Bizim orta sahaya mutlaka kaliteli bir oyuncu almamiz lazim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim orta sahaya mutlaka kaliteli bir oyuncu almamiz lazim
ndiaye gelmez artik , kayseriden bissevar aradigimiz ortasahaBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer okay aytac var diyorlardir ben sanmiyorum artik biri gelecegine ,aslinda kayserisporda bisesvar diye bir oyuncu var tam bizlik suan
ndiaye gelmez artik , kayseriden bissevar aradigimiz ortasahakayseri mi kahkaha attım iyi espiriydi
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş nokta transferler yapıyor gerçekten...
yoksa yanlış transferleri çok. motta, milosevic,sezer,franco,serdar,ömer,eneramo gibi oyuncular berbat birçok oyuncu da ortalama düzeyde
bjk ye level atlatan töre,oğuzhan,bemba,gomez,hutkinson oldu
tabi en önemlisi bir proje takımı ve td si oluşturdular
biz de buna benzer bişeyler yapacağız büyük ihtimal
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbianin bonservis bedelinin soylenenden cok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ersana bile 5 milyon veriyordular. Eğer 7-8 gibi ya da daha fazla bir bedel kap tan aciklanirsa kaliteli bir orta saha transferi yapmadiklari için ciddi anlamda eleştiri alır yönetim.Bence elestirmek icin sure gerekir...
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence elestirmek icin sure gerekir...
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri mi kahkaha attım iyi espiriydi
(Kayseri) tanimiyormusun bu sehiri ?? anlamadimBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReyiz son durum nedir ?
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(Kayseri) tanimiyormusun bu sehiri ?? anlamadimKayseriden futbolcu almamak lazım, ordan gelen yaramıyor genelde.
Yorum
-
Giray Hoca Trabzonspor'da beni istemeyen birkaç genç yönetici var derken muhtemelen Nevzat Aydın'ı kastediyor. Taraftar ve camia zaten dört gözle kendisini bekliyordu. Siz sözleşmesi biten Güray'a 2.75 milyon bonservis ödediğimizi, Bosingwa'nın da 1.5 - 2 senedir top oynamadığını söylerseniz hangi taraftar sizi ister?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum