Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atif in 3 milyon€ serbest kalma maddesi varsa alinmali
    Atif giderse sivas küme düşer zaten bunun için bile transfer yapılır

Yorum

• Cavanda Türkiye'nin en iyi sağ beki.

Mbia Türkiye'nin en iyi ön liberosu.

Ekici Türkiye'nin en iyi 8 numarası.

Onur Türkiye'nin en iyi kalecisi.

Yusuf Türkiye'nin en zekası düşük kanat oyuncusu...

Yorum

• Hey gidi Ziya Hoca...

Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 408 gündür burdayim antrenmanlar dahil kafama gelen isabetli top sayısı 8 diyen Cardozo nun yapacaginiz isi .......diyerek antremanlara silahla gelmeye başladığı öğrenildi. ..

Mbia nın da bana gelirken ön libero olacagim söylendi ama topu verdigimde geri alamiyorum ileriye oynayacak oluyorum takim arkadaslarim kosu yapmiyor onun icin aldigim her top Allah ne verdiyse yardiriyorum diye sol bek oynamaktan rahatsiz olan Constant ile dertlestigi öğrenildi...

Bunlar mizacin ürünü belki komik belki degil ama basarizligin sebebi topcularin bir yerden sonra oynadığı oyundan keyif almamalaridir ..Bu konusmalarin benzer sekilde oyuncular arasinda gectigine de kesinlikle inaniyorum..

Harcadigin 20 milyon euro nun geri dönüşünü saglamak icin 10 milyon euro yu daha gözden çıkardığımız an basarili olacagiz insallah...

Yorum

• If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
            Milton Friedman

Yorum

• @coolank
              İlginç şeyleri açabilir misiniz?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kanunen farklı bir kapsamı vardır. Hiçbir futbolcu ruhsatsız silahını beline takıp idmana gelecek kadar ruh hastası olamaz.

He haberin doğruluğu da tartışılır, orası ayrı...
                ne kapsami olacak
                sike davasindan beri türkiyenin muz cumhuriyeti olduguna iyice inansamda bukadarda degil yani

bu dünyada diplomatik bir nedeni yoksa hic kimse misafir oldugu ülkede silah ruhsati alamaz

TRABZONSPOR oyuncusu olarakda TRABZONSPORUN elcisisindir
                kacak silah tasimak örnek davranis degildir benim icin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence sag ve sol bek de çok sıkıntı olmayacak

Zaten bosi gelirse orası sıkıntı yaratmaz

Israrla yazıyorum 2 stoper ve 1 kanat

2 stoper 1 kanat 1 10 numara tarzı bir forvet de olabilir

Ama asıl 2 stoper 1 kanat

Papy tamam sıkıntı yok

Haftaya ilginç işler olabilir

Antep kesin düşer )
                  Tek kulvarda ilerleyen takım için 2 stoper gereksiz, lükstür.

1 stoper ve 1 kanat lazım.

Hatta oyuncu kurucu ve sol beki de bunların içine katabiliriz ama dediğim gibi sadece ligde boy göstereceğiz.

Rakipler yoğun maç trafiğinde hırpalanacaklar. Bu yüzden elimize güzel fırsat geçti. Campbell kalibresinde adam aldığımızda şampiyonluk uzak değil.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    HURMA, Papy'i Trabzon'a davet ettik.

1-2 güne kadar bu transferi kesinlikle sonlandıracağız dedi.

Toivonen ile de temaslarımız devem ediyor dedi.
                    Kaynak ne abi ?

Toivonen Kanat oynaya bilio mu acaba yoksa ekicinin yerine mi gelcek

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün duyumcularımızın imkansız gibi dedikleri ve bize açıklamadıkları yıldız Cityli Navas olabilir mi
                      Yok değil ama tespit güzel harbi hayal ötesi

Navas oradan İspanya'ya gitmez

Yorum

Ah ah ne ah hemde belli olmaz zor

Biz bu sivok u bedava niye almadık Allah Allah iyi oyuncu

Âtıf filan boşverin gerek yoktu
                        Deniz Yılmaz + Soner + 2 milyon Euro yetmez mi Demir için ?

Atıf iyidir ama Gervinho geliyorsa gerek yok tabi

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          HURMA, Papy'i Trabzon'a davet ettik.

1-2 güne kadar bu transferi kesinlikle sonlandıracağız dedi.

Toivonen ile de temaslarımız devem ediyor dedi.
                          nerde demiş abi ?
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

Ah ah ne ah hemde belli olmaz zor

Biz bu sivok u bedava niye almadık Allah Allah iyi oyuncu

Âtıf filan boşverin gerek yoktu
                            Erkan'ı, Sefa'yı, Yusuf'u, Deniz'i toplayıp çarpsak bir Atıf etmiyor.

Eldekileri severek Mra olma yolunda ilerliyor taraftar.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bence önemli bişey deği ama yabancı futbolcular trabzon şehrini araştırmıştır.trabzonluların silah düşkünü olduklarını biliyorlardır.

türkiyedeki tüm futbolcularda silah var.yabancı futbolcuların bulundurma ruhsatı veriliyormu bilmiyorum.demekki bir sıkıntı yok belki aykut demiştir getiri bi bakıyım nasıl silah diye oda arabasından getirip göstermiştir.

ama çok enteresan kolpataş maçı öncesi bu haberler daha maça kadar çok garip haberler çıkar sırf takımın konsantrasyonunu bozmak karıştırmak için vb bu numaralar bayatladı artık.

Yorum

• Bunlar Felipe Santana'yı alup gelmesin
                                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                                Milton Friedman

Yorum

Yükleniyor...
                                X