İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şunu unutmamak lazım. 1.ve 2.sezonlarında kötü performansı yok ki 2.sezon 15 gole katkısı var 27 maçta. Son sezon Lokomotiv zaten kötüydü. Hull City zaten berbat bir sezon geçirdi. Sonuç olarak biraz düşüşte ama kendini çok rahat bulabilecek oyuncu.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşüşte bir oyuncu, 3 sene önce almak lazımdı, ben olsam almazdım...
Yorum
-
Onur'la Trabzonspor'un bağları kopacak gibi diyen Zeki Uzundurukan, Barış Yurduseven ve Serhat Demirtaş özür dilemeyecek mi?
Bu arada Zeki Uzundurukan Onur'un sözleşmesinde kadrodışı kalırsa serbest kalır maddesi yokmuş benim hatam herkesten özür dilerim dedi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesteban çok agresif birisi gol yediğimizde defansa falan dalabilir...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynayabilirse dalar~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbel, tanıdığım en uyuz adamdır. Benfica taraftarının kanayan yarası hala.
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormu düşüşte yaşı ilerlemiş zamanında bizi çalım atmış ndoye mi
Gol ortalamasını yükselten,genç,araklılı,satışında bir kaç futbolcu takas edilip hem kadro yükünden hem maaşlarindan kurtulacağın Muhammet mi?~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
Yorum
Yorum