Fransa'ya hakim bir arkadaşım/menajer ile görüştüm. Rennes'te M'Bengue'nin takımda kalması istenmiyormuş. Hoca kesin olarak çalışmak istemediğini söylemiş. Maliyeti açısından bizi zorlayacak bir transfere benzemiyor ancak performans olarak ne verir bilmiyorum. Yalnız ciddi şüpheleri var. Ama yine transferdir her şey kumar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
rybus umarım doğrudur.polonyalı futbolcuları severim çok büyük bölümü de bize faydalı oldu.piotr brozek bile bjk maçında efsane gol öncesi topu şişiren adam dı
parayı ön bölüme harcamamız lazım.geri 4 lüyü düşük maliyetli futbolculardan kurmalıyız.belki bir stoperi kalitesi üst düzey seçebiliriz.ama 3 ortasaha kesinlikle üst düzey olmalı orası iskelet o iskelet tutmalı ki üstüne kas geliştirelim.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler, Ersun Yanal LigTv'de yılın gümüş kadrosunda sağ beke Zeki'yi koymuş. Geçmiş olsun. Stoperde kim var tahmin edin..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur Demirok mu ?
Aynen öyle reis. Çok büyük ihtimalle gelecek yıl her ikisi de kadroda olacak.
Yorum
-
Arkadaşlar mali durum ortada, bu vaziyette kadroda görmek istemediğimiz adamlar takımda kalabilir. Unutmamamız gereken şey, başımızda işini bilen bir yönetim ve hoca var. Kadroda kimin olduğu çok da önemli değil, önemli olan oyuncudan verim alabilmek. Zeki, Uğur ve hatta Yumlu bile kalırsa şaşırmayın.En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 23:31.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bonservissiz ve maddi olarak bize uygun Oyuncular: (Feghouli, Topal, Mandanda, Veloso, Caner veyahut GG Tarzi Oyunculari bilerek yazmadim)
Maciej Rybus
Emmanuel Mas
Facundo Roncaglia
Oscar Scarione
Hector Canteros
Daniel Agger
Xandao
Ibrahima Balde
Ahmed Elmohamady
Martin Harnik
Ismail Aissati
Jony
Bastos
Gustavo Cabral
Alvaro Vazquez
Eren Albayrak
Moussa Dembele
Alexandru Chipciu
Djalma Campos
Henri Bedimo
Carl Medjani
Eliseu
Romain Metanire“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Stoper için bonservissiz Gustavo Cabral ve Bastos ikilisini alabiliriz... Sol Bek için yine Arjantinli olan Emmanuel Mas düşünülmeli... Gustavo Cabral yerine Roncaglia da olabilir... Orta Saha içinde Hector Canteros olabilir... Dediğim gibi hepsi bonservissiz...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
Yorum