İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnemli olan adam almak degil onemli olan adam alirken bos adam almamak. Gecen sene yaptik 20 transfer 2 si tuttu suan 3 te 3 gidiyoruz bana göre aradaki fark buKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBukadar asiri Hurma sevgisi normal degil aileden biri herhalde
Yorum
-
İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Hurmayada biraz haksıszık yapılıyor gibi geliyor bana.Nede olsa onun üzerinde etki eden yöneticiler ve bir başkan var.Sonuçta gidip her istediği oyuncuyu getiremiyor.Şunuda göz ardı etmemek lazım forumda bu işi iyi bilen bazı arkadaşlarda yok değil.Gerçekten ortaya atılan isimler hem ucuz hemde bizi uçuracak isimler..No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay ile Bourceanu takımın uzak ara en yakışıklı olanları. Cavanda falan tam adam yiyecek tipleri var, rakip korkar bunlardan
Yorum
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevdiğimden değil yaptığı transferleri başarılı bulduğumdan söylüyorum bunları. Önceki senelerde yapılan tranferler ortada.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf gelişimini tamamlamıştır, bu saatten sonra üstüne fazla bir şey katamaz, şampiyonluğu oynayan bir takımın kanat oyuncusu da olamaz, oynatmazlar, piyasası varken satışı düşünülmelidir.
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kimseyi alamıyorsanız Bursanın 2 + 2 Önerdiği Dzsudszakı aynı fiyata alın. Mujangi Bia'yı alın. Kanat transferi falan olmaz. Henüz isim bile yok ortada. Şaka gibi!
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWestham 10 Milyon Teklif etmiş Burak Yılmaz'a. 2.5 Milyon EuroNdoyenin çıktı maaşı işte.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnemli olan adam almak degil onemli olan adam alirken bos adam almamak. Gecen sene yaptik 20 transfer 2 si tuttu suan 3 te 3 gidiyoruz bana göre aradaki fark bu
Benim icin önemli olan f/p olarak icimize sinecek takviyeler yapilmasi ve bunlarin zamaninda takima katilmasi. Ayrica gereksiz isimlerin yollanmasi... Zamaninda getiremedin makedona elendin, geldin takimi karistirdin, kaptanini şehrin belkide ortak olarak sevdigi tek ismi kadro disi biraktin. Sonuc: Avrupada yoksun, 500 binlik takima elendin. Ben 800 bin euro luk icraat goremiyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaç vergi hırsızı minübüs şöförü kılıklı başkanı önce bize olcanın parasını ödesin daha. o parayı bize ödemezler renkdaş bunlar çok kaypak...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle anlatayım, Samba dan başlayarak su anda Hurma nin üzerinde kimse yok, tek yetkili bu yüzden canhan falan twitterdan isim veremiyor, su anda takımın başkanı menejeri, hocası Hurma.
Yorum
Yorum