Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akakpo ya neden laf ediyorsunuz sanki elimizde stoper kaldı mustafa sakat aykut grip Douglas ne olacağı belli değil akakpo iyi bir yedek hatta ilk 11 de oynayabilir

Yorum

• İlk olarak Erman Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      --------------------------onur----------------------
      ----------bosingwa-----aykut------yumlu--------
      cavanda-------------------------------------güray
      ----------------okay----ekici----aytaç------------
      --------------muhammet------cardozo-----------

kadronun en ideal dizilişi bu.haminin bunu denemesi lazım...

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        akakpo stoperde cok iyi pozisyon aliyor . Ancak bosingwada geldi . bekte cavanda var . bosingwa stoper icin alindi gibi görünüyor bence .
        ozaman ne gerek var ?
        Ön libero da oynayabiliyor bildiğim kadarıyla ama oradaki performansını hiç izlemedik. Ne durumdadır acaba?
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Akakpo kesinlikle doğru karar...
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            21'mi adam 28 yaşında..
            Hocam 21 maça çıkan diyo
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• douglası göndeririz umarım Akakpo eğer geldi ise.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• akakpo yavaş bir oyuncu değil boyu dezavantaj olabilir ama sürati artı avantajı olur

Yorum

• Abi bu bizim gazeteciler soru sorma özürlü yemin ederim

Yorum

• Douglas' dan iyidir de 1461 için kötü oldu. Oturmuş stoperlerin bozulması 1461' in küme düşmesine neden olabilir.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Chelsea'den Bertrand Traore'yi gelecek sezon icin düsünmeliyiz.
                      Pato geldikten sonra hic forma sansi bulamayacak.
                      Ayni mevkii degil bildigim kadariyla, ama emin de degilim, sol bek sol açik diye biliyorum Bertrand Traore'yi
                      İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kadronun en ideal dizilişi bu.haminin bunu denemesi lazım...
                      Aynen, neredey o dizilis, bulamadim 1 2 sayfa geirye giderek... bir daha paylassin
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ön libero da oynayabiliyor bildiğim kadarıyla ama oradaki performansını hiç izlemedik. Ne durumdadır acaba?
                        bunu bilmiyordum hic izlememistim ön liberoda . alindiysa insallah oynatilir.61 icin cok önemliydi , düsmemeliler . hayirlisi .

Yorum

• Güray ı 30m euro harcadığımız yaz buraya en çok yazan kişilerden biri olarak Güray konusunda şöyle bir özet geçmek istiyorum;

Güray izlediğim kadarıyla Olcan ın takım oyununa daha yatkın versiyonu. Onun kadar pırpır değil daha dengeli ve gidip gelen türden kanat oyuncusu. Solak futbolcu tekniğinin de hakkını veriyor, kazma değil yani her iki ayağını da iyi kullanır. Ayrıca oyun zekası da iyidir, izlediğim maçlarda pas vermek yerine 10 kişi arasına dalıp top kaybettiğini görmedim. İzlerken çıldırtmaz gerekeni yapar, hee bize gelip bozarsa bilemem buda oynamazsa kulübü baştan aşağı yıkamak farz olur.

Zamanında Güray ı isteme sebebim, ligde Caner den sonra sol bekte patlama yapacak potansiyele sahip tek oyuncu olmasıydı. Hala aynı şeyi düşünüyorum, sol tarafta Güray-Yusuf ikilisi önlü arkalı tutarlarsa iyi olacak. Yusuf a da olumlu yansıyacaktır, şu arkadaşa dikine ve daha basit oynamayı öğretsek gerisi gelir. Arkasında Güray olunca rahat edecektir, bekleyelim görelim...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Dany bu ligde oynadiysa Akakpo da oynar, ama üst düzey katki da saglamaz... Douglas gidecekse çok iyi, hem hazir sehirde olan birisi ve oyununu da biliyoruz, mâliyeti de düsük olacaktir, skinti yok... ama evet 1461 için kötü olabilir, zaten ligde skinti yasiyorlar...
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunu bilmiyordum hic izlememistim ön liberoda . alindiysa insallah oynatilir.61 icin cok önemliydi , düsmemeliler . hayirlisi .
                              Evet, transfer doğruysa 1461 için sıkıntı olacak gibi görünüyor.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Carl Medjani, Levante'de.

Yorum

Çalışıyor...
                                X