Muhammet Demir transferine ben de sıcak bakıyorum. Burada da söylenildiği gibi 4,5 m olmamak kaydıyla ki sanmıyorum o kadar verileceğini.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Beşir ile Burak arasında simaen benzerlik dışında bir bağ yok bana kalırsa.
Hele oyun stilinin gelişim süreci , kariyer adımları bakımından ilgisi yok.
Yorum
-
Trabzonspor'un en büyük transferi ''Faydalanamadığı Futbolcuları'' göndermesi olacaktır.
Listeye bakın, böyle bir şey hiç bir kulüpte yok!
Douglas, Musa, Alper, İshak, Salih, Soner, Fatih, Sefa, Deniz ve Ndoye...
Bu oyunculara ödenen bonservis bedelleri bir kenara, aldıkları maaşlar ve kendilerinden fayda sağlayamamamız ciddi problem!
Neredeyse 9 Milyon Euro, 27 Milyon Lira maaş veriyoruz bu adamlara...
Yazık günah...
Şu temizlik yapılabilirse, o zaman transfer yapmak da bir o kadar kolay olacaktır.
Allah Muharrem USTA ve Ekibinin yardımcısı olsun.
Yorum
-
Cemil İbrahim CANSIZ â€@CiCansiz 23 dk.23 dakika önce
Muhammet Demir için Trabzonspor'a hayırlı olsun denilebilir. İyi transfer.
bu şahıs gaziantep yerel medyadanmış.
Gaziantepspor â€@Gaziantepsporfn 40 dk.40 dakika önce
SON DAKİKA: Prensipte anlaşıldı, Muhammet Demir Trabzonspor'da!
bu da var.En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 16:52.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesir defans arkasina Burak tarzi hızlı kosu yapabilir mi..
Forvet arkasında yüzü kaleye dönük iki ayağı ile oynayabilen serbest adam olarak. Antalya son sezonunda 2005 olması lazım , ligin en iyi genç ofansif orta alan oyuncusuydu.
Önce Tigana kendisini daha temel forvet özellikleriyle oynatmaya kalktı , sağ forvet denedi . Bocaladı , kalıcı olarak tek santrafor oynamaya Yılmaz hoca mı başlatmıştı ? Yani ilk zirveden düşünden sonra gerçekleşiyor hadise. Ne varki fenerin kalabalık rotasyonunda da sağ kanatta bocalayıp duruyor ve tüm özgüvenini kaybediyor...
Bu konuyu neden tanımlama gereği duydum? Yukarıda bahsettiğiniz özelliğin Burağın oyun karakteri olması , bunu oyununun temel tehdit unsuru haline getirmesi işte bundan sonra başlıyor. Yani Trabzonsporda sağ forvet olarak Şenol hocanın taktik tabelasında rakip ceza alanına bindirmesini öğretmesiyle... Sonraki iki sezonda kademe kademe bir santrafor oyuncusu ortaya çıkıyor ve 30 gollü sezonda pik yapıyor.
Muhammet Beşir ise altyapılardan itibaren 9 numara olarak yetiştirilen sahaya sürekli olarak santrafor çıkan pivotluk yapan sırtı dönük oynayan rakip 6 pasta gol vuruşu yapan bir oyuncu olarak büyüdü. Yani gelişim süreçleri çok farklı . Burak 19 yaşında iken Muhammetten çok daha farklı bir futbolcuydu. Muhammet Beşir defans arkasına sarkabilir ve bu gayet doğaldır , çünkü bu adama 13 yaşından beri hocaları bunu öğretiyor.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim iyi diyorsun haklısın da. Burda jaja yi kim tanırdı alınırken. Adamın 8 dakikalık videosu vardi sadece. Kaldi ki biz yada ben alınsın diye demiyorum. Sadece kulaklarına gitmesi yeterli. Bundan sonra yapılacak iş bizim değil Klubü olur.
Alanzinho dediğin adam 2011 senenin de seni 2. Yari şampiyonluğa taşıdı. Attığı kıritik maçlar da ki golleri ile.
Eger bir insan da Kabiliyet varsa onu oynadığı 2 dakika da gösterir.
Üstüme alınmadım sonuçta burasi özgür bi platform herkez istediğini söyleyebilir. Söylediklerinize ve fikrinize saygım var.. Siz de beni yanlış anlamayın..
Iste dedigim gibi ya tutarsa. Jaja tuttu.
Yabanci transferde basari oranimiz yuzde onun altindadir. Buda sistemimizin yanlis oldugunu gosterir.
Bir futbolcu alacaksak en azindan canli olarak 6 ay izlenmeli.
Alanzinho alindiginda messiyi aldigimizi dusunmustum. Ama beklentinin cok ama cok altinda cikti. Yani bir futbolcuyu alacaksak , youtube secme kriterlerimizden birisi olmamali.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 17:07.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
[MENTION=948]SDanışmaz[/MENTION] bunu yazmış 10 dk önce twitterda..
Yorum
-
Mami'nin son yaptığı mukavelede sözleşme fesih bedeli açıkça belirtilmiyorsa, ve sezon sonunu beklerse 800.000 € civarında serbest kalabilir.
Antep'in şayet diğer istanbul kulüpleri pazarlığı kızıştırmadığı sürece , eli zaten çok güçlü değil . Çok ciddi ekonomik sorunları var.
Yine de bizim açık büfeden iki futbolcu verelim , hediyemiz olsun .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 17:10.
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenda simidik okudum fanatik gazetesi diyormus ..61saat yazdi
sanmiyorum umarim öyledir muhammed demir daha 23 yasinda muhammed besir muhammed demir süper ikili olurlar insAllah
kendisi sadece iyi bir yedek olur, esas forvet için yeterli bir forvet değil. sadece bize karşı hırs yapan birisi, çoğu maçta bir varlık gösteremiyor yabancı sınırı olmayan bir ligde gidip rodallega gibi adamlar bulmak varken neden yerlilere bir ton para dökeriz anlamak mümkün değil
Yorum
Yorum