Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cavanda nın yıllığı ne kadar?
    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cavanda nın yıllığı ne kadar?
      825 bin Euro

Yorum

• Çok değil en fazla 1 hafta sonra Sonerin Rodellaga ya attığı ara pasları konuşup '' aslında '' lı cümleler okuyacağız bu sayfalarda
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• ....
          En son trbzonsporlu tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 11:15.

Yorum

• Yönetim seneye oyuncu alırken galiba önce karaktere sonra yeteneğe bakacak.Bayağı ince eleyip sık dokuyacak..
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar, Eren konusunda siyasete girmeden yorumlar yapmaya özen gösterelim lütfen..

Ayrıca Muhammet alınmışken Eren'in alınacağını düşünmüyorum. Biraz boşa konuşmuş gibi olacağız sanki
              eren konusunda bu imkansiz gibi

su son 3 günde bosuna olabilir
              ama bir yaz geliyorki bu erene saldiracagiz muhtemelen
              er yada gec bu konu burayi rehin alacaga benziyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bosingwa İstanbul'da, Güray da bugün Trabzon'a gelecek
                Yunus Emre Sel
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk 11 oyuncumuzu 3m euro ya satacak kadar düştük mü ? Mbia nın özel sebepleri vardı anlarım ama Cavanda yı niye satacağız ? Adamın yedeğinin Salih olduğunun farkında mısınız ? Oldu olacak bide Zeki yi çağıralım.

Satacaklarsa Cardozo yu satsınlar Ndiaye yi alsınlar daha mantıklı olur. Bize acil olarak Ndiaye lazım, sezon sonu Ruslar 10m euro verir alırlar öyle bir oyuncu yani. 1 şubat a kadar alamazsak dahada alamayız zaten.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Her Kürt Pkk' lı değil tabiki ama "Kürdistan" diye bir ülke yok ortada. Bunu savunan Pkk zihniyetli insanlardır. Eren' in bu röportajı gerçekse kesinlikle Trabzon' da işi olmamalı. Ama ben gerçek olacağını zannetmiyorum. Haber Kürt kaynaklı zaten. Provoke ediyorlardır.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk 11 oyuncumuzu 3m euro ya satacak kadar düştük mü ? Mbia nın özel sebepleri vardı anlarım ama Cavanda yı niye satacağız ? Adamın yedeğinin Salih olduğunun farkında mısınız ? Oldu olacak bide Zeki yi çağıralım.

Satacaklarsa Cardozo yu satsınlar Ndiaye yi alsınlar daha mantıklı olur. Bize acil olarak Ndiaye lazım, sezon sonu Ruslar 10m euro verir alırlar öyle bir oyuncu yani. 1 şubat a kadar alamazsak dahada alamayız zaten.
                      N'Diaye'nin satışı çoktan gerçekleşmiştir sezon sonunu bekliyorlardır.Bize yedirmezler.

Yorum

• En çok istediğim transfer Ndiaye. Yıllardır hasret kaldığımız futbolcu tipi. Keşke alabilseler.
                        Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Ereni almak pkk ye destek olmaktir neden diye sorarsan bu adam dhkpc ye maddi yardim sagliyor yani bizim verdigimiz o gidip dhkpcye yardim etcek razi gelinirmi buna ? birak sehirde hava sahamizda bile isi olmamali bunun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ereni almak pkk ye destek olmaktir neden diye sorarsan bu adam dhkpc ye maddi yardim sagliyor yani bizim verdigimiz o gidip dhkpcye yardim etcek razi gelinirmi buna ? birak sehirde hava sahamizda bile isi olmamali bunun

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            delil, belge....
                            cok agir bir suclama bu
                            neye dayanarak yapiyorsun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Herkese saygim var kimseyle fuzuli tartismak istemem ama Eren niye yazilir burda onu anlayamadim...Aslinda gelecek adam noktasinda yazacak bir sey yok muhtemelen başka transfer yapmayacagiz..Ne Ndiaye ne Eren ile ilgili bir tasarrufun olmadigini düşünüyorum. .

Yorum

• Pkk'lı bir adam milli maçta Türkiye'ye attığı gole sevinmez mi?

Hatırlayın İsviçre Türkiye maçını.

Delinin biri kuyuya bir taş atmış,çıkar çıkarabilirsen.

Yorum

Çalışıyor...
                                X