeyi neden aldik dedi gibi tam net dinleyemedim simdikte cristel palacin golcüsünü alacaksin dedi ??
bildigi bisey var kim bu golcü adebayormu acaba ??
Oyuncunun son vuruşları,fırsatçılığı,çapraz koşuları ve müthiş bir oyun zekası var.Süper Lige gelse olağanüstü işler yapar.
Oyuncu geçen sezon sadece bir maç kaçırırken,bu sezon sakatlıklardan dolayı 17 maçı kaçırdı.Sakatlık sorunu falan araştırılmalı aksi takdirde riskli bir transfer olur.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 23:17.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleConnor Wickham isminde bir forvetleri var.İngiliz uyruklu 189 cm boyunda 23 yaşında bir golcü.Bu sezon 20 maçta 5 gol 3 asisti var.Sezon başında Sunderlandden 10 milyon euroya crystal palaceye transfer oldu.
Oyuncunun son vuruşları,fırsatçılığı,çapraz koşuları,yüksek teknik kapasitesi ve müthiş bir oyun zekası var.Süper Lige gelse olağanüstü işler yapar.
Oyuncu geçen sezon sadece bir maç kaçırırken,bu sezon sakatlıklardan dolayı 17 maçı kaçırdı.Sakatlık sorunu falan araştırılmalı aksi takdirde riskli bir transfer olur.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleConnor Wickham isminde bir forvetleri var.İngiliz uyruklu 189 cm boyunda 23 yaşında bir golcü.Bu sezon 20 maçta 5 gol 3 asisti var.Sezon başında Sunderlandden 10 milyon euroya crystal palaceye transfer oldu.
Oyuncunun son vuruşları,fırsatçılığı,çapraz koşuları ve müthiş bir oyun zekası var.Süper Lige gelse olağanüstü işler yapar.
Oyuncu geçen sezon sadece bir maç kaçırırken,bu sezon sakatlıklardan dolayı 17 maçı kaçırdı.Sakatlık sorunu falan araştırılmalı aksi takdirde riskli bir transfer olur.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar bali'deki mantık şahane yalnız. peki biz zorla tjikuzu'yu aldıran adamın transfer önerilerini niye dinleyelim, onu da söylesin bari.
öneri vermedi hocam ??? serdar Bali ne gerek var dedi elinde ndoye örnegi varken simdikte kalkmis cristal palacdan oyuncu alacaksin dedi aynen bunu duydumBiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
Hiçbir oyuncu alınmadı şu ana kadar ama hoca belli olduğu an özellikle bonservisi elinde olanlar alınmaya başlar.
Bu da öyle olmadığına göre Serdar Bali yanılıyor ya da sadece listedeki isimlerden biridir.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöneri vermedi hocam ??? serdar Bali ne gerek var dedi elinde ndoye örnegi varken simdikte kalkmis cristal palacdan oyuncu alacaksin dedi aynen bunu duydum
Yorum
-
Crystal Palacenin forvetlerine baktım.Büyükten küçüğe doğru yaşlarını sıraladım.
Emmanuel Adebayor - 32 yaşında
Marouane Chamakh - 32 yaşında
Fraizer Campell - 28 yaşında
Dwight Gayle - 25 yaşında
Kwesi Appiah - 25 yaşında
Connor Wickham - 23 yaşında
25 yaşın üstünde oyuncu alınacağını düşünmüyorum.25 yaş ve altı forvetlerine baktığımız zaman ise en dikkat çeken oyuncunun Connor Wickham olduğunu söyleyebilirim ancak oyuncu sezon başında 10 milyona transfer oldu bu sezon sakatlıklardan çok çekti dolayısıyla kulübü 4-5 milyon civarı bırakabilir.Sakatlık geçmişine baktım geçtiğimiz sezonlarda sakatlık konusunda hiçbir problem yaşamadı sadece bu sezon sakatlıklardan dolayı oynayamadı kronik bir sakatlık problemi yoksa alınabilir türkiyeye gelse çok önemli işler yapar.
Connor Wickham dışında Chelseanin Norwiche kiraladığı 22 yaşında ki forvet Patrick Bamfordu da beğeniyorum sezon sonu Chelsedan kiralık olarak kadroya katılabilir oldukça yetenekli bir oyuncu.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 02.05.2016, 01:00.
Yorum
-
Gurban Berdiyev ismi bir hayli ilginç yalnız.
Kariyeri, uzun vadede aldığı takımı çok üst seviyelere taşıması falan pek rastlanır türden değil.
3-5-2 ofansif taktik seviyormuş.
Sözleşmesi de sezon sonu bitiyor sanırım?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
ben şahsen, atıf şeysu, ndiaye, yerli olarakta Gaziantepten orkan alınsın süper lig den başka adam istemem..özellikle atıf mutlaka alınmalı..eskişehirde kiralık oynayan obriachvili miydi neydi oda fena değil. kiralama yoluna gidilebilir.En son SEDER tarafından düzenlendi; 02.05.2016, 09:17.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
Yorum