Bosingwa için bir üyenin efsane yorumu vardı. Kaşının ortasını almayan adamın dünya malında gözü yoktur diye. Aklıma geldikçe gülerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu kargaları
leş gibi hamsi kokuyor tezahüratı ve bu akşamdan sonra
martta iyi bir tokatlamak lazımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
18503.jpg
Şu adamın hırsı bana huzur veriyordu. Adam deliydi bildiğin. Aradık aradık bu adamı Sonra Mbia gelince resmen 2.ci plana düştü. Adam Bir sezonda 9 gol atmış. Hırslı, çeker indirir savaşır saldırır. En kötü ihtimalle bizim görüp görebileceğimiz en iyi joker yedekti adam. Cezayir Milli takımının yol göstereni, Çöl tilkisi. Galatasaray'a attığı gol hele tam tilkilik kokuyordu. İtiraz ederken bile bir gözü toptaydı adamın. Bizim forma adama gerçekten yakışıyordu.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas 2-0 önde. Allah sizi bildigi gibi yapsin 8JK!!!! Biraz sempatim vardi bu takima, hatta sampiyon olmalarini bile istiyodum ama 1461 maçindan sonra hic sempatim kalmadi. Nefret ediyorum bu takimdan.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç Beşiktaş için çöküşün başlangıcı.
Karabük'e yenildin geldin Sivas'a yenildin..
Nedense bana bizim şampiyonluk yılımızda kupada Beşiktaş'a yenilip gelip içerde Ankaragücü ile berabere kalmamızı hatırlattı.
Çok zoruma gidiyor ama, bunlar şampiyon olacağına şb olsun diyorum. O derece nefretim var bu kargalara.
Yorum
-
-
Bu Cenk Tosun bildiğin en aptal topçuların başında gelir. Adam Gaziantep'teyken ne oynuyordu yahu. Yarım sezonluk gelmişti ama bildiğin Galatasaray'a bir golü vardı yatırıp kaldırıp attığı cinsten. Sonra gitti Kargalarda yedek bekliyor al sana salak bir topçu daha. Cenk ne kadar efsane oynarsa oynasın Şenol Güneş kesiyor. Ne işin var o takımda git oynayacağın takıma. Gencecik yaşta çürüdün orada.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
Yorum