Biseswar , douglao , aatıf ligden bu 3 ünü almamız lazım yerli olarak da serdar aziz eren derdiyok ahmet ilhan alınabilir diğerleri gereksiz olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
eren derdiyok,ndiaye ve umar.
Bu 3 isim transfer edilse hucum sorunu buyuk oranda cozulur ve bu oyuncuların defansif katkısı ust duzey olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Eger 55milyon TL dogru ise takimdan kimi gonderirsen gonder geriye Kalan butce maksimum 20milyon olur, o da cok zor. Bu nedenle takima alinacak oyuncu sayisi 6'yi bence gecmez. Bu oyunculardan biri ya da ikisi kötü cikarsa, ya da sakatlanirsa ..... Anlayacaginiz durum kötü. Onur ve Mehmet Ekici'de satilirsa sasirmayalim.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Ayrica Turkiye'den oyuncu almak demek, maasi yuksek oyuncu demektir. Yani transferler disaridan az maasli olmali.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren derdiyok,ndiaye ve umar.
Bu 3 isim transfer edilse hucum sorunu buyuk oranda cozulur ve bu oyuncuların defansif katkısı ust duzey olur.
Renkdaş madem geçiş sürecindeyiz ozaman bu üçlüye Eren Albayrak,Oscar Scarione,Edin Visca ve Aatıf Şeyşuyu ekleyelim toplamda bu yedi oyuncuyu gelecek sezon kadroda görelim.Yönetim kadroyu silbaştan yapacak bu adamlar kadro derinliğinde çok faydalı olurlar.
Eren ve Scarione zaten serbestler.Sivas küme düştüğü için için Atıfta sadece takas karşılığında para vermeden alınabilir.Ndiaye,Umar,Visca ve Derdiyok için toplamda takas+5 milyon verirsek hepsini transfer edebiliriz.
Eldeki yerlileri gönderebilmenin tek yolu takas yoksa bu berbat kadroyu başka türlü temizleyemeyiz 7-8 oyuncumuz dışında tüm oyuncular takasla gönderilebilir.
Yorum
-
.............attamah...vukcevic
..visca................................ekici(bunun alternatifi olarak genç bir 10 numara alınsın, güven olmaz)
.............eren.....ndiaye(umar)
attamah yerine başka oyuncu da bulunabilir. ama oyuncu tipi olarak çok koşan mücadeleci bir oyuncu gerekir. ndiaye de çekilebilir oraya çoğu maçta.
bunun dışında türkiye liginden oyuncu almayalım. orkan ve irfan iyi oyuncular ama yatırım yapacak durumda değiliz. visca eren ndiaye tam takımı taşıyacak kapasitede fizik olarak iyi, çok formda ve disiplinli oyuncular. umar ve attamah da genç ve gelecek vadeden fizikleri iyi oyuncular.
gerçi iş pazarlığa gelince en az 5 milyon euro'dan başlar hepsi. çok umutlu değilim açıkçası. bu kadro öyle bir şey beklemeyin kadrosu değil zaten. direk hedefe oynar. bir tanesi alınsa kardır.En son artvints tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 00:17.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş madem geçiş sürecindeyiz ozaman bu üçlüye Eren Albayrak,Oscar Scarione,Edin Visca ve Aatıf Şeyşuyu ekleyelim toplamda bu yedi oyuncuyu gelecek sezon kadroda görelim.Yönetim kadroyu silbaştan yapacak bu adamlar kadro derinliğinde çok faydalı olurlar.
Eren ve Scarione zaten serbestler.Sivas küme düştüğü için için Atıfta sadece takas karşılığında para vermeden alınabilir.Ndiaye,Umar,Visca ve Derdiyok için toplamda takas+5 milyon verirsek hepsini transfer edebiliriz.
Eldeki yerlileri gönderebilmenin tek yolu takas yoksa bu berbat kadroyu başka türlü temizleyemeyiz 7-8 oyuncumuz dışında tüm oyuncular takasla gönderilebilir.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Ustanin işi zor valla
açiklamasindanda bir şey anlamadim siyaset mi yapti
55 me bütçeye inmeden alamayacağiz demesi göndereceğin oyuncularin diretmesine sebep olmayacak mi
sefa şu külüpten başka nerde o parayi alabilir
başkanin bir bildiği vardir elbet ama görecek neler olacak hayirlisi
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren derdiyok,ndiaye ve umar.
Bu 3 isim transfer edilse hucum sorunu buyuk oranda cozulur ve bu oyuncuların defansif katkısı ust duzey olur.
umar ve ndiayenin maaşları pek sorun olmaz ama eren 1.5-1.8m€ arası bir maaş isteyecektir.
10-12 milyon toplam vereceğimiz bonservisten daha fazladır, son açıklamalara göre.
3ü de bize faydalı olur ama maliyetleri ortadayken bu transferler ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.
keşke muhammet demire verilen bonservis erene verilseydi tabii..
edit: kendin de yazmışsın zaten tamamdır
edit2: eren serbest değilEn son Murathan tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 00:24.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş madem geçiş sürecindeyiz ozaman bu üçlüye Eren Albayrak,Oscar Scarione,Edin Visca ve Aatıf Şeyşuyu ekleyelim toplamda bu yedi oyuncuyu gelecek sezon kadroda görelim.Yönetim kadroyu silbaştan yapacak bu adamlar kadro derinliğinde çok faydalı olurlar.
Eldeki yerlileri gönderebilmenin tek yolu takas yoksa bu berbat kadroyu başka türlü temizleyemeyiz 7-8 oyuncumuz dışında tüm oyuncular takasla gönderilebilir.
Bu alınan oyuncular gecis surecinde elimizi kuvvetlendirir.Hatta uyum saglanırsa bize bir supriz bile yasatabilir.
---------------onur-----------------
cavanda-----bastos----kaminski----eren
-------ndiaye-----vukcevic-----------
umar----------scarione----------atıf
----------eren----------------------
ramazan,okay,yusuf,muhammet,ugur,ekici rotasyon oyuncuları olur.
Stoperde baska isimlerde olabilir.Benim aklıma ilk gelen isimler.
6-7 milyona bu kadroyu kurarsın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum