İlk olarak Burak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMönchengladbachdan Ibrahima Traore iyi gider bize. Yeni antrenör pek fazla sans vermiyor. Hem sag hem sol kanatta oynayabiliyor bize ilac olabilecek bi oyuncu.
mac sectigini düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupadan potansiyelli türk gençlerini kadroya katmamız lazım bunlardan biri Emre Morda olabilir.
+onur bulut..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaştığın haber sitesinde Burak Zihni olarak
Yorum
-
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hic beli olmaz belki bu takimlardan bir iki oyuncu aliriz10 dakika oynandi hic birini begenmedim suana Kadar
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledortmunda oynayan Mchitarjan cok iyi oyunkurucu keske bizde olsaydi ortasaha sorunu yasamazdik süperligdeistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Orta saha adam gibi olmadıktan sonra aminu olur waris, göbeğin hallolması gerek kilit açacak ofansif ortasaha gerekTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Takima alinan golcu atletik olsun lutfen boyle ucsun kafa topuna rovasata ceksin ama olsun (eger ki alinacaksa)
2 yildir kanattan bosingwa ile goturduk ki adam bek alinacak kanatlarin sut tehdidinden once orta yetenegine bakilmali ayrica su takima oyuna yon verecek 1 adam suanlik yeterli oyunun ritmini belirlemesi acisindan cok yararli olabilir.boyle ara pas yapabilicek ince isci olacak orkestrayi yonetecek.Bordo-Mavi
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ben yazıyorum. Hata varsa düzelteyim.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Yorum