İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Cardozo'nun tartışılmasını doğru bulmuyorum.
2010-2011 sezonundaki o müthiş hücum yapan takımda "Oscar Cardozo" yu hayal edebiliyor musunuz?
B[/B]
Umut'un yüksek pres gücü jajan'nın ve burağın savunma zaaflarını kapatıyordu . Savunması olmayan jaja ,yattara ve burağa bir de ileri uçta cardozo 'da eklense umut'lu takım kadar verimli olamayabilirdi benim görüşüm .
Ama dediğim gibi bu sadece bir öngörü. Aksi de olabilirdi. Çoğu kişi umut'un kaçırdığı gollerin çoğunu cardozo affetmez , o zaman da açıkara şampiyon olurduk diyebilir. Ama takım savunması anlamında ne getirir ne götürürdüyü de iyi düşünmek gerekir burda///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela umut'un yerinde cardozo'nun olduğu bir takım belki de o kadar puan alamayabilirdi . Bunu öngermek çok zor. Çünkü umut,jaja,burak üçlüsü birbirlerini tamamlayan bir üçlüydü.
Umut'un yüksek pres gücü jajan'nın ve burağın savunma zaaflarını kapatıyordu . Savunması olmayan jaja ,yattara ve burağa bir de ileri uçta cardozo 'da eklense umut'lu takım kadar verimli olamayabilirdi benim görüşüm .
Ama dediğim gibi bu sadece bir öngörü. Aksi de olabilirdi. Çoğu kişi umut'un kaçırdığı gollerin çoğunu cardozo affetmez , o zaman da açıkara şampiyon olurduk diyebilir. Ama takım savunması anlamında ne getirir ne götürürdüyü de iyi düşünmek gerekir burdaTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM'bia mı Ndiaye'mi deseler bir dakika düşünmeden Ndiaye derim. Adam hem defansif, hem ofansif bakımdan ateş ediyor. Bizimki ise ligin ilk iki maçından beri kayıplarda. Ücretleri de cabası.
....................Aytaç.......Okay.............
..........................Ndiaye.................. ..
...........................Aytaç.................. ....
.....................Ekici......Ndiaye............ ..
Eğer yönetimimiz planlı programlı şekilde hareket edip gerek yurtiçi gerekse yurtdışında gerekli izlemeleri yaparsa ucuz hırslı genç isimler alınıp ekonomik ve tam anlamıyla takım olan bir takım kurulabilir.
Bana göre ederi bulundğunda satılmayacak oyuncu yoktur.Yeter ki oyuncuyu satarken yerine alınacak oyuncu belirlensin ve transfer edilsin.
Örneğin biz Mehmet Ekici'yi 1 milyon euroya aldık ve yıllık 1.4 milyon euro veriyoruz.
Bence Mehmet Ekici'ye 3.5 milyon euronun üzerinde teklif gelirse satılabilir.Yerinede sözleşmesi 2016 haziran ayında bitecek Oscar Scarione alınabilir ve yıllık ücret olarak en fazla 1 milyon verilebilir.
(Mehmet Ekici ve Oscar Scarione yi tamamen örnek için yazdım isimler önemli değil savunduğum bu sistem sadece)
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şekilde düşünüyorum.Futbolda başarılı olmak için önce iyi takım olmak gerekiyor.Dnipro örneği daha çok yeni.Hele hele pahalı uyumsuz oyuncular ile takım olunamadığını 2 yıldır zaten görüyoruz.Ve avrupada üst düzey liglerde oynamış artık yaşlı denebiecek oyuncular çoğu zaman Trabzon'a ve Trabzonspor'a uyum sağlayamıyor.He ucuz genç oyuncuda uyum sağlamayabilir ama bu oyuncuları göndermek için büyük bedeller ödemek zorunda kalmayız.Örneğin Özkan Sümer Brezilyadan 200 bin dolar toplam bedelle 4 oyuncu almıştı.2 tanesi tutmamıştı ama Aurelio ve Da Silva gerçekten iyiydi.
Eğer yönetimimiz planlı programlı şekilde hareket edip gerek yurtiçi gerekse yurtdışında gerekli izlemeleri yaparsa ucuz hırslı genç isimler alınıp ekonomik ve tam anlamıyla takım olan bir takım kurulabilir.
Bana göre ederi bulundğunda satılmayacak oyuncu yoktur.Yeter ki oyuncuyu satarken yerine alınacak oyuncu belirlensin ve transfer edilsin.
Örneğin biz Mehmet Ekici'yi 1 milyon euroya aldık ve yıllık 1.4 milyon euro veriyoruz.
Bence Mehmet Ekici'ye 3.5 milyon euronun üzerinde teklif gelirse satılabilir.Yerinede sözleşmesi 2016 haziran ayında bitecek Oscar Scarione alınabilir ve yıllık ücret olarak en fazla 1 milyon verilebilir.
(Mehmet Ekici ve Oscar Scarione yi tamamen örnek için yazdım isimler önemli değil savunduğum bu sistem sadece)Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeş demediğimize dua etsinler. Trilyonları götürürken son derece başarılılar ancak sahada bu taraftarı çileden çıkarmada üzerlerine yok. Çok da saygıyı hakettiklerini düşünmüyorum bir çoğunun.
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın çöplerin bile geri dönüşüm ihtimali var ama bunların yok.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başkana yakın bir hesap gözünüz aydın
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana yakın bir hesap gözünüz aydın.
Yorum
Yorum