Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anda en fazla 1,5 milyon verirler. Bizde tutmadı ama iyi oyuncu eğer iyi bir performans gösterirse 5-6 milyona satarız rahat.
    Hic sanmıyorum. Adamlar uzerine 2-3 daha katıp Kuzey Avrupa' dan genç yıldız forvet alır o paraya. Sanki dünyada forvet kalmadı.
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ingiltereden bugün 2-3 teklif alan yarin cinden, amerika, hindistanda alir
    Tabi tutarsa...
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ndoye gittiğine göre forvet transferi kesin..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• En azından maaş yükünden kurtuluruz. Belli olmaz iyi oynayıp piyasa yapabilir. Sezon sonuda satılır.
        Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Kiralayan takım ndoye'a yıllık kaç para verecek merak ediyorum
          "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tabi tutarsa...
            okadar tutmasi gerekmez
            sampdorianinda teklifi olmus
            hull, sunderland ve celtic adami bugün istiyorsa , yarinda iyi teklifler gelir

iyi piyasasi oldugunun göstergesi
            warisede kimse vermez o paralari deniliyordu
            verdilermi?
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yazin kocaman bir temizlik bekliyorum. N'Doye, Akbas, Zeki ve Yatabare geri gelecek üstelik kimi bu devre arasi elden cikarabilecegimizde belli degil...

Yorum

• hadi yine iyiyiz akşam akşam iyi haber, kiralık değil tamamen gitmiş 2.2 milyon sterline Hull City ye

L'Hull City conferma tramite il proprio sito ufficiale di aver ceduto Dame N'Doye al Trabzonspor a titolo definitivo. Il club turco ha pagato.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  okadar tutmasi gerekmez
                  sampdorianinda teklifi olmus
                  hull, sunderland ve celtic adami bugün istiyorsa , yarinda iyi teklifler gelir

iyi piyasasi oldugunun göstergesi
                  warisede kimse vermez o paralari deniliyordu
                  verdilermi?
                  Yani verecegim cevabı bile bile niye Waris örneğini verdin anlamıyorum. Waris 23 yaşındaydı. 30 olsa ... satardın.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazin kocaman bir temizlik bekliyorum. N'Doye, Akbas, Zeki ve Yatabare geri gelecek üstelik kimi bu devre arasi elden cikarabilecegimizde belli degil...

55-60 futbolcu oluruz herhalde

her sene alıyoruz çöp oluyor kiralıyoruz sene bittiğinde hepsi geri geliyor bir daha

böyle dönüyor
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Hull City geldiği takım idi.

Bence Everton olabilir. Adamların hali harap. Ligi tanıyan ve geçen sezon Hull City'de iyi işler çıkaran adamı almak isteyeceklerdir.

Ben Everton diyorum ama kim alırsa alsın farketmez. Yeter ki alsın...
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hadi yine iyiyiz akşam akşam iyi haber, kiralık değil tamamen gitmiş 2.2 milyon sterline Hull City ye

http://www.tuttomercatoweb.com/europ...-n-doye-714623
                        bu sığıra 9,5 trilyon mu saymışlar??? hiç sanmıyorum......
                        County of Essex

Yorum

hadi yine iyiyiz akşam akşam iyi haber, kiralık değil tamamen gitmiş 2.2 milyon sterline Hull City ye

Keşke ama sanmıyorum..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazin kocaman bir temizlik bekliyorum. N'Doye, Akbas, Zeki ve Yatabare geri gelecek üstelik kimi bu devre arasi elden cikarabilecegimizde belli degil...
                            yatabare belli olmaz
                            sonuncuyken gittigi takim 15. lige cikti
                            sadece 1gol 1 assistle oynasada 2 mac disi her mac dakika aldi
                            2. 5-6 gol atarsa belki alirlar

son zamanlar cilgin twittera takiliyor
                            mutluymus gibi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Doğruysa baya iyi ama o paranın verileceğini sanmıyorum.

Yorum

• Umarım bizim gözlerimiz dumanlı görmüyordur. Yarına netleşir heralde.
                                En son Erkin tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 22:19.
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Çalışıyor...
                                X