Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah beter olurlar.
    Çok zoruma gidiyor ama, bunlar şampiyon olacağına şb olsun diyorum. O derece nefretim var bu kargalara.
    Emin ol hocam Trabzonsporlular arasında anket yapsan bu konuda Fenerbahçe şampiyon olsun diyen daha fazla insan çıkar. Ben mecbur kalsam seçmekte Feneri seçerim.

Ersan Gülüm'ün bizim maçta kendisini yere attıktan sonra kalkıp gülmesi bana inanılmaz koymuştu. Delirtmişti beni o maçı izleyen herkes bu görüntüyü hatırlar.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Transfer Merkezi âš½ ‏@TransferMerkez 8 dk.8 dakika önce
      Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Deniz Yılmaz, Başakşehir ile prensipte anlaştı. (via @Salimmanav)
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 3-2 sekistas öne geçti çıktık çok şükür...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Mbia İspanya uçağında, Bosingwa İstanbul'da, Güray İzmir'de. Yarın öğlen Bosi ve Güray Trabzon'a gelecek, Mbia İspanya'dan Çin'e gidecek.

Yorum

• Şenol ve ekibi ne güzel maçı alıyor öyle
            .

Yorum

• Kerim Frei bu çocuk çok yetenekli.

Yorum

• Yanılmadıysam Rize Beşiktaşla oynayacak. Buraya yazıyorum Rize Beşiktaş'ı eler. Bizde eleniriz.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Mbia yillik 16 milyon TL kazanacakmis.

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet arkadaşlar şenol hoca satmış maçı sırf memleketinin takımı cikamasin diye, hey allahım ya [emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    kim yazmis böyle bisey
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kerim Frei bu çocuk çok yetenekli.
                      Bizim takımda olsa bjkde oynadığının yarısını oynayamaz. Bjk çok uyumlu kurulmuş bi takım gerçekten.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okay, genç bir arkadaşımız. Geleceği olan, yetenekli bir oyuncu.
                        Neden yıpratmaya çalışıyorsun ?
                        Bence Okay 11'de sürekli oynamalı. Hatta Aytaç ile beraber oynamalı.
                        Biraz güvenin şu insanlara.
                        Okay dan hicbir sey olmaz soyliyim her genc oyuncuya bir iki mac iyi oynadi diye super yetenek gelecegimiz muamelesi yapmaktan bikmadiniz mi abartmayin lutfen elimde olsa su takimda onur harici 1 tane turk oyuncu birakmam yok o kapasitede birisi su an takimda

Yorum

• bjk nin biliçten beri rezil bir defansı var ama bu defanslarla şampiyonluğu oynuyorlar ilginç
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz kimin ne yazacağına ve kimin Trabzonsporu tutcagina karar veremezsiniz.
                            Veremem ama soyleyebilirim takimin kurtulus recetesi kalitesiz taraftarlardan kulubu kurtarirsak bir nebze rahatlariz

Yorum

• Bosi ile birlikte Medjani'de gelsin bu sezonu idare ederiz.. Bu arada Bosi sakatlığı geçti mi oynayabilecek durumda mı ?
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim takımda olsa bjkde oynadığının yarısını oynayamaz. Bjk çok uyumlu kurulmuş bi takım gerçekten.
                                3-4 senedir aynı kadro üstünde ufak oynamalarla şampiyonluk elde etmeye çalışıyorlar

Bi' zahmet başarılı olsunlar
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Çalışıyor...
                                X