Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ERSUN HOCANIN ISTEDIGI OYUNCUYMUS
    COK IYI UMARIM ALINIR

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erkan Zengin hayatının hatasını yaptı vücut çalışması yaparak.Erkan hantallaştı.Erkan'ın en iyi yanlarıydı çalım atmak seri olmak vücut çalışınca bu meziyetlerinden yararlanamadı sıradan topçu oldu.
      Aynı olay benim arkadaşın başına geldi.Çelimsizdi iyi oynuyordu hızlıydı ne zaman vücut geliştirdi ne hızından eser kaldı ne çabukluğundan.
      Bu kişiden kişiye değişir.. Ronaldo olsun Bale olsun hala yer uçağı..

Yorum

• Visca, bu takımda olumlu izler bırakabilir. O potansiyeli var.

N'Diaye ve Aatıf'ın da takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Tabi transferleri gerçekleşirse...

Yorum

• erkan da ne kası var..gülerler adama...erkandaki kassa ronaldodaki ney...Erkan ne yazikki buraya istemeyerek geldi ve uyum saglayamadi...Bu saatten sonra olmaz zaten..Nasıl volkan şende olmadı ondada olmaz..

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• sosyal medyada akpapo la 2 yıllık sözlesme yapıldığı yazior...Bu transferde tek olumlu olan yıllığınin baya az olmasi...Hiç begenmedim ben onu...stoperde pek sıritmadi ama daha iyisi lazım bize

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Aatıf'ı almış gibi moda girildi yine. Birisi şimdi yalanlar ortalık yatışır yine.Hep aynı şeyler...

Yorum

• Benim anlamadığım bişey var. Biz bu scout ekibini tüm dünyayı izlesinler ve ucuza kaliteli potansiyelli oyuncular alalım diye kurmadık mı? Niye hala gündemde Türkiye içinden oyuncular var? Scout ekibinin getireceği genç oyuncunun ben adını bilmicem kardeşim adı sanı duyulmamış olacak. Yabancı sınırı kalkmış biz hala ülke içinden yabancı bakıyoruz. Dünya futbolcu kaynıyor. Eğer ülke içinden yabancı oyuncuları Ersun hoca istiyorsa ona lafım yok ama scout ekibi gidip başka yerden bulsun oyuncuyu.
                SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok doğru. Erkan daha çok kontratak oynayan takımlarda , hucümda ilk top alan adam olduğu zaman daha başarılı olabiliyor. Basketbolda fastbreak'e çıkan takımdaki guard misali. Mesela ilk devredeki Beşiktaş maçının ikinci yarısında ortanın ortasına geçtiği ve takımı kontratağa kaldırdığı pozisyonlar. Akıllı pas tercihlerinde bulunabiliyor bu durumlarda.

Erkan dan aslında gayet güzel faydalanırdık ama çeşitli sebeplerden ötürü kan uyuşmadı. Bu senenin affı yok ve en önemlisi, maaşı aşırı yüksek. Muhtemelen yeni sezonda kadromuzda olmaz.

Atıf Sivas ta her pozisyonda oynadı, forvet-kanatlar-10 no pozisyonu yani hücumun her yerinde oynayabiliyor. Sivas ın hücum yükü bu adamın sırtındaydı. Ucuza gelecekse kadroda olsun isterim geçiş döneminde faydalı olur ama süper lig de yıllık 1 milyonlu rakamlar, hele hele bizim için çok saçma geliyor. Bitti o devir, taraftarda yavaş yavaş durumun farkına varıyor.

Biz yüksek maaşları yada bonservisleri basarak başarılı olamayız, geçmişte şampiyonluğa oynadığımız dönemler irdelenmeli. Son 15 yılda 3 kere zirveyi son anda kaçırdık 2. olduk, sonuncuda kupayı çaldılar. O kadrolar mütevazı ve doğru planlanmış kadrolardı. İşin ilginç yanı, şampiyonluğu kaçırdıktan sonra Bjk nin yaptığını yapmak yerine her defasında kaosa girip güzelim kadroları dağıttık. Zor buluyoruz ama kolay dağıtıyoruz, 2 transfere şampiyon olacak kadroları dağıttık şimdi Ersun geldi yenisini yapacağız ama ne kadar sürecek bakalım. Gelecek sezon futbol izleyelim sıralamanın önemi yok, ilk 5 olursa süper olur. Atıf gibi oyuncular ucuz olacaksa değerlendirilebilir yoksa büyük paralar dökmeye gerek yok, iyi araştırma yapıp bulup getirsinler...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aatıf'ın bence bu kadar sene Sivas'ta kalması çok ilginç, çoktan fener almış olmalıydı normal şartlarda. Alırsak ben çok beğeniyorum valla.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• resmi açıklamlar gelmeden hiç bit transfere inanmayın yada boş yere eleştiri yapıp takımı ve kendinizi yıpratmayın

Yorum

• Transfer sezonu ne zaman açılıyor ? Bilgisi olan var mı ?
                        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Frankfurt düserse Orta Saha icin Marco Fabian' i düsünebiliriz... Kendisini 3,7 Milyona aldilar, ama dedigim gibi 2.Lige düserlerse 2,5-3' e birakirlar... Marco Fabian kesinlikle Is yapar ve 1-2 Sezon sonra en az aldigimiz Fiyata elden cikarabiliriz... Olmadi kiralayabilirizde Satin alma Opsiyonuyla...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Süper lig' den fazla transfer yapılacağını düşünmüyorum. Daha doğrusu yapılması çokta mantıklı görünmüyor, çünkü elimizde dünyayı gezen bir scout ekibi olmasada futbolcuları izleyip araştıran bir ekip var. Ben daha cok avrupadan sözleşmesi biten oyuncuları alınabilecek en makul fiyatlara alacaklarını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer sezonu ne zaman açılıyor ? Bilgisi olan var mı ?
                              9/10 Haziran olmasi lazim... 19-20 Gün sonra resmi olarak aciliyor 31.08' e kadar
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                9/10 Haziran olmasi lazim... 19-20 Gün sonra resmi olarak aciliyor 31.08' e kadar
                                Teşekkür ederim.
                                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

Yükleniyor...
                                X