Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    8 numara dediğin Oğuzhan Özyakup gibi olacak.Oğuzhanı iyi izleyin topu alıyor hemen boştaki arkadaşlarına bakıyor boşta arkadaşını bulamazsa dribbling becerisini kullanarak biraz alan katettikten sonra tekrar arkadaşlarına bakıyor ve topu en hızlı şekilde en doğru pozisyonda bulunan arkadaşına çıkarıyor.

8 numaralı oyuncu bencil olmayacak eğer dediğimiz gibi olmazsa yani bencil olursa bütün sistemi bozar.Mehmet Ekici kendine oynayacaksa oyunu yavaşlatıp bireysel işlere girişecekse ilk 11de kendisine yer bulamaz.Ersun Yanalında Ekiciye çok sıcak baktığını sanmıyorum.Ekici gibi oyuncular rotasyon oyuncusu olarak kullanılmalı.

Trabzonsporun iyi bir sistem takımı oluşturabilmesi için bireysel hareket etmeyen,takım için oynayan disiplinli oyunculara ihtiyacı var.
    Ekici nin biraz egoist oynadigini kabul ediyorum ama biraz da takim onu bu duruma mecbur bırakıyor. .Mevcut takimda dripling yeteneği olan Yusuf disinda 1 tane adam yoktu..Ekici calim atıyor pas atacak kosan boşa kaçan 1 tane adam yok bu sefer de topla fazla oynamak zorunda kalıyor. .

Seneye önünde alan acan koşan bir oyuncu grubu ile ayni durumun tekrarlanacagini düşünmüyorum. .Egoistlik yine olacaktir ama toplamda Ekici nin getirisi cok daha fazla olacaktir..

Yorum

• Liverpool güzel gol atmis ..
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Yeni politika sonrası Onur satılmalı diyorum ben. 2.5 milyondan 1.4 milyona düşürdü maaşını. Bu yıllık bile şuan çok bize. Başkan 2 sezon içinde şampiyonluğun çok zor olduğunu söyledi zaten. Kupa için 3-4 sezon daha bekleyecek. Çok şey yaşadı, çok yıprandı. Artık Avrupa'ya gitsin kafasını sadece futbola versin.

Bu arada Q7 mükemmel gol attı. Pardon Sturridge.

Yorum

• Transfer Zamani ne Zaman baslicak ?? ve önümüzdeki sezonun baslangic tarihini bilen yokmu
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni politika sonrası Onur satılmalı diyorum ben. 2.5 milyondan 1.4 milyona düşürdü maaşını. Bu yıllık bile şuan çok bize. Başkan 2 sezon içinde şampiyonluğun çok zor olduğunu söyledi zaten. Kupa için 3-4 sezon daha bekleyecek. Çok şey yaşadı, çok yıprandı. Artık Avrupa'ya gitsin kafasını sadece futbola versin.

Bu arada Q7 mükemmel gol attı. Pardon Sturridge.
            kaça düşürdü kaça 1.4 milyona mı
            şimdi baktım da 3.2den 2.2ye düşürmüş.
            sağlıklı bir yapılanma olacaksa bence de Onur gitmeli.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin söylediğin maç başılarla birlikte. Ben garantiyi yazdım.

Yorum

• Joseph Attamah rotasyon için olabilir.
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekici nin biraz egoist oynadigini kabul ediyorum ama biraz da takim onu bu duruma mecbur bırakıyor. .Mevcut takimda dripling yeteneği olan Yusuf disinda 1 tane adam yoktu..Ekici calim atıyor pas atacak kosan boşa kaçan 1 tane adam yok bu sefer de topla fazla oynamak zorunda kalıyor. .

Seneye önünde alan acan koşan bir oyuncu grubu ile ayni durumun tekrarlanacagini düşünmüyorum. .Egoistlik yine olacaktir ama toplamda Ekici nin getirisi cok daha fazla olacaktir..
                  Valla Ekiciyi aslında beğenen biriyim belki hocanın telkinleriyle takım oyununu daha iyi oynayan bireysel hareket etmeden oynayan bir oyuncu olabilir.

Ekicide beni daha çok korkutan fiziksel açıdan sakatlık riski çok yüksek bir oyuncu olması.Ortasahada temposu yüksek maçlar oynayacağız gerekirse çok sert maçlar olacak Ekiciye güvenip yola nasıl çıkarız adam sakatlanma riskinden dolayı ikili mücadeleye girmekten korkuyo sert oynayan rakipler karşısında oyundan düşüyor.Ekiciyi yine kullanırız ama ona güvenerek sezona giremeyiz dolayısıyla Ekici alternatif olarak düşünülmeli.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin söylediğin maç başılarla birlikte. Ben garantiyi yazdım.
                    ciddi misin
                    vallahi bilmiyordum o kadar düşürdüğünü.
                    helal olsun ne diyeyim, çok şaşırdım

kiralıklar,eldekiler ve olası transferler derken biz bu maaş yükünü nasıl 55mtl'ye çekeceğiz aklım almıyor.
                    inşallah gönderilen futbolcu vardır şimdiden.

liverpool çok net kaçırdı
                    En son Murathan tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 22:30.

Yorum

• Liverpool dehşet kacırıyor
                      (Yazcak baslık bulamadim )

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        50 kişilik kadronun en iyisini yüksek maaş alıyor diye göndermek yapılacak en büyük hatadır.Onur yan toplar ve topu oyuna sokma dışında hem refleks hem de birebirlerde mükemmel bir kalecidir dünyanın en iyi 20 kalecisi arasındadır böyle bir oyuncunun takımdan ayrılması düşünülemez.

Selçuk ve Burak gittikten sonra bir daha ortasaha ve forvet göremedik Onurda giderse yıllarca kaleci ararız Onur kesinlikle gönderilmemeli.Onur ayarında bir kaleciyi 7 milyon eurodan aşağı alamazsın.

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Joseph Attamah rotasyon için olabilir.
                          kardeş ben bu adamı ptt liginde takip ettim şöyle anlatayım suan osmanlıda oynayan rahem lawal im bir tık üstü yani ondan daha hızlı ve esnek alınırsa kendinide geliştirirse iş yapar yaşı daha genç diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            50 kişilik kadronun en iyisini yüksek maaş alıyor diye göndermek yapılacak en büyük hatadır.Onur yan toplar ve topu oyuna sokma dışında hem refleks hem de birebirlerde mükemmel bir kalecidir dünyanın en iyi 20 kalecisi arasındadır böyle bir oyuncunun takımdan ayrılması düşünülemez.

Selçuk ve Burak gittikten sonra bir daha ortasaha ve forvet göremedik Onurda giderse yıllarca kaleci ararız Onur kesinlikle gönderilmemeli.Onur ayarında bir kaleciyi 7 milyon eurodan aşağı alamazsın.
                            haklısınız aslında ben biraz estebanı hesaba katarak söylemiştim ama estebanın son maçtaki performansını unutmuşum büyük ihtimal gönderilir.
                            Onurun gitmesini de sırf maaşından dolayı istemedim ayrıca

Yorum

• kalede onur olsun geri 4 lü mutlaka yabancı olmalı

Yorum

• Visca bir gol daha atmış bugün. Adamın içine burak yılmaz kaçmış

Yorum

Çalışıyor...
                                X