Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zencilerden uzak durmak lazım
    Lazio'da da genç takımda oynayan bir Afrikalı vardı acayip yaşlı gözüküyordu o ne oldu acaba ?
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Al bitane zenci 19 yaşında forvet maliyeti taş çatlasın 1 milyon euro olur
      Çok mu zor bulmak anlamıyorum
      yeni etoo- saviour godwin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Avrupa' nın hemen her takımında siyahi (Afrika asıllı) bir forvet var. Peki kaç tanesi gol krallığı yaşamış tarih boyunca ? Her ligde 5 senede 1 ya çıkar ya çıkmaz. Neden ? Çünkü siyahilerde istikrar yok. Süper lig tarihi boyunca 1 isim var. Arıza Makukula. O da 17 gibi düşük bir rakam ile kral olabilmiş. Ddmem o ki; Eto' o, Drogba, Yattara gibi istisna, özel oyuncular hariç, siyahi topçular fayda sağlamaz pek. Zaten başarılı olsalar Dünya Kupası' nda başarıları olurlardı. Bildiğim kadarıyla yarı final bile oynayan bir afrika ülkesi yok. Hele bizim gibi siyahi forvetlerden yıllardır çekmiş bir takımın taraftarı hala akıllanmamış ne yazıkki.

Ligde en çok istediğim oyuncuların başında Ndiaye geliyor. Futboluna bakarsak mutlaka transfer edilmeli ama yinede bu yüzden içimde şüpheler yok değil.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Trabzonspor’un ısrarla istediği Muhammet Demir konusunda dün ilginç gelişmeler yaşandı. İhlas Haber Ajansı’nın geçtiği haber kısa sürede tüm Türkiye’de yazılı ve görsel basında hızlı bir şekilde yayıldı. Trabzonspor’un Muhammet Demir’i sezon sonuna kadar kiraladığı iddia edilen haberin gazetemiz spor servisinin ulaştığı bilgiler doğrultusunda gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ile telefon görüşmesi gerçekleştiren gazetemiz spor müdürü Ali Budak bu oyuncu ile ilgili beklemede olduklarını ve kiralama gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi.

YüZDE ELLi DEMiŞTi ŞiMDi %75

Daha önce gazetemize yaptığı açıklamada transferin yüzde 50 olduğunu ve henüz olup olmayacağının netleşmediğini söyleyen Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın bu kez bu oyununun bordo-mavili formayı giymesinin an meselesi olduğunu ve iki kulüp arasında yapılan görüşmelerde büyük yol katettiklerini söyledi. Muhammet Demir’i kiralamak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyleyen Büyükaydın; “ Gaziantepspor Kulübü ile fiyat konusunda pazarlığımız sürüyor. Şon 1 haftalık süreçte baya yol katettik ve yüzde 50’lik olası ihtimalı %75’lere kadar getirdik. Ufak tefek pürüzler var ve bunlarda aşılacak problemler diye düşünüyorum. İnşallah her iki kulüp açısındanda hayırlı bir karar verilir

KiRALIK SÖZ KONUSU DEĞİL

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl golcü oyuncuyu kiralık verme gibi bir düşüncelerinin olmadığını ve istenilen rakam verilmediği takdirde Muhammet’i satmayıda düşünmediklerini söyledi. Trabzonspor’un yanı sıra bir kaç kulübünde oyuncuyu kadroya katmak istediğini belirten Kızıl; “ Önümüzdeki günlerde ne olur ne olmaz bilinmez. Ancak bizim bedavaya verecek oyuncumuz yok” dedi.

http://gaziantepgunes.com/haberdetay1/50038/haber (Gaziantep Yerel Gazetesi )
          .

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avrupa' nın hemen her takımında siyahi (Afrika asıllı) bir forvet var. Peki kaç tanesi gol krallığı yaşamış tarih boyunca ? Her ligde 5 senede 1 ya çıkar ya çıkmaz. Neden ? Çünkü siyahilerde istikrar yok. Süper lig tarihi boyunca 1 isim var. Arıza Makukula. O da 17 gibi düşük bir rakam ile kral olabilmiş. Ddmem o ki; Eto' o, Drogba, Yattara gibi istisna, özel oyuncular hariç, siyahi topçular fayda sağlamaz pek. Zaten başarılı olsalar Dünya Kupası' nda başarıları olurlardı. Bildiğim kadarıyla yarı final bile oynayan bir afrika ülkesi yok. Hele bizim gibi siyahi forvetlerden yıllardır çekmiş bir takımın taraftarı hala akıllanmamış ne yazıkki.

Ligde en çok istediğim oyuncuların başında Ndiaye geliyor. Futboluna bakarsak mutlaka transfer edilmeli ama yinede bu yüzden içimde şüpheler yok değil.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            hala mi ayni konu? rengine bakip bu olmaz diyerek tembellik yapacagina oyuncunun butun maclarini izlersin, arastirma yaparsin. ne kadar eksigi var ogrenirsin. renkleri ayni diye butun oyunculari gommezsin. hadi senin dedigin gibi olsun diyelim bundan en son sikayet etmesi gereken ulke turkiye.biz de yari finalden yari finale gezmiyoruz.istikrar krali, disiplin asigi bir ulke degiliz.

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadi önce Muhammet hakkında
              '' Bir tane Muhammet varken ikincisine gerek yok dedi''
              Sonra transfer gerçekleşebilir büyük ihtimal olacağını söyledi
              Benim burdan çıkardığım Demir transferini yönetim yapıyor
              Sadi hocanın bu transfer konusunda bir isteği yok
              Sadi Hocaya kalsa Marin gibi çok topçum var, gönderin gitsin diyecek.
              Şükür ki ona sormuyorlar.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hala mi ayni konu? rengine bakip bu olmaz diyerek tembellik yapacagina oyuncunun butun maclarini izlersin, arastirma yaparsin. ne kadar eksigi var ogrenirsin. renkleri ayni diye butun oyunculari gommezsin. hadi senin dedigin gibi olsun diyelim bundan en son sikayet etmesi gereken ulke turkiye.biz de yari finalden yari finale gezmiyoruz.istikrar krali, disiplin asigi bir ulke degiliz.
                Geneli öyle ama. Samanlıkta iğne arayacak vaktimiz yok.

Ayrıca Türkiye ile karşılaştırman tuhaf olmuş. Komple Afrika dedim. Nijerya yada Gana demedim.

Daha önce de yaşadık bu tartışmayı. Sebepsiz yere ırkçılığa çekmiştin olayı. Siyahilerin geneli istikrarsız ve disiplinsiz, Arapların geneli tembel, Türklere de illa örnek verecek olursak profesonellikten uzak (acemi - vizyonsuz) diyebiliriz. Bunda kötü bir anlam aramaya çalışmak kötü niyet olur.

Yorum

• Golcü ve sol bek kadar ya yedekleme yada direk 11 için stoper şart.

Sene sonu transfer yasağı gelecek büyük ihtimal. Şöyle Liness gibi hatta fiyat olarak ondan daha ekonomik bir iskandinavyalı bulabilsek göbeğe...

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geneli öyle ama. Samanlıkta iğne arayacak vaktimiz yok.

Ayrıca Türkiye ile karşılaştırman tuhaf olmuş. Komple Afrika dedim. Nijerya yada Gana demedim.

Daha önce de yaşadık bu tartışmayı. Sebepsiz yere ırkçılığa çekmiştin olayı. Siyahilerin geneli istikrarsız ve disiplinsiz, Arapların geneli tembel, Türklere de illa örnek verecek olursak profesonellikten uzak (acemi - vizyonsuz) diyebiliriz. Bunda kötü bir anlam aramaya çalışmak kötü niyet olur.
                    kusura bakma da irkciligin tanimini yapiyorsun.kotu niyetli olmadigini biliyorum ama bu yanlis dusunce seklinin sonu baska konularda kotu yerlere variyor.futbol hafif bir konu oldugu icin cok sorun etmiyorum.

sen bireysel bir durumu ulke capinda ornek vererek acikliyorsun sonra benim karsilastirmami tuhaf buluyorsun. afrikadan ulke satin almiyoruz,takim basarilari bizi ilgilendirmez. nasil avrupada bir cok siyahi futbolcu oynuyorsa burda da oynar. bunun siyahlikla beyazlikla alakasi yok. gozune carpan futbolcuyu iyi bir arastirmadan gecirerek transfer edeceksin. soyledigim sey bu. genel prosedur bu olmali zaten. brezilya'dan henrique'yi bulup getiren klup icin zenci forvetler fayda saglamiyor diyorsun. niye acaba?

o kadar yanlis seyler soyledin ki nereden duzeltmeye baslayacagimi bilemedim. sandigindan daha hassas bir konu bu. o kadarini soyleyeyim. ayrica disardan da komik duruyor.genellemenin kralini yapiyorsun. soylemini duzelt diyorum sadece. zenci futbolcu almayin diyecegine istikrarsiz oyuncu almayin demek zor bisey degil.

Yorum

Samimi olarak söylüyorum takimda artik zenci görmek istemiyorum. bu adamlarla uyusamiyoruz bir türlü. hatta güney Amerikali da gelmesin bize. bizim sirp ve iskadinav pazarina yönelmemiz lazim.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Allah bu takıma bir daha zenci nasip etmesin
                        not:ırkçı filan değilim zencileride severim ama futbol anlayışları disiplinsiz boşvermişlikleri bizimle hiç uyuşmuyor
                        En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 09:29.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kusura bakma da irkciligin tanimini yapiyorsun.kotu niyetli olmadigini biliyorum ama bu yanlis dusunce seklinin sonu baska konularda kotu yerlere variyor.futbol hafif bir konu oldugu icin cok sorun etmiyorum.

sen bireysel bir durumu ulke capinda ornek vererek acikliyorsun sonra benim karsilastirmami tuhaf buluyorsun. afrikadan ulke satin almiyoruz,takim basarilari bizi ilgilendirmez. nasil avrupada bir cok siyahi futbolcu oynuyorsa burda da oynar. bunun siyahlikla beyazlikla alakasi yok. gozune carpan futbolcuyu iyi bir arastirmadan gecirerek transfer edeceksin. soyledigim sey bu. genel prosedur bu olmali zaten. brezilya'dan henrique'yi bulup getiren klup icin zenci forvetler fayda saglamiyor diyorsun. niye acaba?

o kadar yanlis seyler soyledin ki nereden duzeltmeye baslayacagimi bilemedim. sandigindan daha hassas bir konu bu. o kadarini soyleyeyim. ayrica disardan da komik duruyor.genellemenin kralini yapiyorsun. soylemini duzelt diyorum sadece. zenci futbolcu almayin diyecegine istikrarsiz oyuncu almayin demek zor bisey degil.
                          Siyahi futbolcularının %90' ının istikrarsız ve disiplinsiz oluşu bireysel bir durum evet haklısın. (?) Kalan %10 içinde Afrika' ya gidip 19 yaşında bir genci getirelim (artık istikrar ve disiplin konusunda nasıl bir teste tabi tutacaksak), tutar mı tutar. (?) Kesinlikle bireysel bakmakta fayda var haklısın. (?)

Kusura bakma da senin hassasiyetin yüzünden azcık para ve kadın görünce kafasına göre takılması büyük olasılık olan oyuncu grubunu takımımda istemiyorum şahsen.

Birşey daha söyleyeyim; bu konuda bu kadar hassas olmak ırkçılığı tetikleyen en önemli etmendir asıl. "Aman onlar hassas, laf etmeyelim" diyerek bu ırkı farkında olmadan ayrıştırıyorsunuz.

Trabzon sokaklarında siyahi kardeşlerimi görmek gayet sempatik ve gurur verici geliyor bana. Futboldan bahsediyoruz dediğin gibi.

Bu arada Henrique ne alaka çözemedim ?
                          En son kyodou tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 09:37.

Yorum

• Zenci ,siyahi ,afirkalı her ne ise .... alacaksak Sow gibi bir adam bulalım kimse çıt çıkarıyor mu ?

Güya o pazara açılacağız bir iş yapmaya kalkıyoruz en yeteneksiz adamları nasıl buluyorsak buluyoruz! Gençlerbirliğinin Kona-Kushe-Moshe gibi 3'lüsünü bulsak bizde efsane olur

StopMatchFixing.Com

Yorum

• bizde oynayan afrikalilardan su ana kadar kendini vererek oynayan bir tek Rigobert Song'u hatirliyorum. gerisi hep birer enkaz olarak gönderildiler.

aklima gelmisken bir ara burada Balotelli Trabzonspor'a gelecek diye konusuluyordu )) tövbe estagfurullah
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizde oynayan afrikalilardan su ana kadar kendini vererek oynayan bir tek Rigobert Song'u hatirliyorum. gerisi hep birer enkaz olarak gönderildiler.

aklima gelmisken bir ara burada Balotelli Trabzonspor'a gelecek diye konusuluyordu )) tövbe estagfurullah
                                aynen kesinlikle Yattaranın önünde gelir Song.Profesyonelliğide üst düzeydi tadı damağımızda kaldı resmen aynı Glowacki gibi

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X