Galiba herkes aynı düşünüyor Beşiktaş'ın feda sezonunu geçireceğiz Samet Aybaba gibi bir teknik direktör gelecek Tolunay Kafkas büyük ihtimalle scout ekibinin önerdiği 4 tane bonservis bedeli 500.000 - 1.000.000 arası oyuncular alınacak 2 tanede bonservis bedeli olmayan veya kiralık (Josue, Nabil Ghilas, Dujiricic, Torje, Scarione, Ibrahima Balde, Damiao vs ) getirilecek ayrıca 1461'den Hasan Batuhan, Abdülkadir Parmak U21'den Yusuf Yazıcı, Ramazan Övüç, Muhammet Beşir kadroda tutulacak ilk 4 hedeflenecek inşallah başarılı oluruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yeşermeden solan ümitlerölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavaş ve Abdülkadir'i 1461'de oyalamaya gerek yok. İkisi de yeteneklerini ispatlamış ve forma şansı bekleyen oyuncular.
1461'e göndermektense Trabzonspor'da antrenmanlarda bile edinecekleri tecrübeler onlara çok şey katacaktır.
Şu Batuhan'ı da allah aşkına yazmayın artık. Denizli maçında saçımı başımı yoldum onun yüzünden. Okay Yokuşlu'dan hiçbir artısı yok, Okay gelişime daha açık.
Yusuf yazıcının ilk macından sonra burada adama demediklerini bırakmadılar.Degerlendirme yaparken biraz daha zamana yaymak gerekir diye dusunuyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba herkes aynı düşünüyor Beşiktaş'ın feda sezonunu geçireceğiz Samet Aybaba gibi bir teknik direktör gelecek Tolunay Kafkas büyük ihtimalle scout ekibinin önerdiği 4 tane bonservis bedeli 500.000 - 1.000.000 arası oyuncular alınacak 2 tanede bonservis bedeli olmayan veya kiralık (Josue, Nabil Ghilas, Dujiricic, Torje, Scarione, Ibrahima Balde, Damiao vs ) getirilecek ayrıca 1461'den Hasan Batuhan, Abdülkadir Parmak U21'den Yusuf Yazıcı, Ramazan Övüç, Muhammet Beşir kadroda tutulacak ilk 4 hedeflenecek inşallah başarılı oluruzALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Buraya bonservissiz 40 tane üst kalite oyuncu yazabilirsiniz. Ki bunu yapan bir sürü arkadaşımız da var halihazırda.. Ancak arkadaşlar lütfen hepsini alabileceğiz gibi davranmayalım. Hepsini alamayacağımız gibi ne kadar çok alırsak o kadar kâr ederiz düşüncesi de çok çok yanlış. Hepsi kalburüstü olan topçular da olsa çoğu birbiriyle aynı sistemin topçusu olamazlar. Her futbolcu kendi yatkınlığı olan sistemde oynayarak yıldızlaşıyor zaten.
Demem o ki, bunca borca rağmen sadece bonservissiz oyuncular alınıp taş gibi takım kurulur durumlarına girmeyelim. Hatta açık konuşayım, eğer borçlar ve UEFA cezası cidden önümüzü tıkarsa ilk 5 yapacak kadro bile beklemeyin derim ben.
Zira bu durumda ekonomisi berbat olan takıma gelecek topçu da bulamazsınız. Misal; N'Diaye gelir mi? Umar gelir mi? Onların bile gelmesi çok düşük ihtimal arkadaşlar..
Ayrıca bunlar için yönetimi suçlamak da doğru değil. ''Öncesinde bu ekonomiyi biliyorlardı, bilerek geldiler!!!'' demek çok yanlış. Biliniyor olsa borsaya bildirmeden geçemezlerdi. Bilinmiyordu ki şuan inceleterek ortaya çıkartıyorlar. Eminim bilseler gelmekte tereddüt dahi ederlerdi.
Bir de şu fakir edebiyatı muhabbeti var. Bunun adı edebiyat vs. olamaz. Bu şeffaflık yada dürüstlük değil midir? Zira Sadri Şener ve İHO zamanında gelen sıkıntılar olduğu söyleniyor ve o adamlar her zaman sorun yok diyen kişilerdi. Demek ki bizden gizlenmesi doğru değil yanlışmış. He diyorsanız ki taraftara yansıtmadan halletsin, biz bilmeyelim vs. o taraftarlık değildir. Ben memnunum bu durumların açık açık konuşulmasından kendi adıma. Şöyle düşüyorum; Öyle bir başkana sahibiz ki taraftarı çok önemsiyor, herşeyi paylaşıyor ve bunca sıkıntıya rağmen ben bırakıp kaçıyorum demiyor. Aksine üstüne gidiyor ve taraftardan destek isteyip bunu düzeltmek için savaşıyor.
Tek bir bildiğim var, yıllardır gelmiş geçmiş başkanların çoğu bu tabloyu görünce anında kaçar giderdi yada daha çok batırırdı..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
.......................onur
..cavanda....bostos...kara......eren
.............ramazan..vukcevic
.....visca............................ekici(yusuf yazıcı)
...............hodzic...umar(ndiaye)
takas için bu klüpler zorlanmalı, tehdit edilmeli gerekirse cumhurbaşkanına gidilmeli. bizim işimize de yarasın, rica etsin. az ve öz transfer yapalım madem. 15 milyon euro toparlanır. önemli olan maaşları ciddi şekilde düşürmek.En son artvints tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 13:58.
Yorum
-
Cok ahlanıp vahlanmaya gerek yok.
onur,esetaban,ugurcan
cavanda,semih
ugur,akakpo
guray
ramazan,yusuf
okay,aytac,batuhan
ekici,abdulkadir parmak,yusuf yazici
muhammet demir
geriye 7 isim kalıyor.Skout ekibi o kadar mac izledikten sonra butceyi zorlamayacak 7 isim alabilir diye dusunuyorum.
mesela kaminski,bastos ve eren her turlu transfer edilebilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam sattığımız oranda bonservis öderiz diye düşünüyorum. 1 kuruş bile fazlasını değil.
ayda 100bin dolarlik 240 ay vadeylen
al sana transfer bütcesi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba herkes aynı düşünüyor Beşiktaş'ın feda sezonunu geçireceğiz Samet Aybaba gibi bir teknik direktör gelecek Tolunay Kafkas büyük ihtimalle scout ekibinin önerdiği 4 tane bonservis bedeli 500.000 - 1.000.000 arası oyuncular alınacak 2 tanede bonservis bedeli olmayan veya kiralık (Josue, Nabil Ghilas, Dujiricic, Torje, Scarione, Ibrahima Balde, Damiao vs ) getirilecek ayrıca 1461'den Hasan Batuhan, Abdülkadir Parmak U21'den Yusuf Yazıcı, Ramazan Övüç, Muhammet Beşir kadroda tutulacak ilk 4 hedeflenecek inşallah başarılı oluruz
Alaattin Hatayoğlu: Rizespor maçında gördük ki alt yapıda gelen sahada koşarak mücadele ederek Trabzonspor ruhunu yaşayarak seyredilebilir.
benim düşündüğümden daha kötü şeyler olacak gelecek sezon başlamadan bitti İHO nasıl rahat uyuyabiliyorsun
Yorum
-
Tolunay Kafkas gelmeli. Yabancıya ayıracak bütçede yok, zamanda yok. Bjk geçiş sürecini Aybaba ile atlattı, bizde Tolunay ile takılalım. İlk 4 e oynatır bizi, belki milyonluk yeteneksizler yerine, ucuza oynayan adamlarla mutlu oluruz. En azından sahada ruh olur, Tolunay döver hepsini.
Çare Tolunay hoca.
Çare öze dönüş.
Sahada fakir futbolcu izlemek istiyorum, yılda 500 bin euro dan fazla kazanan tek kişi Onur olsun, ona 2m feda olsun. Yeni transferler M.Demir ve Güray ı ayrı tutuyorum onlar için yapacak bir şey yok ama 1m euro üzeri alan kim varsa herkes satılsın. Ekici indirim yapsın, yoksa o da satılsın. Sat gitsin sat herkesi sat sat sat sat sat gitsin.
Aureliolar istiyorum, Yattaralar istiyorum, ucuza oynayan hırslı yetenekli özevlatlar istiyorum. Saha kenarında barut fıçısı gibi hoca görmek istiyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum