Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam kalmak istemiyor ki, parasını ödedik diye üzüldü resmen.

Şimdi hem parayı kurtardık, hem de üstüne bonservis aldık. Bence karlı ticaret.
    Gitmesi için baya yol yapıldı bence.

Yorum

• Süperligden yerli yabanci hic kimse alinmasin.

Yorum

• Özer nefretini anlarımda Okay genç ve olabilecek biri. Hırsını geri kazanması lazım ilk 4 lig maçındaki
        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takim kadrosu kurarken oraya ozer ve okay i yazanlarin bu takim icin yapabilecekleri en büyük iyilik bu takimi tutmayi birakmalari olur keza taraftar profilimiz bu anlamfa yerlerde oldugu icin bir nebze kalite artar
          Okay, genç bir arkadaşımız. Geleceği olan, yetenekli bir oyuncu.
          Neden yıpratmaya çalışıyorsun ?
          Bence Okay 11'de sürekli oynamalı. Hatta Aytaç ile beraber oynamalı.
          Biraz güvenin şu insanlara.

Yorum

• Forum yazarlarının genelinde son derece ciddi tutarsızlık görüyorum. Mbia'nın Trabzon'a ilk geldiği gün burada sevinç naraları atanlar, ilk geldiğinde anlaşamayan yönetime veryansın edip "sefa, serdar gibi adamlara 1 vereceğine mbia'ya 3 ver" diye akıl verenler bugün Mbia'nın aldığı paradan, alamayınca çıkardığı huzursuzluktan şikayet eder olmuş. Sanki dün dünyanın en iyi, en formda önliberosu transfer edilmişçesine sevinenler, "böyle adama para verilir" ahkamını kesenler sizler değilmişsiniz gibi bir anda kulübün battığını farkedip ekonomist kesilmeniz cidden enteresan.

Sözün özü, burada gitsin diyen kalsın diyen arkadaşların büyük kısmı için söylüyorum; yarın rüzgar başka yönden estiğinde başka şeyler söyleyeceğiniz için, hatta biraz daha açık olsun, kendinize ait bir düşünceniz olmadığından trend-moda neyse onu savunacağınız için birbirinizi kırmanıza, üzmenize pek gerek yok.

Şahsi fikrim transferi gündeme geldiğinden bu yana sabittir. Benim Trabzonspor'a yakıştırdığım futbol anlayışında Mbia ve türevi kesicilere yer olmadığı için, ideal bir takımın ortasahasının ortasaha oyuncularından kurulu olması gerektiğini düşündüğüm için, yeteneği-karakteri ne olursa olsun bu tarz oyuncular üzerine kurulu bir sistemi güncel bulmadığım için Mbia'nın (muhtemelen) satılmış olmasını raslantısal ya da zorunlu da olsa olumlu buluyorum. Bu takım son yıllardaki en iyi futbolunu Selçuk-Colman'lı ortasahayla oynadı, iyi oyun oynayacaksa yine bu anlayışı temsil eden futbolcularla oynanacak.

Düzeltme: İmla.
            En son odyseuys tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 19:35.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Okay YOKUŞLU, Özer HURMACI`yı top diye oynar yapmayın etmeyin...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gitmesi için baya yol yapıldı bence.
                Kalmasını isteyip de yol yapıldığını düşünüyorsan o ayrı bir eleştiri konusu olabilir.

Ben iyi oynasa da maliyeti sebebiyle gitmesini istiyorum o yüzden orada yollarımız ayrılıyor

Sorun M'bia'da olmaz iyi oynarsa, bizim onu kullanamamamızda olur. Ama zaten formu iyi değil, biz de takım değiliz.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kalmasını isteyip de yol yapıldığını düşünüyorsan o ayrı bir eleştiri konusu olabilir.

Ben iyi oynasa da maliyeti sebebiyle gitmesini istiyorum o yüzden orada yollarımız ayrılıyor

Sorun M'bia'da olmaz iyi oynarsa, bizim onu kullanamamamızda olur. Ama zaten formu iyi değil, biz de takım değiliz.
                  Kardeşim büyüksün

Yorum

Kardeşim büyüksün

fatih bey bugün hep dışarıdaydım

soner alper bugün yokmuş

haber var mı güraydan 3 gündür bitti deniyor ama göremedik bir türlü

Yorum

• Akhisar teknik direktörünün maç sonu açıklamalarından bir kısım ;

Kadro açıklanmadan önce sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Trabzonspor'a transferinden vazgeçildiği konuşulmuştu, Ancak Trabzonspor tekrar Güray'la ve bizimle görüşmeye başladı. Güray Vural, Trabzonspor'la büyük ölçüde anlaştı. Güray'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyordu. Güray, kariyer planlaması açısından tercihte bulundu. Kalıp mutsuz da olabilirdi. Çok büyük gücümüzü kaybedeceğiz. Ancak takasta gelecek oyuncular var."
                      .

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih bey bugün hep dışarıdaydım

soner alper bugün yokmuş

haber var mı güraydan 3 gündür bitti deniyor ama göremedik bir türlü
                        Merhaba kardeşim.Son gelen ciddi bilgilere bakılırsa Güray transferi bitme aşamasında.Soner ve Alper takas yoluyla verilecek gibi.

Yorum

• Güray'ın değil de Soner ile Alper'in gitmesine seviniyorum ben, iki kamburdan daha kurtulduk inşallah.

Yorum

Merhaba kardeşim.Son gelen ciddi bilgilere bakılırsa Güray transferi bitme aşamasında.Soner ve Alper takas yoluyla verilecek gibi.
                            merhaba kardeşim
                            şu sol bekte constant yusuf resmen boş kalıyor güray en azından orda sol bek var dedirtir.

mbia gitti heral çine

bosigwa gelme işinden haber var mı kardeş

Yorum

• Kap gelsin artik Soner ve Alperin gidisini kutlamak istiyorum
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ya beni taşlamayında ben gürayı hiç sempatik ne bileyim bizde severek oynayacak biri gibi görmüyorum nedense. Hangi takımlı bu arkadaş?
                                Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X