Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cardozo satılırsa üzülürüm. 3-5 tane iyi oyuncumuz var zaten, en iyi marka değeri de oscar'ın. hala izlerken heyecanlandığım tek futbolcu. gitmek istemiyor, takıma şehre alıştı, kalitesi belli ama yeterince besleyeni yok. iyi kanat oyuncularıyla ligin yine en tehlikeli forvetlerinden.

ayrıca 5 milyon euro çok para değil. hesaba katmadığınız olay biz aynı parayla sezon sonunda yine forvet arayışına gireceğiz ve bu paraya alacağımız adam her zaman için büyük risk taşıyor ve aldığımız forvetlerin ne kadar elimizde patladığını hepimiz çok iyi biliyoruz. ötesinde her oyuncunun risk olmasının yanı sıra her getirdiğimiz yabancı futbolcu ekstra risk. umarım satılmaz.
    Cardozo'nun bonservisi 5 olsa bile kendisine verilecek para da hesap edilmeli. Bu sezon'dan 1.5 seneye de 3 milyon eurodan 10 milyon euroya yakın bir rakam sözkonusu. Ama dediğiniz gibi bu paranın nasıl kullanılacağı çok önemli.

Ayrıca bugün Cardozo satılır, yarın Muhammet Demir sakatlanır ve eldeki tek forvet olarak Muhammet Beşir'e kalırsak da yönetim ister istemez eleştirilecektir. Ha bu sezon açısından bakarsak da zaten yukarıyı yakalamamız pek mümkün olmadığı için, orta sıralarda yer almak gerçekçi bir hedef olarak kalır...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Çinliler kafayı mı yemiş? Ne yapacaklar Cardozo'yu?
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• cardozo için servis yapabilecek takımdaki tek adam güray.. o da sakat.. gerçi cardozo da sakat

cardozo için 7-8 üzeri bir rakam olabilir ama altına satılması bence kesinlikle doğru olmaz. zira yerine alacağımız bir golcüye de en az 5 milyon eur vereceğiz..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cardozo'nun bonservisi 5 olsa bile kendisine verilecek para da hesap edilmeli. Bu sezon'dan 1.5 seneye de 3 milyon eurodan 10 milyon euroya yakın bir rakam sözkonusu. Ama dediğiniz gibi bu paranın nasıl kullanılacağı çok önemli.

Ayrıca bugün Cardozo satılır, yarın Muhammet Demir sakatlanır ve eldeki tek forvet olarak Muhammet Beşir'e kalırsak da yönetim ister istemez eleştirilecektir. Ha bu sezon açısından bakarsak da zaten yukarıyı yakalamamız pek mümkün olmadığı için, orta sıralarda yer almak gerçekçi bir hedef olarak kalır...
          ben beşir'in oynamasından yanayım zira iyi futbolcu bu yaşlarda oynamaya başlar, başlamalıdır o bakımdan bir endişem yok ama bizim bu paraya böyle bir futbolcu alacağımıza dair inancım yok ve olay da orada, cardozo satılırsa o mevkiye yine o kalitede bir adam lazım ve biz böyle birini bulamayız. neticede şampiyonluk hedefinde olan bir kulüp olduğumuzu da unutmamak lazım. belli paralar harcamamız gerekiyor. esas olan benim için boşa para harcamamak, bunun da bir sürü örneği var onlardan kurtuyoruz zaten ama cardozo oynuyor ve hak ediyor o parayı, mbia sefa vs gibi değil

Yorum

• Aziz ağlıyor

Yorum

• Cardozo'da giderse maaş konusunda epey belimiz düzelir , fayda-maliyet açısından da gitmesi doğrudur.. Şimdi forvetimiz kalmayacak diyenler olacaktır ama boşverin kalmasın bu sene hiçbir hedefimiz yok artık , İki Muhammet oynasın..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• cardozoyu satarsak forvette alternatifsiz kalırız ama 8-9 milyon euro veriliyorsa carozoda gitmek istiyorsa bu transfer düşünülebilir
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• Sefa ve Erkan maaş indirimi için başkan anlaştık açıklama yapıcaz demişti ama bekliyoruz hala..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Forumu ayaga bile kaldirabilecek bir haber :

Çin kulüpleri kafayı yemiş

Haber kesin değil ama Douglas'a 4 Milyon Euroluk teklif yapıldı.Douglas'ın menajerine ulaşalım haber gelecek
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• şikecilerin maçı bitmeden dedim şimdi aziz çıkıp ağlar diye. Şimdi onu izliyorum zevkle Bir insan bu kadar komik olur. Yenildi mi hemen ekranlarda gündem değiştirme peşinde.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aziz ağlıyor
                        Hem de ne ağlama.GS ye ver yansın ediyor.Yiyin birbirinizi.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Cardozo hem formda değil hem sakatlık sorunu oluyor hem maaşı fazla. Bunların üstüne paraya da ihtiyacı var kulübün. Teklif varsa düşünülmeden satılmalı. Çok seviyoruz ama takımın çıkarını düşünmek lazım.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Cardozo satılsa yedek forvet yok onu ne yapacağız? İkinci yarı Beşir ve Demir'le biter mi?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şikecilerin maçı bitmeden dedim şimdi aziz çıkıp ağlar diye. Şimdi onu izliyorum zevkle Bir insan bu kadar komik olur. Yenildi mi hemen ekranlarda gündem değiştirme peşinde.
                              4 tane yedi, hakem kurtarmaya çalıştı olmadi. Daha neye ağlıyor

Yorum

• Cardozo net olarak satılmalıdır. Ekici veya onur'a teklif gelse onların bile satılması düşünülebilir. Sıfırdan temiz kadro kurmak iyidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X