maç başı saçmalığını kaldırması çok güzel oldu başkanın. takımdaki arkadaşlık bu durumdan dolayı bozuluyordur. sırf maç kadrosuna girmek para kazanmaya yetiyor.keşke muhammet'e de vermeseydi.orda fire olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bir de Jajavari çıkacak demekBenim ozlemim Selçuk'a
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrezilyada yeni bir jaja var.Flamengo takımında oynuyor.20 yaşında 500 Bin Euro Bonservisi var.Top tekniği ve şutları jaja coelhoya benziyor.Kendini geliştirmeye devam ederse 2-3 yıl içinde bonservis bedeli 10 milyon euronun üzerine çıkar.
http://www.transfermarkt.com.tr/jaja...spieler/364883.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrezilyadan yetenekli genç bir forvet alınabilir.Brezilyada Vasco Da Gama takımında oynayan Thalles transfer edilirse oldukça etkili işler yapabilir.Bonservis bedeli 750 Bin Euro.Oyuncunun 20 yaşında olması da aradığımız kriterlere oldukça ugun olduğunu gösteriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=OYk6Alcm154Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
benim icin piyasada 2 oyuncu var jaja vari
ikisinide gittiginde yazmistim
ona görede piyasa yaptilar bu sürede
1 yannick bolasie, 2 paulo henrique ganso"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt'de u20 şampiyonası vardı orada izlemiştim bu elemanı, top tekniği sürüşü filan andırıyor gerçekten de. Ama bizde ki Jaja'ya göre biraz daha defansif oynuyor.
İnternacionalin 21 yaşında ki yıldızı Valdivia sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.Teknik kapasitesi,şutları,oyun zekası herşeyiyle oldukça kaliteli bir oyuncu.Bonservis bedeli 5 milyon olarak gözüküyor.Transfer edilmesi zor bir oyuncu çünkü oyuncuyu 8 milyon euronun altı bir rakama kesinlikle satacaklarını düşünmüyorum ancak eğer Lucescunun takımı gibi 8 milyona costayı alıp 40 milyona satmak istiyorsan bu tür oyunculara yatırım yapacaksın.
En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 11:48.
Yorum
-
Stoper için Emmanuel Mammanayı öneriyorum.Bu adam alınsın defansın lideri olur 10 yıl stoper aramayız.Gelirse ligin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olur.River Plate takımında oynuyor.19 yaşında 2 milyon euro bonservisi var.River Plate bu adamı 7 milyon Euro karşılığında bırakabilir.
Hayatınızda belki de görmüş ya da görebileceğiniz en kaliteli stoperlerden birisi.Bir stoperde olması gereken pozisyon bilgisi,adam markajı ve top çalma özelliklerinin yanı sıra bir stoperde görmekte oldukça zorlanacağınız top tekniği,soğukkanlık ve oldukça kaliteli uzun paslar atabilmesi bu adamı benim gözümde fantastik bir stoper yapıyor.Yönetimin geleceğimizi kurtarma gibi bir düşüncesi varsa bu adamı alması şart.
Yorum
-
modern futbolda bariz bir 10 numara modeli kalmamıştır. Alex tarzı Jaja tarzı oyuncular iyi alan darltam ya da yakın oynama ya da sağlam orta sahalar tarafından sürklase edilebilirler
asıl mesele iki yönlü oynayabilen en az 3 adamın gerekliliğidir
hep birlikte ısıran ama pas ve son pas yüzdesi yüksek oyuncuların oynadığı bir yapı
bu yapıyı kontrol etmek çok güçtür
ve orta saha olarak üstün gelmekte
yani 10 numara özelliklerini taşıyan kuvvetli adamları aramak önemli
modern oyun ilk 11 den taviz vermemek üzerine kurlu
taviz verirsen de Messi'ye falan taviz veriyorsun
o bile zamanı geldiğinde savunmaya yardım edebiliyor
bahsettiğiniz 10 no lar Alex Ceyhun Mehmet gibi Jaja gibi tipler ise kadronun geri kalanının Umut ibi çift ciğerli Selçuk gibi Colman gibi genç dinamik adamlarla çevrelenmeleri gerekiyor
olman Selçuk orta sahada bu denli tehlikeli olmasalar dı Jaja'yı çok kolay etkisisiz hale getirebilirlerdi
modern orta sahalara bakarsanız Bayern vs 10 numaralar görürsünüz hem 8 dirler vs...
ama hepside koşar mücadele ederler.
bizim hedefleyeceğimiz takım böyle olmalı koşan bozan oyununu kabul ettiren..
ve 10 no diyorsanız savunmacı tarafı da olan 3 tane 10 iyi olur...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
Yorum