Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bosingwa için bir üyenin efsane yorumu vardı. Kaşının ortasını almayan adamın dünya malında gözü yoktur diye. Aklıma geldikçe gülerim.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Sivas yenerse biz çıkamıyor muyuz
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• bu kargaları

leş gibi hamsi kokuyor tezahüratı ve bu akşamdan sonra

martta iyi bir tokatlamak lazım
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu maç Beşiktaş için çöküşün başlangıcı.

Karabük'e yenildin geldin Sivas'a yenildin..

Nedense bana bizim şampiyonluk yılımızda kupada Beşiktaş'a yenilip gelip içerde Ankaragücü ile berabere kalmamızı hatırlattı.

Yorum

• Sivas 2-0 önde. Allah sizi bildigi gibi yapsin 8JK!!!! Biraz sempatim vardi bu takima, hatta sampiyon olmalarini bile istiyodum ama 1461 maçindan sonra hic sempatim kalmadi. Nefret ediyorum bu takimdan.

Yorum

• 18503.jpg

Şu adamın hırsı bana huzur veriyordu. Adam deliydi bildiğin. Aradık aradık bu adamı Sonra Mbia gelince resmen 2.ci plana düştü. Adam Bir sezonda 9 gol atmış. Hırslı, çeker indirir savaşır saldırır. En kötü ihtimalle bizim görüp görebileceğimiz en iyi joker yedekti adam. Cezayir Milli takımının yol göstereni, Çöl tilkisi. Galatasaray'a attığı gol hele tam tilkilik kokuyordu. İtiraz ederken bile bir gözü toptaydı adamın. Bizim forma adama gerçekten yakışıyordu.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Şenol ve ekibi ne güzel maç veriyor öyle
                .

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sivas 2-0 önde. Allah sizi bildigi gibi yapsin 8JK!!!! Biraz sempatim vardi bu takima, hatta sampiyon olmalarini bile istiyodum ama 1461 maçindan sonra hic sempatim kalmadi. Nefret ediyorum bu takimdan.
                  bjkden nefret etmen için 1461'e gelene kadar onlarca sebep var. sempatinin olması hata zaten
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• 1-2 oldu ula bari berabere bitse...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Şenol Güneş'i de kaybettik...

Yorum

• Beşiktaş konusunda Ronin güzel açıklamalar yapıyordu.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maç Beşiktaş için çöküşün başlangıcı.

Karabük'e yenildin geldin Sivas'a yenildin..

Nedense bana bizim şampiyonluk yılımızda kupada Beşiktaş'a yenilip gelip içerde Ankaragücü ile berabere kalmamızı hatırlattı.
                          İnşallah beter olurlar.
                          Çok zoruma gidiyor ama, bunlar şampiyon olacağına şb olsun diyorum. O derece nefretim var bu kargalara.

Yorum

• Tosun yine atti 2-2 oldu

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• evet arkadaşlar şenol hoca satmış maçı sırf memleketinin takımı cikamasin diye, hey allahım ya [emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu Cenk Tosun bildiğin en aptal topçuların başında gelir. Adam Gaziantep'teyken ne oynuyordu yahu. Yarım sezonluk gelmişti ama bildiğin Galatasaray'a bir golü vardı yatırıp kaldırıp attığı cinsten. Sonra gitti Kargalarda yedek bekliyor al sana salak bir topçu daha. Cenk ne kadar efsane oynarsa oynasın Şenol Güneş kesiyor. Ne işin var o takımda git oynayacağın takıma. Gencecik yaşta çürüdün orada.

Yorum

Çalışıyor...
                                X