Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ndoye Lokomotife gittiğinde ilk sezon 25 Maçta 10 gol 1 asist yapmış. 2.Sezon da 27 maçta 13 gol 2 asist yapmış. 14 / 15 in ilk yarısında 14 Maçta 4 gol atmış. 2. Yarı Transfer olduğu Hull City'de 15 maçta 5 gol 1 asisti var.
    Düşüşte bir oyuncu, 3 sene önce almak lazımdı, ben olsam almazdım...

Yorum

• Ndoye yaramaz ya. Bize daha pirpir forvet lazim Cardozo'nun yanina.

Muhammed Demir'den daha cok katki yapanini alamayiz, bos yere ugrasiyorlar. Adam rovasatayla da atiyor, 30m uzaktan da...

Yorum

• Şunu unutmamak lazım. 1.ve 2.sezonlarında kötü performansı yok ki 2.sezon 15 gole katkısı var 27 maçta. Son sezon Lokomotiv zaten kötüydü. Hull City zaten berbat bir sezon geçirdi. Sonuç olarak biraz düşüşte ama kendini çok rahat bulabilecek oyuncu.
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Şu sözler duygulandırdı gerçekten:
          "Onur sahaya çıkarken kendisine, "Hoşgeldin kaptan" dedim cevap güzeldi: "Ben hiç gitmedim ki''
          Not Important..

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düşüşte bir oyuncu, 3 sene önce almak lazımdı, ben olsam almazdım...
            Ndoyenin ölüsü iş yapar fakat yukardada belirttiğim gibi ndoyenin yerine gündemdeki isimlerden abelin alınmasını tercih ederim

Yorum

• Başıma bir iş gelmeyecekse hiç istemiyorum şu N'doye transferini. Forvet almayalım daha iyi...
              "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
              Andrea Pirlo

Yorum

• Onur'la Trabzonspor'un bağları kopacak gibi diyen Zeki Uzundurukan, Barış Yurduseven ve Serhat Demirtaş özür dilemeyecek mi?

Bu arada Zeki Uzundurukan Onur'un sözleşmesinde kadrodışı kalırsa serbest kalır maddesi yokmuş benim hatam herkesten özür dilerim dedi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Canhan "Ndoye"

Yorum

• Abel, tanıdığım en uyuz adamdır. Benfica taraftarının kanayan yarası hala.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      esteban çok agresif birisi gol yediğimizde defansa falan dalabilir...
                      Oynayabilirse dalar
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• N’Doye ucuzsa alınabilir

Yorum

• Formu düşüşte yaşı ilerlemiş zamanında bizi çalım atmış ndoye mi
                          Gol ortalamasını yükselten,genç,araklılı,satışında bir kaç futbolcu takas edilip hem kadro yükünden hem maaşlarindan kurtulacağın Muhammet mi?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oynayabilirse dalar
                            Bu çok iyiydi hocam

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abel, tanıdığım en uyuz adamdır. Benfica taraftarının kanayan yarası hala.
                              Renktaş hull citydeki abeldenmi bahsediyorsun

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formu düşüşte yaşı ilerlemiş zamanında bizi çalım atmış ndoye mi
                                Gol ortalamasını yükselten,genç,araklılı,satışında bir kaç futbolcu takas edilip hem kadro yükünden hem maaşlarindan kurtulacağın Muhammet mi?
                                Hocam Muhammet İçin 2 Milyon falan istemezler. Mali durumları kötü. Futbolcu satıp rahatlayacaklar , bizim 1 Milyon euro maaşla oynattığımız adamlara o parayı nasıl versinler. Net 3,5 4 İsterler

Yorum

Çalışıyor...
                                X