Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç kimseyi alamıyorsanız Bursanın 2 + 2 Önerdiği Dzsudszakı aynı fiyata alın. Mujangi Bia'yı alın. Kanat transferi falan olmaz. Henüz isim bile yok ortada. Şaka gibi!
    bu hurmanın eline giden liste burak gürdalın eline gitmiş olsa çoktan bitmişti transferler

Yorum

• İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onemli olan adam almak degil onemli olan adam alirken bos adam almamak. Gecen sene yaptik 20 transfer 2 si tuttu suan 3 te 3 gidiyoruz bana göre aradaki fark bu
      Merak etmeyin bizim taraftar kimi alırsanız alın ne yaparsanız yapın 1 maç kötü oynadımı bu adamlar "kim aldı bu adamı satalım gitsin" demeye başlarlar. Kim olursa olsun dün tü kaka dedikleri Yasin bugün G.S de neler yaptığına bakın. Daha dün Burak'ı yuhlayan bizim taraftarımız değilmiydi? Haaa bize gelen oyuncularda mala bağlıyor o da ayrı konu
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bukadar asiri Hurma sevgisi normal degil aileden biri herhalde
        Sevdiğimden değil yaptığı transferleri başarılı bulduğumdan söylüyorum bunları. Önceki senelerde yapılan tranferler ortada.

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süleyman Hurmayada biraz haksıszık yapılıyor gibi geliyor bana.Nede olsa onun üzerinde etki eden yöneticiler ve bir başkan var.Sonuçta gidip her istediği oyuncuyu getiremiyor.Şunuda göz ardı etmemek lazım forumda bu işi iyi bilen bazı arkadaşlarda yok değil.Gerçekten ortaya atılan isimler hem ucuz hemde bizi uçuracak isimler..
          Şöyle anlatayım, Samba dan başlayarak su anda Hurma nin üzerinde kimse yok, tek yetkili bu yüzden canhan falan twitterdan isim veremiyor, su anda takımın başkanı menejeri, hocası Hurma.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bourceanu'ya laf edenlere cevap bile vermiyorum artık
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay ile Bourceanu takımın uzak ara en yakışıklı olanları. Cavanda falan tam adam yiyecek tipleri var, rakip korkar bunlardan
              Yusuf erdoğan leanardo di caprio gibi adam

Yorum

• Westham 10 Milyon Teklif etmiş Burak Yılmaz'a. 2.5 Milyon Euro Ndoyenin çıktı maaşı işte.
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sevdiğimden değil yaptığı transferleri başarılı bulduğumdan söylüyorum bunları. Önceki senelerde yapılan tranferler ortada.
                  Geçen sezon alınan Medjani, Belkalem, Waris, Constantin, Yatabare, Cardozo, Sefa, Ekici, ishak çok mu kötü transferlerdi, geçen sene bu zamanlarda forumda bayram havası vardı.

Yorum

• Transfer calismalari o kadar gizli yapiliyor ki Hurma bile bilmiyor olabilir isimleri... Vargas'i yalanlamis galiba kendileri bu seferde.
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yusuf gelişimini tamamlamıştır, bu saatten sonra üstüne fazla bir şey katamaz, şampiyonluğu oynayan bir takımın kanat oyuncusu da olamaz, oynatmazlar, piyasası varken satışı düşünülmelidir.
                      Aynı fikirdeyim hatta gelişimini tamamladığı gibi düşüşe de başladı.

Yorum

Hiç kimseyi alamıyorsanız Bursanın 2 + 2 Önerdiği Dzsudszakı aynı fiyata alın. Mujangi Bia'yı alın. Kanat transferi falan olmaz. Henüz isim bile yok ortada. Şaka gibi!
                        Plan,program,vizyon,hedef kulüpte hiç bir şey yok şuan.

Yorum

Westham 10 Milyon Teklif etmiş Burak Yılmaz'a. 2.5 Milyon Euro Ndoyenin çıktı maaşı işte.
                          aç vergi hırsızı minübüs şöförü kılıklı başkanı önce bize olcanın parasını ödesin daha. o parayı bize ödemezler renkdaş bunlar çok kaypak...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onemli olan adam almak degil onemli olan adam alirken bos adam almamak. Gecen sene yaptik 20 transfer 2 si tuttu suan 3 te 3 gidiyoruz bana göre aradaki fark bu
                            Mbia yi ersun yanal aldi, Okay i elli kere yazdik buraya, Alper promosyon olarak geldi ona ragmen ciddi bir miktar verdik, N doye ye Constant ta yapilan hata yapildi garanti sözlesme yapildi oynamazsa yanacaksin, Cavanda menajer önermesiydi önce bjk ye teklif ettiler beck gelince cavanda yi biz kaptik. Hangisi Hurma transferi ?

Benim icin önemli olan f/p olarak icimize sinecek takviyeler yapilmasi ve bunlarin zamaninda takima katilmasi. Ayrica gereksiz isimlerin yollanmasi... Zamaninda getiremedin makedona elendin, geldin takimi karistirdin, kaptanini şehrin belkide ortak olarak sevdigi tek ismi kadro disi biraktin. Sonuc: Avrupada yoksun, 500 binlik takima elendin. Ben 800 bin euro luk icraat goremiyorum.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aç vergi hırsızı minübüs şöförü kılıklı başkanı önce bize olcanın parasını ödesin daha. o parayı bize ödemezler renkdaş bunlar çok kaypak...
                              Bildiğim kadarıyla yüzde 25 i direk west ham bize verecek, yanlışsa biliyor olabilirim.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şöyle anlatayım, Samba dan başlayarak su anda Hurma nin üzerinde kimse yok, tek yetkili bu yüzden canhan falan twitterdan isim veremiyor, su anda takımın başkanı menejeri, hocası Hurma.
                                İsim yok ki isim versin..Sonuçta bu trasferler Hurmanın cebinden çıkmıyor..Gazetelerde okunduğu üzere 3 ü istişareler yapılarak belirli isimler üzerinde durulup transferi gerçekleştirmeye çalışan bir eleman Hurma..

Yorum

Yükleniyor...
                                X