Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hafta sonu attigi gol
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şimdi eger hoca belli degilse Usta neye göre anlastigimiz topcular var dedi o zaman..Ben Ersun Yanal ile anlasildigini düşünüyordum ama baskasi da olabilir..Eğer kimse yok kafalarina göre hareket ediyorlarsa büyük hayal kırıklığı olur..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi eger hoca belli degilse Usta neye göre anlastigimiz topcular var dedi o zaman..Ben Ersun Yanal ile anlasildigini düşünüyordum ama baskasi da olabilir..Eğer kimse yok kafalarina göre hareket ediyorlarsa büyük hayal kırıklığı olur..
        perreria giderse Fenerbahçe angut kodamanı geri getirecek bence (bu aralar Fenerbahçe takımı için çok yorum yapıyor )
        Ersun'un gönlünde fener yatıyor bu kesin ama verdiği sözü tutan bir adam . başkanla söz kestiyse eğer sezon sonu gelicektir . ki boşta olması ve takımı ve ligi objektif gözle izlemesi büyük bir artıdır ...
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• son 2 sezondan sonra öyle 12-13 oyuncu transferi istemiyorum şahsen ben bu sene. Bizdeki sorun oyuncularda değil, sistemsiz hocalarda. Bu konuda hemfikirizdir herhalde. Yani şu kadroyu üst kalibre bir hocaya versen her türlü ilk 3'e sokardı. Ersun Yanal ile beraber geçen sene sezonun 2. yarısının en çok puan toplayan takımlarından biriydik.

Onur, Cavanda, Ekici, Güray, Aytaç, Okay, Esteban, Yumlu, Uğurcan, Akakpo, Yusuf, Muhammed Takımda kalmalı. Bunun dışında kiralıklardan Zeki ve Uğur Demirok takıma katılabilir. Bunun dışında direk Oynayacak 2 kanat, 1 forvet, 1 stoper ve 1 tane de üst düzey bir 10 numara işimizi görebilir. Yani bu 5 transfer zaruridir ve bunlarda maliyetten kaçılmamalı. Onun dışında düşük maliyette iyi oyuncular alınabilir rotasyon için. Özellikle hücum bölgesinde rotasyon oyuncularına ihtiyacımız var.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            perreria giderse Fenerbahçe angut kodamanı geri getirecek bence (bu aralar Fenerbahçe takımı için çok yorum yapıyor )
            Ersun'un gönlünde fener yatıyor bu kesin ama verdiği sözü tutan bir adam . başkanla söz kestiyse eğer sezon sonu gelicektir . ki boşta olması ve takımı ve ligi objektif gözle izlemesi büyük bir artıdır ...
            Angut Konya ile anlaştı. ERsun geçen Rıdvan'ın programında Fener'de çalışmak isterim dedi. O yüzden Ersun yalan diyorum

Yorum

• daha çok gerçekçi isim yazılsa faydalı olur.mesela vukcevic yazıyoruz. olasılığı nedir bilmiyorum. bence bu transfer bile zor ama uçuk bir transfer değil.bizim için iyi olabilecek bir transfer.düzenli oynayan bir takımdan iyi oyuncuların çıktığı portekiz liginden geliyor.yaşı fiziği ideal. bu tip isimlerden çıkış yapan, istatistik kasan, genç oyuncuların fiyatı en az 5 milyonu buluyor. daha ucuz, daha düşük profilli takım ve liglerden çıkış yapan oyuncuyu normal fiyatlara alabiliriz. bundesligadan, belçika liginden, portekiz liginden böyle oyuncular pahalıya patlar.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Angut Konya ile anlaştı. ERsun geçen Rıdvan'ın programında Fener'de çalışmak isterim dedi. O yüzden Ersun yalan diyorum
                ben pek ihtimal vermiyorum. aziz yıldırım varken ersun oraya gitmez ama tabi taraftar tepkisini düşünüp aziz sinerse bilemiyorum ama taraftarına pavalı köpeklev diyen birinin taraftarı ne kadar mikleyeceği de tartışılır
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu hafta sonu attigi gol
                  Cruz'daki kısa saçlı kim. Adam canavar

(vuruşları direkten dönen

facundo silva imiş adı. 4 golün 4ünde de var adam
                  En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 18:43.

Yorum

• Her tarafta Fonseca Trabzonsporun hocasi olacak diye haberler carpiyor gözüme.
                    Acaba Bosingwa'yi Fonseca T.D. olacak diyemi antrenör yapacaklar??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Yusuf'a 2 milyon verecek takım bulun üstünü ben tamamliycam

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cruz'daki kısa saçlı kim. Adam canavar

(vuruşları direkten dönen

facundo silva imiş adı. 4 golün 4ünde de var adam
                        oda fena degil
                        ums de oynarken izlemisdim
                        yine sutlari hep direkten dönüyordu
                        cok iyi sutu var ama bahti kara gibi
                        yasida 25 vardir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her tarafta Fonseca Trabzonsporun hocasi olacak diye haberler carpiyor gözüme.
                          Acaba Bosingwa'yi Fonseca T.D. olacak diyemi antrenör yapacaklar??
                          Yardımcı Bosingwa - Hoca Fonseca çok uyumlu görünüyor Avrupa'da 6 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet Porto'dan 4 Sporting Lizbon'dan 3 puan almış bu sezon ve bu sezon transfere 4 milyon avro harcamış 24 milyon avro gelir getirmiş

Stojiljkovic, Ahmed Hassan, Boly kendi transferleriyse işi de biliyor

Yorum

• castro dün yine çok iyi oynadı. çok iyi destekliyor hücumu, zannedersin forvet arkası oynuyor. oyunu hızlandıran, sürekli boş koşu yapıp çabuk oynayan disiplinli, hırslı bir oyuncu.tecrübeli orta saha olarak mutlaka transfer listesinde bulunmalı. orta sahada çok şikayet edilen ağırlığa çözüm olur. en az castro kalitesi olmalı orta sahada. vukcevic'in yanına da uygundur.

bu arada bizde topu erkan kullanıyor kasımpaşa'da scarione. yaşlar aynı ama aradaki hız, fizik, şut, pas kalitesini siz takdir edin.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 19:21.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              castro dün yine çok iyi oynadı. çok iyi destekliyor hücumu, zannedersin forvet arkası oynuyor. oyunu hızlandıran, sürekli boş koşu yapıp çabuk oynayan disiplinli, hırslı bir oyuncu.tecrübeli orta saha olarak mutlaka transfer listesinde bulunmalı. orta sahada çok şikayet edilen ağırlığa çözüm olur. en az castro kalitesi olmalı orta sahada. vukcevic'in yanına da uygundur.

bu arada bizde topu erkan kullanıyor kasımpaşa'da scarione. yaşlar aynı ama aradaki hız, fizik, şut, pas kalitesini siz takdir edin.
                              Ikiside Murat Karakaş transferi.İnşallah bize daha iyilerini bulacaktır.Castroyu bende beğeniyorum.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Mircea Lucescu gelecek dertler bitecek Allah'ın izniyle.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Yükleniyor...
                                X