Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Salihle karşılaştırmak da yuh olsun yani. Tamam ileri çıkışlarla ilgili beklentiyi karşılamıyor olabilir ama bu kadar da yerin dibine sokulmaz ki.
    Bu forumda Ben Orta saha Medjani oynasın Salih'ten adam olmaz dediğimde de Medjani'ni yerden yere vurup o gün Salih'e övgüler yağıyordu.

5 Hafta Sonra Sağ bekimiz Salih olacak.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.

Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
      Ben macin en iyisiydi diyorken senin su cumleni gulerek okudum Ciddisin galiba sen harbi yilin en ilginc yorumunu yaptin.
      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 19:02.

Yorum

• Dünya'nın en modern, medeni ülkesi olan.

ABD'de yaşayan her 3 kişiden 2'si silah taşıyor.

Bu nedenle kendisini korumak, güvenliğini sağlamak isteyen X futbolcunun silah kullanması yadırganmamalı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salihle karşılaştırmak da yuh olsun yani. Tamam ileri çıkışlarla ilgili beklentiyi karşılamıyor olabilir ama bu kadar da yerin dibine sokulmaz ki.
          Adam kaç kere bindirdi 2 maçtır yusufun pas attığı mı var? Bırakalım oyuncuları kötülemeyi adam uçak gibi gayet soğukkanlı bizde bi garibiz ha
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben macin en iyisiydi diyorken senin su cumleni gulerek okudum.
            Ciddisin galiba sen
            Haftaya Beşiktaş Maçında orası yol geçen hanı olacak. Hocam ben ikilik çıkarma huzuru bozma amacında değilim ama Cavanda'ya baktım gerçekten Salih 5 hafta sonra formayı alır. Tek maçla yargılamıyorum Uefa'da elendiğimiz 5.ci Lig maçında da gördüm. Neyse ben çıplak gezeceğim. Söyledim varsa karşı iddianız görelim Yemek ısmarlarım size eğer 5 hafta sonra olmazsa.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Engin Baytar Antalyaspor ile görüşüyor.
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ohaaa o kadarda değil vahşi batımı burası nasıl beline bağlayıp çıkıyormuş sahaya sende abarttın ha renkdaş
                Abartma yok renkdaş emin ol 7 yaşından beri silahlarla ilgileniyorum ya anamın üstüne kaç tane kurusıkı aldırdığımı bilirim 19 yaşındayım 2 tane av tüfeğim var 21 yaşına geleyim 2 tane bulundurma ruhsatlı silah alacam elimde olsa taşıma ruhsatlı alırım yani hobi ilgi alanı bu kimseyi ilgilendirmez yakalatmadığı sürece kaçak silahlada gezsin bizene ya adam futbolcu yerine psikolog transferi yapılsın diyo la sen kim boksun sanane ya dangalak herif muallebi çocuğu
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Bosingwa tez iyileşsin. Cavanda'dan topçu olmaz. Bir anlık hevesle adama bağlandınız. Salih gibi bir şey bu. Bu kadar vasıfsız bek oyuncusu olamaz.

Bir bek Constant diğeri Cavanda bizi bu sene kanser edecekler. 2 hafta sonra görüşürüz. Maksimum 5 maç veriyorum Eğer Cavanda tüm otoritelerden olumlu oy alırsa ben çıplak gezeceğim taksimde.
                  yok canım bu espri olmalı.kesin şaka yapıyorsun.

constant milan gibi üst düzey takımda oynamış bir sol bek.

cavanda türkiyenin açık ara en hızlı sağ beki yani 10 metre geriden gelsin rakibi yakalıyor paslarıda iyi adam italyadan napoliden gelmiş.

bosiye bişey demem süper adam ama sen diğerlerini resmen yok etmişsin be renkdaş

Yorum

• Haftaya rakip Gökhan Töre, bence gayet mantikli bir hareket

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Papy Trabzona davet edilmiş Ligtvye göre
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence sag ve sol bek de çok sıkıntı olmayacak

Zaten bosi gelirse orası sıkıntı yaratmaz

Israrla yazıyorum 2 stoper ve 1 kanat

2 stoper 1 kanat 1 10 numara tarzı bir forvet de olabilir

Ama asıl 2 stoper 1 kanat

Papy tamam sıkıntı yok

Haftaya ilginç işler olabilir

Antep kesin düşer )

Yorum

Bu forumda Ben Orta saha Medjani oynasın Salih'ten adam olmaz dediğimde de Medjani'ni yerden yere vurup o gün Salih'e övgüler yağıyordu.

Görüşüne saygı duyuyorum.

Şahsen TS'da oynamak bir tarafa Salih Dursun'un futbolculuk lisansı'nın alınması gerektiğini düşünüyorum.

Medjani de orta sahada alternatif bie olamaz ancak stoperde kullanabilirsin.

Yorum

Hayatın olumsuzluk dostum bir de güzel bir şey söyle ya

Cavanda Salih'e 100 metrede 7 saniye fark atar. Bu bile onun Salih'in yerine oynaması için yeter de artar bile.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pardon da o silah ruhsatlıysa kime ne? Olay mı yapmış silahla anlamadım?

Arkadaşının ağzına mı sokmuş? İster antrenmana götürür, ister duşta yanına alır.

Bu kadar ucuz habercilik, ayıptır.
                              türkiyede türkiye pasaportu olmayan birisine silah ruhsati veriliyorsa bunu yapan dünyadaki tek ülkedir
                              !!!!!!????????????
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

61

Yorum

Yükleniyor...
                                X