Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim orta sahaya mutlaka kaliteli bir oyuncu almamiz lazim

Yorum

• akhisari yendikten sonra rakibimiz amedsipor olabilirmi ??
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim orta sahaya mutlaka kaliteli bir oyuncu almamiz lazim
        Özer okay aytac var diyorlardir ben sanmiyorum artik biri gelecegine ,aslinda kayserisporda bisesvar diye bir oyuncu var tam bizlik suan

ndiaye gelmez artik , kayseriden bissevar aradigimiz ortasaha
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özer okay aytac var diyorlardir ben sanmiyorum artik biri gelecegine ,aslinda kayserisporda bisesvar diye bir oyuncu var tam bizlik suan

ndiaye gelmez artik , kayseriden bissevar aradigimiz ortasaha
          kayseri mi kahkaha attım iyi espiriydi

Yorum

• Mbianin bonservis bedelinin soylenenden cok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ersana bile 5 milyon veriyordular. Eğer 7-8 gibi ya da daha fazla bir bedel kap tan aciklanirsa kaliteli bir orta saha transferi yapmadiklari için ciddi anlamda eleştiri alır yönetim.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş nokta transferler yapıyor gerçekten...
              net transferleri var sadece

yoksa yanlış transferleri çok. motta, milosevic,sezer,franco,serdar,ömer,eneramo gibi oyuncular berbat birçok oyuncu da ortalama düzeyde

bjk ye level atlatan töre,oğuzhan,bemba,gomez,hutkinson oldu

tabi en önemlisi bir proje takımı ve td si oluşturdular

biz de buna benzer bişeyler yapacağız büyük ihtimal

Yorum

• Eto'o dağıttığı paslar yeter be keşke bizde olsa

Yorum

• Konu dışına çıkmayalım lütfen

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mbianin bonservis bedelinin soylenenden cok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ersana bile 5 milyon veriyordular. Eğer 7-8 gibi ya da daha fazla bir bedel kap tan aciklanirsa kaliteli bir orta saha transferi yapmadiklari için ciddi anlamda eleştiri alır yönetim.
                    Bence elestirmek icin sure gerekir...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence elestirmek icin sure gerekir...
                      Reyiz son durum nedir ?
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Konya tribünleri dolu ve coşkulu avni akerde böyle atmosfrrde maç izlemeyi özledik..Yeni stadyumda kesinlikle kombine organizasyonu yapılmalı...
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kayseri mi kahkaha attım iyi espiriydi

(Kayseri) tanimiyormusun bu sehiri ?? anlamadim
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Reyiz son durum nedir ?
                            Bugun kesinlikle bilgi verilmiyor...zaten cok yogunlar transfer olacak ama eldekiler aikinti cikartiyor mbianin parasini cok fazla transfere aktarmak istemiyolar...direk borclarda kullanilacak.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              (Kayseri) tanimiyormusun bu sehiri ?? anlamadim
                              Yok ondan değil de kayseriden halen futbolcu almaktan bahsedince dalga geçiyorsun sandım Kayseriden futbolcu almamak lazım, ordan gelen yaramıyor genelde.

Yorum

• Giray Hoca Trabzonspor'da beni istemeyen birkaç genç yönetici var derken muhtemelen Nevzat Aydın'ı kastediyor. Taraftar ve camia zaten dört gözle kendisini bekliyordu. Siz sözleşmesi biten Güray'a 2.75 milyon bonservis ödediğimizi, Bosingwa'nın da 1.5 - 2 senedir top oynamadığını söylerseniz hangi taraftar sizi ister?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X