Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu anda en iyi stoper ikilisi.. Papy'Serdar veya Papy'zambrano ikilisi olur. Sol bek için de Cavanda.nin yuksek konsantrasyon lu versiyonu nu bulursak o zaman harika geri 4.lu olur. Bundan sonra iki kanat elemani lazım. Orta yapmasi bilen adam gecebilen. Orta Saha icin mutlaka bir 8 numara şart.. Mehmet'Natcho ikilisi müthiş olur. Onlarin arkasinda Okay. Aytaç idare eder. Hayırlısı. Muharrem Usta.ya güvenim tam. Gelecek Sene yi iple çekiyorum
    Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam, Mahrez bizde iş yapar mı, en kötü 1461'e kiralarız diyor. Bu nasıl bir trollüktür.
      Mihrez demiş)) Var mi oyle bi adam.
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşeyin analizini yapan arkadaşlardan şike davasıyla ilgili bir analiz bekliyorum.Trabzonspor taraftarının artık sabrı kalmadı gelecek sezonlarla ilgili yüksek kalitede transferler ya da başarıda beklemiyoruz bize hakkımız olan şampiyonluk kupasını getirin.

Mali durum vb. söylentilerle kulübün gelecekte sıradan bir takım olacağını 2-3 yıl büyük beklenti içinde olmamamız gerektiğini söylüyorsunuz taraftar uzun süredir başarıya hasret stada bile kimse gitmiyor bu şekilde devam ederse Akyazıda boş trübünlere oynanır.

Trabzonspor taraftarını mutlu etmek ve tekrar futbola döndürmek istiyorsanız hakkımız olan şampiyonluk kupasını getirin aksi takdirde futboldan soğumuş taraftarı sıradan bir takımı izlemeye ikna edemezsiniz...
        O iş bitmiştir.Kimse sana 5 sene önceki kupayı getirip vermez hala kupa kupa cahili seçtiniz kupanın kulpunu tutamadı kulübüde ipsiz sapsızları doldurdu batırdı defoldu gitti.Kupayı o sezon aldın aldın alamadın geçmiş olsun burda umut simsarları vardı millete masal anlatıp ihoyu seçtiren şimdi bir tanesi ortada yok.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Transfer politikamızın ne olacağı, izlenilen oyuncuların hangi oyun şablonuna göre izlenilip değerlendirildiği, gelecek sezon hangi hedef doğrultusunda oyuncu seçimi yapılacağı konularının mana kazanabilmesi için önce uefa konusunun daha sonra da teknik direktör konusunun netleşmesi lazım.

Bence lucescuvari isimden ziyade direkt lucescuya odaklanmak lazım. lucescuvari isim risktir maceradır, lucescu garantidir güvendir. lucescuvari ismin türkiyeyi ve ligimizi tanıması süreç alır, lucescuda böyle bir sorun olmaz. lucescuvari ismin yıpranması çok daha kolaydır, lucescuyu kolay kolay yiyemezsin, adam istikrarın vücut bulmuş hali. lucescuvari ismin camiaya yaşatacağı ilk duygu merak olur, soru işaretleri olur, lucescu direkt havaya sokar.

dünyada bir tek lucescu mu kaldı diyebilirsiniz. tarzları birbirinden çok farklı olmakla birlikte berdiyev, rudi garcia, sampaoli gibi çok iyi hocalar var ama lucescunun avantajları çok daha fazla. lucescu olmuyorsa ersun yanala gidilmesi taraftarıydım ama belliki o tren kaçtı. geçenlerde fenere göz kırparak zaten kendinden soğuttu.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O iş bitmiştir.Kimse sana 5 sene önceki kupayı getirip vermez hala kupa kupa cahili seçtiniz kupanın kulpunu tutamadı kulübüde ipsiz sapsızları doldurdu batırdı defoldu gitti.Kupayı o sezon aldın aldın alamadın geçmiş olsun burda umut simsarları vardı millete masal anlatıp ihoyu seçtiren şimdi bir tanesi ortada yok.

Öncelikle ben kulüp üyesi değilim oy kullanma gibi bir hakkım yok.Hacıosmanoğlu tarihin en kötü yönetimidir ama siyasetin trabzonspor taraftarını şike konusunda oyalaması için seçtiği onlara göre doğru bir isimdir.Taraftarın gazını alacak sert söylemleri olan bir isim gerekiyordu Hacıyı seçtirdiler.Hacı değilde Usta başkan olsaydı şike konusunda yine aynı şeyler olurdu Ustada siyasete yakın bir isim şike konusunda sesini çıkarabilecek birisi değil.

Hacı transferde tarihi hatalar yaptı Usta olsaydı bunları yapmazdı ve çok daha iyi bir takım olurduk onun dışında yukarıda yazdığım gibi çalınan haklarımızın alınması konusunda Ustada olsaydı hiçbirşey olmazdı.Usta ozaman sesini çıkarmadı daha sonra Hacı gidince ben gelirim diye düşündü.

Ustanın açıklamalarını dinle ancak hikaye anlatıyor şikeyle ilgili kararlara saygı duyacağız gibi hikayeler anlatıyor Akyazıya hastane konusuyla ilgili konuşmuyor.

Vizyon diyor Scout Ekibi diyor bonservis vermeyeceğiz diyor 50.yılda şampiyonluk diyor çok güzel hikayeler bunlar diyorum başka da bişey demiyorum.

Taraftarın uzun süreli sabretmesi gerektiğini söylüyor ulan bizim kadar sabırlı taraftar var mı 28 yıl şampiyon olamadık 2011 de olduk onu da elimizden aldılar bunların hepsi siyasetin kölesi oldu taraftarın futbola dair en küçük bir heyecanı bile kalmadı ortada futbola dair olumlu birşey yok takım yok başarı yok sen çıkmışsın trabzon insanı sabırsız diyorsun hemen başarı istiyor diyorsun taraftar yeterince sabretti artık ne yapacaksanız yapın bizim yerimizde fb,bjk yada gs taraftarı olsaydı görürdünüz ozaman sabır nasıl oluyormuş diye.

Sabrede sabrede son noktaya geldik yeter artık...

Not : Usta yada İhonun destekçisi değilim.
            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 14:14.

Yorum

• 30 sene beklemiş olmamız usta'nın suçu değil. trabzonspor gibi bir takımın şampiyonluk kovalaması için çok dikkatli olması lazım. eğer bütçe yetersizse ona göre davranacak yapacak bir şey yok. hedef transferi bir sonraki sene de yapabilir. önce iskelet oturtmak istemesinde bir sorun yok. sonuçta kimseyi piskolojik olarak tatmin etmek zorunda değil.seçtiği yolun sahada başarılı olamayacağını söyleyemeyiz. belki de çok sıkı bir takım olacak. lucescu veya pahalı bir yıldız şart değil bunun için. sahada ne olduğunu görmek zorundayız. klübün gerçeklerine göre elde edilmiş bir başarı sürdürülebilir olur.biz başarı yakalayalım sorunları biriktirip gelecek yönetime bırakalım iho'ya uygun hareketler. ünal aysal da benzer şeyler yaptı.şampiyonluklar geldi ama klüp men yedi.böyle olmamalı.söz konusu trabzonspor olunca o şampiyonluklar da gelmez battığımızla kalırız.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 14:30.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öncelikle ben kulüp üyesi değilim oy kullanma gibi bir hakkım yok.Hacıosmanoğlu tarihin en kötü yönetimidir ama siyasetin trabzonspor taraftarını şike konusunda oyalaması için seçtiği onlara göre doğru bir isimdir.Taraftarın gazını alacak sert söylemleri olan bir isim gerekiyordu Hacıyı seçtirdiler.Hacı değilde Usta başkan olsaydı şike konusunda yine aynı şeyler olurdu Ustada siyasete yakın bir isim şike konusunda sesini çıkarabilecek birisi değil.

Hacı transferde tarihi hatalar yaptı Usta olsaydı bunları yapmazdı ve çok daha iyi bir takım olurduk onun dışında yukarıda yazdığım gibi çalınan haklarımızın alınması konusunda Ustada olsaydı hiçbirşey olmazdı.Usta ozaman sesini çıkarmadı daha sonra Hacı gidince ben gelirim diye düşündü.

Ustanın açıklamalarını dinle ancak hikaye anlatıyor şikeyle ilgili kararlara saygı duyacağız gibi hikayeler anlatıyor Akyazıya hastane konusuyla ilgili konuşmuyor.

Vizyon diyor Scout Ekibi diyor bonservis vermeyeceğiz diyor 50.yılda şampiyonluk diyor çok güzel hikayeler bunlar diyorum başka da bişey demiyorum.

Taraftarın uzun süreli sabretmesi gerektiğini söylüyor ulan bizim kadar sabırlı taraftar var mı 28 yıl şampiyon olamadık 2011 de olduk onu da elimizden aldılar bunların hepsi siyasetin kölesi oldu taraftarın futbola dair en küçük bir heyecanı bile kalmadı ortada futbola dair olumlu birşey yok takım yok başarı yok sen çıkmışsın trabzon insanı sabırsız diyorsun hemen başarı istiyor diyorsun taraftar yeterince sabretti artık ne yapacaksanız yapın bizim yerimizde fb,bjk yada gs taraftarı olsaydı görürdünüz ozaman sabır nasıl oluyormuş diye.

Sabrede sabrede son noktaya geldik yeter artık...

Not : Usta yada İhonun destekçisi değilim.
                Senin yaşın 24 benim 34 senden 10 yıl daha fazla eziyet ve üzüntü çektim bu takım adına.Benim anlamadığım şey niye içimizde acıdan ve ümitsizlikten beslenen yerel kafalardan kurtulamadığımız.96 yılında berabere kalsak şampiyon olabilecekken iş bilmez şenol sayesinde şampiyonluktan olduk Eeeeeeeee hemen kulüpte öyle bir hava estirdiler ki bittik öldük ulan o tarihte TS nin tek kuruş borcu yok ve kasasın da 10 milyon dolar parası ,8 milli futbolcusu vardı.Seneye şampiyon oluruz deseydik belkide 3 sene şampiyon olacaktık takımı dağıttık 2002 de küme potasına kadar geriledik..Halbuki fB ,gs ve bursaya son maçlarda 2 kere şampiyonluk kaybetti ne oldu bir ertesi sene şampiyon oldu.2011 de şikeden şampiyonluk kaybettik niye kadromuzu dağıtık sadri ve şenol 15 yıl sonra olusturabildiğimiz o güzel kadroyu nasıl dağıttı niye ne sebeple senol aynısını bjk de yapabilir mi jaja içki içiyordu gökhan töre içkinin kralını iciyor gece hayatının dibine vuruyor gönderebiliyor mu gökhan töreyi.bjk gs nin 8-0 ankaragücünü yenmesiyle aleni şike ve averajla son maç şampiyonluğu kaybetti ne oldu yıkıldı mı? Üzerine 4 şampiyonluk kazandı.Her sene yeni bir başlangıçtır yaptığın bütün olumsuz işleri hep geçmişe bağlarsan işte bizim şuan ki halimize düşersin.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Senin yaşın 24 benim 34 senden 10 yıl daha fazla eziyet ve üzüntü çektim bu takım adına.Benim anlamadığım şey niye içimizde acıdan ve ümitsizlikten beslenen yerel kafalardan kurtulamadığımız.96 yılında berabere kalsak şampiyon olabilecekken iş bilmez şenol sayesinde şampiyonluktan olduk Eeeeeeeee hemen kulüpte öyle bir hava estirdiler ki bittik öldük ulan o tarihte TS nin tek kuruş borcu yok ve kasasın da 10 milyon dolar parası ,8 milli futbolcusu vardı.Seneye şampiyon oluruz deseydik belkide 3 sene şampiyon olacaktık takımı dağıttık 2002 de küme potasına kadar geriledik..Halbuki fB ,gs ve bursaya son maçlarda 2 kere şampiyonluk kaybetti ne oldu bir ertesi sene şampiyon oldu.2011 de şikeden şampiyonluk kaybettik niye kadromuzu dağıtık sadri ve şenol 15 yıl sonra olusturabildiğimiz o güzel kadroyu nasıl dağıttı niye ne sebeple senol aynısını bjk de yapabilir mi jaja içki içiyordu gökhan töre içkinin kralını iciyor gece hayatının dibine vuruyor gönderebiliyor mu gökhan töreyi.bjk gs nin 8-0 ankaragücünü yenmesiyle aleni şike ve averajla son maç şampiyonluğu kaybetti ne oldu yıkıldı mı? Üzerine 4 şampiyonluk kazandı.Her sene yeni bir başlangıçtır yaptığın bütün olumsuz işleri hep geçmişe bağlarsan işte bizim şuan ki halimize düşersin.
                  Trabzonspor taraftarının yerinde 3 büyük istanbul takımının taraftarı olsaydı bunca olaylardan sonra sabırlı olabilir miydi ya da geleceğe umutla bakabilir miydi ?

Umudumu kaybettiysem gelecekte olacakları az çok gördüğümdendir.İyi bir takım kurarsın yine 1996,2005 ve 2011de ki şampiyonluğunu elinden alırlar.1996da ki takım bile şampiyon olamadıysa
                  bundan sonra süper ligde trabzonsporun şampiyon olma ihtimali yoktur.Geçen sezon ki rezalet bir futbol ortaya koyan Gsnin şampiyon olduğu bir ligde Trabzonsporun nasıl şampiyon olamadığı açıkça ortadadır.

Trabzonspor çok iyi bir futbol ortaya koysa bile rakipleri hep hakemler sayesinde şampiyonluk yarışının en üst sıralarında tutunacaklardır ve ligin sonları yaklaştıkça rakipler tarafından gerekli girişimler yapılacak ve şampiyonluk elimizden alınacaktır.

Şike süreci Trabzonspor lehine tamamlanmadığı sürece geleceğe umutla bakmak tamamen polyannacılık sendromu olacaktır.
                  En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 15:37.

Yorum

• 1461 trabzon kazandi keyiflendik iki mac daha alsak ligde kaliriz ins. Eger usta yonetimi yeni yapilanmada 1461 trabzonun onemini kavrayip ona gore hamleler yaparsa ilerisi icin buyuk katkisi olur kulubumuze

Yorum

Renktaş tüm bu anlattıkların doğru şeyler ama sebebi senin düşüncendeki Trabzonsporlular bana göre,
                      Efsane kadrodan sonra 2 kere şampiyon olmuşsun ikisinde de Şenol Güneş var ama bak sen üstte onu suçluyorsun,dönen dolapları artık görmemize,ülkenin tüm kurumlarının, tüm siyasilerinin alçaklaşıp haksızı savunduğunu görmüşken Şenol hocanın kaybettiği şampiyonluklardan onu suçluyorsun.
                      İlk satırıma dönersek,
                      ben seni bu forumda her şeyi eleştiren,her şeye karşı olan,hep aksini söyleyen olarak hatırlıyorum,ha söylediklerinin çoğunda haklı olabilirsin ama yıkıcı olmadan yapmak lazım bunları. Bakıyorum da her başkan kötü,adam değil,her hoca en kötüsü,topçu en kötüsü,forma en kötüsü,24 saat eleştiri,24 saat muhalefet.
                      Ben İHO yu ayrı tutuyorum,
                      onun dışındaki tüm başkanlarımıza,tüm hocalara yapılan muameleye,edilen laflara çok üzülüyorum,çok garipsiyorum,hepsi de hain damgası yedi,eleştirmekle adamları hain sınıfına sokmayı ayıramıyoruz malesef.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Burada her gün analiz yapıyoruz transfer için yazıyoruz ama arada bazı gerçeklerden bahsetmemiz lazım önemli konuları es geçip sadece transfere ve saha içine odaklanırsak yaşanılanlar tekrar ettiğinde konuşmaya yüzümüz olmaz.

Ben transfer konusunda her gün yazıyorum istersem sabaha kadar takımla ilgili analiz yaparım ama arada saha dışıyla ilgili de yazmak hakkımdır benim muhalif olmak gibi derdim yok hepimizin tek isteği trabzonsporun başarılı olmasıdır.

Trabzonsporu çok sevdiğim için sürekli forumda takımla ilgili analiz ve transferle ilgili yazılar yazıyorum yoksa trabzonsporun bana maddi olarak kazandırdığı hiçbirşey yok.1 ay sonra Kpss Lisans sınavına girecem zamanımı ayırıp burada yazılar yazıyorum takıma aşık olmasak bunlar yapılacak işler değil.
                        En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 17:21.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş Topal + Gönül + Caner paketi yapabilir, hele hele şampiyon olursa kesin yapar, Topal + Gönül bitti sayılır, Caner İnter'le ön sözleşme imzalamış cayarsa tazminat durumları var. Ama atla deve değil. Hatta Ben Arfa da bitti diyorlar. Şampiyon oldukları gün açıklanabilirmiş. Daha şimdiden harıl harıl çalışıyor adamlar. Erdal Torunoğulları canavar bi adam, her yönetime lazım böyle biri.

Bunun dışında Bilal Başakcıoğlu - Kerem Demirbay - Alper Ademoğlu'yla da ilgileniyorlar. Çağlar Söyüncü'yle de anlaşılmış sene sonu için.

Eğer Caner olmazsa Şenol Eren Albayrak'ı da istiyormuş.

Hatta bizde denilen Ndiaye de Beşiktaş'a okeymiş, 3.5 milyon gibi bi rakam söyleniyor ama orada hatır gönül durumlarından dolayı öncelik bizde sanırım, ha oyuncu Beşiktaş varken Trabzon'a ikna edilir mi bilmiyorum.

Eren Derdiyok %90 Fenerbahçe'de, 3 milyon civarı bonservis.

Bu arada ben Trabzon'un yerinde olsam Caner'i yoklarım bi, Beşiktaş işi olmazsa Trabzon bağlayabilir, karısından da boşandı artık derdi sıkıntıyı atmış efendileşmiştir, tabanca gibi sol bek

Ama bu Beşiktaş şampiyon olursa önümüzdeki iki üç sene süpürür yani. Daha şimdiden müthiş iş görüyorlar, takır takır iş gören bi yönetimleri var. Caner - Topal - Gönül üçlüsünü alırsa, ki %80 alacak gibi seneye Şenol Hoca o takımı uçurur O yüzden bu yıl şampiyon olmamaları lazım, biraz kaos olsun bi sallansınlar, diğer türlü yeni stad şampiyonlar ligi vs. derken Gs'nin, hatta omurgasını kaybetmiş Fener'in aradan çıktığı yerde önümüzdeki 2-3 sene net kafadalar.

Bizim yönetime acil Torunoğlları cinsinden iş bitirecek birini bulmamız lazım. Nevzat falan o işi yapacak adamlar değil, Şengöçgel olabilir belki. İho sebepli biraz yüksek meblalardan yürüse de o da çok iyi iş görmüştü. O bu işlerde devreye girebilir.

Topal ve Gönül okey.

İkisi de yıllık 2 milyon + 1 milyon imza parası alacakmış. Caner'in de eli kulağında.

İnşallah fener şampiyon olur yoksa seneye Beşiktaş nisanda işi bitirir, muazzam kadro kuruyorlar
                          En son gometra tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 20:30.

Yorum

• renktaslar

konuyla alakasi yok ama Wolfsburg - real Madrid macini türk kanali canli yayin yapiyormu
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ortalık trollden geçilmiyor arkadaş. Lord of the Rings'e çevirdiniz forumu ...
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Topal ve Gönül okey.

İkisi de yıllık 2 milyon + 1 milyon imza parası alacakmış. Caner'in de eli kulağında.

İnşallah fener şampiyon olur yoksa seneye Beşiktaş nisanda işi bitirir, muazzam kadro kuruyorlar
                                Usta kaynagin ne senin , ertan suzgun de yazdi

Yorum

Çalışıyor...
                                X