Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayin Adminim Müsaitseniz bi Aksamda bana ayirirmisiniz
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onun için de futbolcularımızın başlığı var

ayrıca adminim nedir yav sayın müdürüm der gibi
      valla ne desem bende bilmiyorum yöneticim mi desem acaba sayın adminim

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sayin Adminim Müsaitseniz bi Aksamda bana ayirirmisiniz

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam benimi ima ediyorsun
          ben öyle kiraliyacagima 3. forvet olarak tutmak daha yararli olabilirdi yazmistim
          Yok mesajını görmedim bile. Cevat Kol dalga geçiyordu...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence gereksiz yere agresiflik gösteriyorsun .

bende görüşümü yazdım ama sen beni aşağıladın ayıp ettin.

bak ben sana bişey yazmadım.

dünde litllee finger bana yalaka dedi yedi cezayı.

rehageer de uğraştı oda yedi cezayı ben hiç ağzımı bozmadım.

ama bugün 7can61 bana sen adam değilsin dedi o yemedi cezayı bu durumuda adminlerin adaletine bırakıyorum zaten 7can61 cevapta yazamadı kaçtı.
            hangi lafimn asagaladi seni
            raporlada ceza versinler
            yazdiklarini okuma acisini cekmem daha
            örnekler nerede
            adama camur atmasini biliyorsun
            örneklendirin
            dediginiz lafin arkasinda durun
            böyle konu degiserek olmuyor bu isler
            gir yumlu basligina bak ben elestirdimmi nasil tek tek herseyi ortaya seriyorum
            sizin gibi camur atip bir kenara cekilmiyorum

ve evet
            mesele onursa ekstra bir heycanliyim
            hakli olarak

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok mesajını görmedim bile. Cevat Kol dalga geçiyordu...
            hocam kaale alma o adami
            ne yazdigini kendi bilmiyor
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2015, 19:15.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ne ediyorsunuz?? buralar ıssız

Yorum

• Melo'nun KAP'i dikkatimi cekti.

Profesyonel futbolcularımızdan Felipe Melo De Carvalho'nun transferi konusunda F.C. Internazıonale Milano S.p.A. (Inter) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Inter kulübü Şirketimize 3.700.000 EUR bonservis bedeli ile 2017-2018 sezonu sonuna kadar UEFA şampiyonlar ligi gruplarına katılmaya hak kazandığı her dönem için 500.000 avro bonus ödeyecektir. Ayrıca oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak Şirketimiz tarafından 657.500 EUR ödenecektir.

Melo'yu 3,7 milyon €'ya sattilar ve kendisine 657.500 € fesih bedeli ödenecek. Böylesini ilk defa görüyorum bu ne demek olabilir ?

Yorum

ben sana mac kurtardimi sormadim

1 hatali yedigi gol yüzünden mac kayipettigimizin örnegini koy buraya
                  1 kalecinin ön direge ortayi cikip aldigi örnegi koy buraya

ben avusturya performans merkezlerinde altyapi egitimi aldim bir hastalik yüzünden birakana kadar
                  u14 avusturya sampiyonun kalecisiyim, 1996 yili

bana örnek göster

anlamiyorsan dil uzatma adama
                  Ben sana Onur'un yan toplarda ve topu oyuna sokmada hataları olduğunu söylüyorum. Ve bunları senelerdir düzeltemediğini söylüyorum. O kadar eğitim almışsın hayır böyle bir şey yok diyebiliyor musun?

Bana örnek göster deyip durmuşsun. Benim o kadar vaktim yok. Bütün maçları şimdi analiz edip, Onur burda hata yapmıştı. Al sana demeye. En son yediği yan top bana göre onun hatası. Top, resimde de görüldüğü gibi pekala Onur'un alabileceği bir noktaya düşüyor. Önü açık, çıkıp alabilir.

Sadece onun da değil. Rodellega o topa hareketlenirken mal gibi o alanı boş bırakan Aykut'un da.

Neyse sen o kadar eğitim almışsın ama Onur'un bu kronikleşen hatalarına yok böyle bir şey diyorsan hayde eyvallah. Ben burda boşuna nefes harcamayayım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                  Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

hangi lafimn asagaladi seni
                    raporlada ceza versinler
                    yazdiklarini okuma acisini cekmem daha
                    örnekler nerede
                    adama camur atmasini biliyorsun
                    örneklendirin
                    dediginiz lafin arkasinda durun
                    böyle konu degiserek olmuyor bu isler
                    gir yumlu basligina bak ben elestirdimmi nasil tek tek herseyi ortaya seriyorum
                    sizin gibi camur atip bir kenara cekilmiyorum

ve evet
                    mesele onursa ekstra bir heycanliyim
                    hakli olarak

hocam kaale alma o adami
                    raporlama gibi hareketleri karakterime yakıştıramam renkdaşımı ispiyon etmek bana yakışmaz.çok çok nadir binde bir beni çok sinirlendirirse yaparım ama binde bir.

git akyazı stadının basamakları say dediğin mesaj vardı ama silinmiş demek adminlerde farketmiş aşağıladığını

onuru eleştirmek çamurmu dur. sen deki 3 maçta hatalı gol yemedi ok o zaman ama adil ol.

rabatoçni-bjk-akhisar.

çamurla alaksı yok hatalı işte renkdaş formsuz .ben bunları yazdım.sende öyle bir yazıyorsun ki sanki ben onura berbat kaleci çok kötü kaleci maçı sattı yazmışım gibi laf diyorsun.

aramızdaki fark şu benim için öncelik trabzonspordur ne dedim babam olsa eleştiririm. ama sen de dokunulmaz insanlar var bu çok tehlikeli .
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 01.09.2015, 19:27.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Melo'nun KAP'i dikkatimi cekti.

Profesyonel futbolcularımızdan Felipe Melo De Carvalho'nun transferi konusunda F.C. Internazıonale Milano S.p.A. (Inter) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Inter kulübü Şirketimize 3.700.000 EUR bonservis bedeli ile 2017-2018 sezonu sonuna kadar UEFA şampiyonlar ligi gruplarına katılmaya hak kazandığı her dönem için 500.000 avro bonus ödeyecektir. Ayrıca oyuncuya sözleşme fesih bedeli olarak Şirketimiz tarafından 657.500 EUR ödenecektir.

Melo'yu 3,7 milyon €'ya sattilar ve kendisine 657.500 € fesih bedeli ödenecek. Böylesini ilk defa görüyorum bu ne demek olabilir ?
                      Aslında bonservis bedeli 3.000.000 EUR demek oluyor....

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Melo'nun KAP'i dikkatimi cekti.

gs'den alacaklari vardir giderken bir kismini vermislerdir diger kismini ödemezler
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben sana Onur'un yan toplarda ve topu oyuna sokmada hataları olduğunu söylüyorum. Ve bunları senelerdir düzeltemediğini söylüyorum. O kadar eğitim almışsın hayır böyle bir şey yok diyebiliyor musun?

Bana örnek göster deyip durmuşsun. Benim o kadar vaktim yok. Bütün maçları şimdi analiz edip, Onur burda hata yapmıştı. Al sana demeye. En son yediği yan top bana göre onun hatası. Top, resimde de görüldüğü gibi pekala Onur'un alabileceği bir noktaya düşüyor. Önü açık, çıkıp alabilir.

Sadece onun da değil. Rodellega o topa hareketlenirken mal gibi o alanı boş bırakan Aykut'un da.

Neyse sen o kadar eğitim almışsın ama Onur'un bu kronikleşen hatalarına yok böyle bir şey diyorsan hayde eyvallah. Ben burda boşuna nefes harcamayayım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          o top kafayi vuran adamdan öncede kafaylan alinabilecek seviyede
                          kaleci oraya cikamaz
                          yazdigim gibi cikan kaleci gördüysen örnek ver
                          adami kötülemeye zamanin var ama

onur 2010dan beri 1. sinif kalecilik yapiyor bize
                          kaleciliginin siri teknigi degil
                          dünyanin en hizli kalecisi olmasi
                          33 kms lik cikislari var
                          takimimizda cogu saha oyuncumuzdan hizli onur
                          evet yan toplarda zaafi var
                          ama bizde büyük takimiz
                          cogu yedigimiz atak kontra
                          okadar orta atilmiyor
                          hatasiz kulda yoktur

bire birde bukadar hizli olmasi forvetin bütün hesaplarini alt üst ediyor
                          cepheden sutlarda hizi sayesinde ek adim atabiliyor bunun sayesinde topa daha mekezi ucus yapiyor, buda onura yeni toplarin ek falsolarina reaksiyon zamani taniyor

bu adam 15 milyon avroluk teklifi zamaninda elinin tersinlen itti bu takimda kalmak icin
                          5 sene icinde8-10 hatali yedigi gol var
                          hic biri yüzünden maglup olmadik
                          rabotnickiye sadece elendik, ama yenilmedik

bu adam bulunmaz nimet bu takim icin
                          hem kaleciligi hem karekteri

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gs'den alacaklari vardir giderken bir kismini vermislerdir diger kismini ödemezler
                          bencede
                          kulübe geri kalan hakedisini hibe etmistir
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2015, 19:34.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aykut orayı boşaltsın, Yumlu uzaktan seyretsin Constant yakından seyretsin Onur bütün bunları tahmin edip ışınlansın kurtarsın topu. Bence Onur'a haksızlık olur
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

o top kafayi vuran adamdan öncede kafaylan alinabilecek seviyede
                              kaleci oraya cikamaz
                              yazdigim gibi cikan kaleci gördüysen örnek ver
                              adami kötülemeye zamanin var ama

onur 2010dan beri 1. sinif kalecilik yapiyor bize
                              kaleciliginin siri teknigi degil
                              dünyanin en hizli kalecisi olmasi
                              33 kms lik cikislari var
                              takimimizda cogu saha oyuncumuzdan hizli onur
                              evet yan toplarda zaafi var
                              ama bizde büyük takimiz
                              cogu yedigimiz atak kontra
                              okadar orta atilmiyor
                              hatasiz kulda yoktur

bire birde bukadar hizli olmasi forvetin bütün hesaplarini alt üst ediyor
                              cepheden sutlarda hizi sayesinde ek adim atabiliyor bunun sayesinde topa daha mekezi ucus yapiyor, buda onura yeni toplarin ek falsolarina reaksiyon zamani taniyor

bu adam 15 milyon avroluk teklifi zamaninda elinin tersinlen itti bu takimda kalmak icin
                              5 sene icinde8-10 hatali yedigi gol var
                              hic biri yüzünden maglup olmadik
                              rabotnickiye sadece elendik, ama yenilmedik

bu adam bulunmaz nimet bu takim icin
                              hem kaleciligi hem karekteri

bencede
                              kulübe geri kalan hakedisini hibe etmistir
                              nasıl kontra yaa rabotoçni maçında rakip orta sahdan ortaladı gol oldu

bjk maçında qeresma kornerin ordan vurdu anormal garipbirgol oldu.

akhisar maçında kornerden çıkmadı gömüldü çizgiye gol oldu.

bunların hangisi kontradan yenmiş gol.

Yorum

hocam kaale alma o adami
                                Aldığımdan değil de üzülüyorum. Yerel basın muhalefetten ibaret olmamalı. Geçen Yatabare'nin bizden aldığı ücret konusunda da yanlış haber yaptığını söylemiştim. Dün de başkası aynı soruyu sordu siz 2.1 milyon euro alıyor diyordunuz ama adamın 1 milyon euro aldığı KAP'ta yazıyor diye. O da ne fark eder diye cevap verdi. Arkadaş iyi güzel de o vakit niye 2.1 milyon euro aldığı için hiçbir yere gitmek istemiyor diye haber yapıyorsunuz...

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alacağı olsa yazmaya gerek duymazlar. Sow nasıl satıldığında 1 milyon euro kendine aldıysa Melo'da bir şekilde komisyon aldı. Amrabat'ta GS'ye giderken bonservis ücretinin % 10'unu alır diye sözleşmesinde madde vardı ama GS'ye kıyak yapıp ondan feragat etmişti...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X