Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güray'ın sene başından beri 4 maçını izledim
    Trabzonspor'a katkı sağlayacak bir oyuncu değil

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son 162...

Dayan Trabzon!
      Adamda tam stoper tipi var
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşlerden hiç kimseyle ilgilenemedim bugün hocam, ne olmuş?
        [MENTION=28114]İsmail SARAL[/MENTION] kardeşimiz Muhammet Demir hakkında gelişme var mı demişti de, Muhammet Demir dendiğinde aklıma geliyorsun
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• estaban : 550.000 euro
          douglas : 1.550.000 euro
          alper uludağ : 440.000 euro
          musa nizam : 448.000 euro
          ishak doğan : 500.000 euro
          soner aydoğdu : 750.000 euro
          fatih atik : 400.000 euro
          sefa yılmaz : 1.100.000 euro
          deniz yılmaz : 700.000 euro

Arkadaşlar ciddi sorun burada..Bu adamların takıma katkıları 0. Benim için EN BÜYÜK transfer,en büyük proje bu adamları takımdan uzaklaştırmaktır.
          bu adamların maaşlarından kurtulmak demek : 6.5 milyon euro.yani yaklaşık 21 MİLYON TL.
          makul bir miktarda bonservis bedeli aldığımızı düşünün..Takım net olarak rahata kavuşur.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            estaban : 550.000 euro

Arkadaşlar ciddi sorun burada..Bu adamların takıma katkıları 0. Benim için EN BÜYÜK transfer,en büyük proje bu adamları takımdan uzaklaştırmaktır.
            bu adamların maaşlarından kurtulmak demek : 6.5 milyon euro.yani yaklaşık 21 MİLYON TL.
            makul bir miktarda bonservis bedeli aldığımızı düşünün..Takım net olarak rahata kavuşur.
            Katılıyorum. Her zaman öncelik takıma katkısı 0 olan oyunculardan kurtulmak olmalı.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamda tam stoper tipi var
              Orası öyle müthiş

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Katılıyorum. Her zaman öncelik takıma katkısı 0 olan oyunculardan kurtulmak olmalı.
                aynen öyle..resmen koca bir yük bunlar bizim için. peki bu futbolcuların bu sezon bize katkıları ne ? onlar olmadan ne kaybederiz ? kaç dakika süre almışlar ?
                sefa oynayacağına abdülkadir oynasın yenilelim,kabulumdur.
                tabi ki,kurtulmak kolay değil.adamlar kariyer yerine yatarak para kazanmayı seçmişler.ama çözüm bulunmalı. ve şuan için yoğunlaşılacak tek konu bu olmalı.inanın şuan teknik direktörden de transferden de benim için daha önemli bu.

Yorum

• Sefa dönmüş mü Umre'den? Gitmişken bir arap kulüp bulamamış mı?
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sefa :-/ O parayı gördükçe çıldırıyorum. 3.5 m euro bonservis (menajere yedirilen para da vardır muhakkak) ve arkadaşın yazdığı malum maaşı. Kulüp tarihinin en büyük kazıklarından biri.
                    Gerçekten şu herifleri postaladığımız anda net ferahlama gelecektir.
                    En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 23:39.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İçi gidiyor insanın bu kadar çöpe ne kadar para gidiyor bee..
                      Bunların hepsi gitmedikce başarı da gelmez..

Yorum

• yıldız oyuncu merakımızdan vazgeçmemiz lazım

iho bu merakından ve hırsından takımı batırdı

bosi,malouda,mbia,cardoz,ndoye,constant gibi oyuncular bizim için lüks

bir daha da böyle birşey yapılmamalı

savaşan ve yıldızı parlamamış oyuncular lazım bize

2 milyon euro maaş kesinlikle verilmemeli ama sözleşmeler güzel yapılmalı. parlattıımız oyuncuları bedava göndermemeliyiz

alt yapı oyuncularımıza iyi eğitim vermeliyiz. ve 1461 i iyi kullanmalıyız

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          estaban : 550.000 euro

douglas yine öyle,böyle oynadı.douglası çıkarınca bu sezon bütün maçlarda aldıkları toplam süre yaklaşık 2.000 dakika.
                          örnek vermek adına söylüyorum mbia tek başına yaklaşık 1.700 dakika süre almış.

Yorum

• tekrar tekrar okudugum icin bir konuya deginmek zorundayim

isabetli orta yapamiyormus takimdaki topcular...kardesim sen en iyi zamanindaki beckham'i getirsen birsey degismezki...ne ileride baski kurup cogalabiliyoruz nede hizli ataga cikabiliyoruz...rakip her sefer 7-8 kisi ile ceza sahasi icinde veya etrafinda, bize ise cardozo, özer, birazda aytac zaman zaman ceza sahasina giriyor...rakip ceza sahasi icinde 3 kisi ile ne yapabilirsinki kontra atak yapmadiktan sonra? hic bir sey olmaz...sorun orta atmak falan degil...bu takimda cift yönlü oynayabilen 8-9 kisi olmasi gerekiyor, dinamik, atletik, teknik oyuncular olmasi gerekiyor, sistemimiz yok, olsa bile sisteme göre uygun topcular yok...tek okudugumu orta atabilen kimse yok...tekrar diyorum her iki kanatta beckham gibi orta acabilen topcu olsa bile hic bir seyi degistirmez bu
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Mesela Uğurcan yedek kalmasın istendi, 1461'e gönderildi Eyvallah. Ama bunun kupa maçı da var ? Koy arada sırada kupa maçlarında oynasın çocuk işte. Deneyim edinsin. Takımla uyuşsun. İdmana çıksın...

Gönder Esteban'ı, kurtul maliyetinden. Çok mu zor ?
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bir elestrimde yeni yonetime olacak. Tamam kardesim enkaz devraldiniz kabul gemi her taraftan su aliyor ona da kabul.lakin goreve talip olmadan once bu sorunlari zati biliyordunuz.ona gore kisa orta ve uzun vadeli planlariniz nerde.herseyden once bu camiayi ayaga kaldiracak gerek takima gerek yonetime karsi tekrar heyecan ve umut tohumlarini ekecek en onemli olmazsa olmaz etken sportif basaridir. Lucescuyla gorustunuz diyelim adamin kontrati devam ediyor ustelik size soz vermemis nerde b planiniz c planiniz.takimda aksayan bir cok bolge var tespit etmisssiniz o belli peki nerde o bolgelere ilac olacak alinacak yerli yada yabanci transfer listeniz. Takimdaki oyuncularin maaslarini dusurmek basari degildir.asil basari ise yaramayan tum oyunculari bir sekilde ikna ederek takimdan uzaklastirmak kulubu bu yukten kurtarmaktir. Ikinci yari basladi hala tik yok.birtek muhammet ve guray gundemde.onlari da siki pazarlik sureciyle kulupleri ikna olursa alacagiz ya ds alamayacagiz.kulupleri hayir derse olumsuz sonuclanirsa alternatif isim varmi bence yok. Arti kurtarici olarak bu isimleri goremeyiz.sadece mevcut kadroda o kadar bos isim varki bu isimlere bile razi oluyoz haliyle.ikinci yariya yenilgiyle basladik simdiden camianin uzerindeki hava negatife donmeye basladi yeni yonetime karsi.evet ikinci yari basladi transfer doneminin kapanmasina az kaldi lakin hala ne hoca alabildik ne transfer yapabildik ne de fuzuli oyunculari gonderebildik...... ha birde 1461 trabzonu umarim gercek bir altyapi kulubune cevirmeyi basarirsiniz.
                                En son ensarusta tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 23:57.

Yorum

Çalışıyor...
                                X