Bosingwa oynayabilecek duruma geldi mi ki ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosingwa yı bilmiyorum bu kadar uzun zaman sonra nasıl oynar olmadı antrenör olsun ama medjani kesin gelsin en azından şoyle 1 sene idare eder stoper veya libero olarak. ben ikisi diye işaretledim
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten kilit adamlar Soner ve Sefa. Kimse Musa, Alper ve Fatih'i istemiyor. Onun haricinde zaten gönderilecek çok fazla oyuncu yok.
Bonservis paralarının peşin verildiği falan da yok. Kulüp bilançosunu incelersen verdiğimiz aldığımız bonservislerde hepsi taksitli alınır. Zaten çoğu kulüpte öyle. Ancak Burak Yılmaz gibi sözleşmesinde peşin 5 milyon euro maddesi koyarsan, alan kulüp mecburen onu peşin ödemek durumunda kalır. Antep'in aldığı Habibou da kiralık zaten Muhammet'in parasıyla ilgisi yok.
Muhammet Cardozo'yu kesip bu takımın 1.forveti olabilir ama tek başına Muhammet'le şampiyonluk mücadelesi veremezsin. BJK Mustafa Pektemek'e 4 milyon euro bonservis öderken 1.forveti diye almadı. İstanbul takımlarıyla kıyaslamamak ifadesi kesinlikle doğru. BJK'nin sponsorluk gelirleri bizim 4 katımız üstüne stad gelirleriyle ara iyice açılacak ama ne yazık ki Atay Aktuğ döneminde yapılan maaş artışları gelen başarıyla birlikte Sadri Şener ve akabinde başarısızlığa rağmen Hacıosmanoğlu döneminde de devam etti. Bu saatten sonra yeni transfer edilecek oyuncuların maaşlarını ve bonservislerini bir anda düşürmek çok kolay iş değil. Sezon başında BJK'nin maaş yükü bizden daha azdı ama buna karşılık ilk yarıyı 17 puan önümüzde kapattılar. Yani çok para veren başarılı olacak diye bir kavram sözkonusu değil...
Peşin verildi demedim dikkat edersen. Elbette taksit yapmışlardır ama sonuçta vereceğin rakam bellidir, giderin yani kasandan çıkacak para bellidir... Bir miktar peşin ödemede yaptık ki yeni golcüyü getirdiler, borç batağındaki kulüp kolay kolay transfer yapamaz. Habiobu yu bizim verdiğimiz parayla getirmişlerdir. Kiralık olabilir ama bu adamda bedavaya gelmemiştir.
Şampiyonluk mücadelesi için zaten önce sistemi oturtmalıyız oraya gelene kadar çok yolumuz var. Önce şu kupayı alıp moral ve özgüven kazanmalıyız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFull sallıyor dediginiz YKO sabah Mbiaya Valencia Sevilla ve Cinden talip var demişti. 1 saat sonra Fotomaç yayınladı.
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFull sallıyor dediginiz YKO sabah Mbiaya Valencia Sevilla ve Cinden talip var demişti. 1 saat sonra Fotomaç yayınladı.
Yorum
Yorum